Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Porto FC Viamonense Uberaba Sport Club
5311 Tactiek Colorado 4312
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
42.1 gemiddelde waardering 41.6
very good Schieten excellent
good Passen average
adequate Verdedigen average


5e minuut.
Daar is Grammatikopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Grammatikopoulos onderschept slim de pass. Grammatikopoulos geeft een hoge lob. Savran maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Keibal met een sublieme pass. do Carmo bereikt de bal nog maar net als eerste. do Carmo geeft een lange en hoge pass. Soru bereikt de bal nog maar net als eerste. Soru schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Pedras kopt de bal weg. Pajariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajariño geeft de bal voor. Soru is nu in balbezit. Soru haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Uberaba Sport Club 0:1

17e minuut.
Pajariño rent richting de bal. Repeteco verovert de bal door een tackle van achteren. Repeteco geeft een lange en hoge pass. Grammatikopoulos is nu in balbezit. Grammatikopoulos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Inworp. Recoteco met de inworp. Pinedo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Recoteco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Recoteco geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Klungelig pakt Pajariño de bal. Grammatikopoulos rent richting de bal. Grammatikopoulos passt de bal zonder na te denken. Savran bereikt de bal nog maar net als eerste. Savran draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Sobis bereikt de bal nog maar net als eerste. Soru onderschept slim de pass. do Carmo bereikt de bal nog maar net als eerste. do Carmo schiet op doel. Cordeiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Cieciura bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte is nu in balbezit. Cieciura verovert de bal door een tackle van achteren. Cieciura draait met de bal, schiet en ... Cordeiro probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Cieciura verovert de bal door een tackle van achteren. Cieciura passt de bal met de wreef. do Carmo bereikt de bal nog maar net als eerste. do Carmo haalt uit met een fantastische trap. Cordeiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Uberaba Sport Club 0:2

34e minuut.
Baquedano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vale komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Çekil onderschept slim de pass. Grammatikopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Grammatikopoulos passt de bal in één keer door. Savran rent richting de bal. Savran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Uberaba Sport Club 1:2

40e minuut.
Recoteco bereikt de bal nog maar net als eerste. Recoteco passt de bal in één keer door. Grammatikopoulos met een sublieme pass. Savran bereikt de bal nog maar net als eerste. Savran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Porto FC Viamonense - Uberaba Sport Club 2:2

41e minuut.
Zamolo rent richting de bal. Recoteco onderschept slim de pass. Recoteco passt de bal met de wreef. Savran rent richting de bal. Savran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Uberaba Sport Club 3:2

44e minuut.
Keibal geeft een lange en hoge pass. do Carmo kopt de bal weg. Cieciura is nu in balbezit. Cieciura draait met de bal, schiet en ... Cordeiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Porto FC Viamonense - Uberaba Sport Club 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porto FC Viamonense 47%, Uberaba Sport Club 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Porto FC Viamonense - Uberaba Sport Club 3:3

47e minuut.
Soru is nu in balbezit. Soru passt de bal met de wreef. Sagaz rent richting de bal. do Carmo verovert de bal door een tackle van achteren. do Carmo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Grammatikopoulos met een snelle inworp. Repeteco speelt de bal door. Grammatikopoulos geeft de bal voor. Savran maakt een snoekduik en kopt de bal. Fisher probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Uberaba Sport Club 4:3

50e minuut.
Çekil rent richting de bal. Tianno is nu in balbezit. Tianno speelt de bal door. Soru heeft problemen om de bal te vangen. Soru draait met de bal, schiet en ... Cordeiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Pinedo probeert naar een medespeler te passen. Franco probeert naar een medespeler te passen. do Carmo probeert naar een medespeler te passen. Pajariño rent richting de bal. Pajariño draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
do Carmo verovert de bal door een tackle van achteren. do Carmo passt de bal zonder na te denken. Duarte is nu in balbezit. Cieciura verovert de bal door een tackle van achteren. Cieciura draait met de bal, schiet en ... Cordeiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pedras onderschept slim de pass. Paal!

83e minuut.
Klungelig pakt Santos de bal. Cieciura rent richting de bal. Cieciura passt de bal zonder na te denken. Pajariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajariño haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Keibal kan de bal niet met de borst controleren. Franco onderschept slim de pass. Savran rent richting de bal. Savran draait met de bal, schiet en ... Fisher werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - Uberaba Sport Club 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porto FC Viamonense 53%, Uberaba Sport Club 47%.
Porto FC Viamonense - Uberaba Sport Club 5:3