Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:27
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Liverpool SO Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 8589
Liverpool SO The Academy
hoffnig Tactiek 4-2-1-3
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 16
64.4 gemiddelde waardering 61.3
uitstekend Schieten solide
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Wild kopt de bal weg. Ambühl rent richting de bal. Honegger rent richting de bal. Honegger geeft een hoge lob. Ursprung springt en kopt de bal. Šprljan bokst de bal weg.

8e minuut.
Yanchev rent richting de bal. Yanchev passt de bal met de wreef. Honegger bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambühl rent richting de bal. Ambühl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ursprung bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursprung passt de bal zonder na te denken. Koniarek probeert naar een medespeler te passen. Talaugon heeft problemen om de bal te vangen. Talaugon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Ursprung kopt de bal weg. Gurka heeft problemen om de bal te vangen. Fratschöl schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Fratschöl moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Fratschöl schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

29e minuut.
Daar is Talaugon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiewouters verovert de bal door een tackle van achteren. Wiewouters geeft de bal voor. Ursprung bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursprung schiet op doel. Šprljan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Amatrudo speelt de bal door. Ambühl bereikt de bal nog maar net als eerste. Puistonen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Puistonen krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Wiewouters geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Knežević met de inworp. Talaugon rent richting de bal. Talaugon haalt uit met een fantastische trap. van Wijk bokst de bal weg.

40e minuut.
Nowaczyk passt de bal zonder na te denken. Yanchev is nu in balbezit. Met opzet legt Krogsæter zijn tegenspeler op de grond. Krogsæter krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Trică geeft de bal voor. Ursprung probeert de bal aan de voet te houden. Salopää is nu in balbezit. Benassi onderschept slim de pass. Benassi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool SO 43%, The Academy 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Liverpool SO - The Academy 0:0

70e minuut.
Ledermann geeft een lange en hoge pass. Inworp. Knežević met een snelle inworp. Yanchev is nu in balbezit. Yanchev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Koniarek geeft de bal voor. Daar is Honegger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Honegger speelt de bal door. Ambühl rent richting de bal. Ambühl haalt uit met een fantastische trap. Šprljan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Inworp. Knežević met de inworp. Talaugon is nu in balbezit. Talaugon haalt uit met een fantastische trap. Wiewouters probeert de bal met de borst te controleren. van Wijk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Salopää bereikt de bal nog maar net als eerste. Salopää geeft de bal voor. Honegger kopt de bal weg. Ambühl is nu in balbezit. Ambühl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool SO 54%, The Academy 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Liverpool SO - The Academy 0:0