Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 13:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: ☆ Ô Diên Thành ☆
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 6490
☆Vạn Xuân FC☆ Biało czerwone diably
442ATT Tactiek tak
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
49.4 gemiddelde waardering 52.9
very good Schieten excellent
solid Passen very good
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Mollard met een sublieme pass. Narváez is nu in balbezit. Narváez geeft een lange en hoge pass. Abad rent richting de bal. Abad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
☆Vạn Xuân FC☆ - Biało czerwone diably 1:0

13e minuut.
Hoài Việt geeft een lange en hoge pass. Formiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Abad verovert de bal door een tackle van achteren. Abad schiet op doel. Cattaneo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
☆Vạn Xuân FC☆ - Biało czerwone diably 2:0

19e minuut.
Yiu Cheong geeft een lange en hoge pass. Pita bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Hòa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pita is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pita neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Pita de bal. Pita haalt uit met een fantastische trap. Vorotnikov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
☆Vạn Xuân FC☆ - Biało czerwone diably 2:1

20e minuut.
Thái Duy geeft de bal voor. Mai Hoàng kopt de bal weg. Tayeb heeft problemen om de bal te vangen. Mollard rent richting de bal. Mollard draait met de bal, schiet en ... Cattaneo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Przymorski de bal. Mollard is nu in balbezit. Mollard schiet op doel. Cattaneo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
☆Vạn Xuân FC☆ - Biało czerwone diably 3:1

27e minuut.
Hoài Việt heeft problemen om de bal te vangen. Hoài Việt passt de bal met de wreef. Xuân Thái geeft een hoge lob. Abad krijgt zijn hoofd ertegen. Cattaneo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
☆Vạn Xuân FC☆ - Biało czerwone diably 4:1

35e minuut.
Formiga geeft een lange en hoge pass. Gabdullin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hoài Việt probeert naar een medespeler te passen. Abad is nu in balbezit. Abad draait met de bal, schiet en ... Cattaneo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Kejklíř geeft de bal voor. Mollard met een sublieme pass. Abad is nu in balbezit. Abad haalt uit met een fantastische trap. Cattaneo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
☆Vạn Xuân FC☆ - Biało czerwone diably 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ☆Vạn Xuân FC☆ 37%, Biało czerwone diably 63%.
☆Vạn Xuân FC☆ - Biało czerwone diably 5:1

47e minuut.
Narváez probeert naar een medespeler te passen. Yiu Cheong bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiu Cheong passt de bal in één keer door. Bickford-Smith bereikt de bal nog maar net als eerste. Bickford-Smith geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Beraldin rent richting de bal. Beraldin passt de bal in één keer door. Pita rent richting de bal. Pita schiet op doel. Vorotnikov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
☆Vạn Xuân FC☆ - Biało czerwone diably 5:2

60e minuut.
Inworp. Anagnostopoulos komt het veld opgelopen. Doru komt het veld opgelopen. Zakrzewski komt het veld opgelopen. Wasilewski komt het veld opgelopen. Perkuhn komt het veld opgelopen. Yiu Cheong met een snelle inworp. Perkuhn bereikt de bal nog maar net als eerste. Perkuhn geeft een hoge lob. Vorotnikov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Yiu Cheong rent richting de bal. Yiu Cheong geeft een hoge lob. Zakrzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakrzewski draait met de bal, schiet en ... Vorotnikov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
☆Vạn Xuân FC☆ - Biało czerwone diably 5:3

75e minuut.
Hoài Việt is nu in balbezit. Hoài Việt probeert naar een medespeler te passen. Mollard geeft de bal voor. Abad is nu in balbezit. Abad schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Thái Duy met een snelle inworp. Hoài Việt probeert naar een medespeler te passen. Tayeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Narváez verovert de bal door een tackle van achteren. Narváez geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Thái Duy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hoài Việt speelt de bal door. Narváez is nu in balbezit. Narváez geeft de bal voor. Abad krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ☆Vạn Xuân FC☆ 55%, Biało czerwone diably 45%.
☆Vạn Xuân FC☆ - Biało czerwone diably 5:3