Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Arena Zabrze
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 7612
Bergman Hindenburg Ratele vesele
A Tactiek 3att
58% Balbezit 42%
21% Spel op eigen helft 79%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
64.2 gemiddelde waardering 48.1
formidabel Schieten goed
formidabel Passen matig
formidabel Verdedigen solide


3e minuut.
Nußdorfer kopt de bal weg. Uzelli met een sublieme pass. Emšo bereikt de bal nog maar net als eerste. Emšo geeft een hoge lob. Ðogo maakt een snoekduik en kopt de bal. Czorny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Lascarez probeert naar een medespeler te passen. Uzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzelli passt de bal in één keer door. Lascarez is nu in balbezit. Lascarez geeft een hoge lob. Czorny bokst de bal weg.

10e minuut.
Daar is Lascarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lascarez met een sublieme pass. Ðogo rent richting de bal. Ðogo haalt uit met een fantastische trap. Czorny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - Ratele vesele 1:0

12e minuut.
Andaluz geeft een hoge lob. Kowalewski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Damadyan. Damadyan krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Perez Marin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Emšo geeft een hoge lob. Tumilovich heeft problemen om de bal te vangen. Reijne rent richting de bal. Reijne schiet op doel. Paal!

21e minuut.
Emšo met de inworp. Reijne rent richting de bal. Tumilovich legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Reijne raakt geblesseerd tijdens het duel. Ðogo zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Czorny bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - Ratele vesele 2:0

23e minuut.
Daar is Ðogo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alui-Gheorghe rent richting de bal. Lascarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascarez geeft een lange en hoge pass. Reijne springt en kopt de bal. Czorny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Perez Marin passt de bal met de wreef. Emšo is nu in balbezit. Emšo geeft een lange en hoge pass. Ðogo rent richting de bal. Ðogo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ðogo is nu in balbezit. Ðogo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Uzelli probeert naar een medespeler te passen. Emšo rent richting de bal. Emšo passt de bal zonder na te denken. Reijne bereikt de bal nog maar net als eerste. Czorny probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Klungelig pakt Lascarez de bal. Lascarez geeft de bal voor. Fengler onderschept slim de pass. Reijne rent richting de bal. Reijne schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Ðogo onderschept slim de pass. Ðogo passt de bal in één keer door. Uzelli rent richting de bal. Ðogo rent richting de bal. Ðogo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Puglisi de bal onder controle te krijgen. Perez Marin probeert naar een medespeler te passen. Uzelli probeert naar een medespeler te passen. Reijne rent richting de bal. Reijne schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Emšo neemt de hoekschop. Ðogo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Emšo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fierbânţeanu komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Alui-Gheorghe rent richting de bal. Uzelli onderschept slim de pass. Uzelli passt de bal in één keer door. Ðogo is nu in balbezit. Ðogo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - Ratele vesele 3:0

41e minuut.
Deady komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Fierbânţeanu speelt de bal door. Uzelli met een sublieme pass. Ðogo rent richting de bal. Ðogo schiet op doel. Czorny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - Ratele vesele 4:0

45e minuut.
Figallo komt het veld opgelopen. Dilberović komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bergman Hindenburg 20%, Ratele vesele 80%.
Bergman Hindenburg - Ratele vesele 4:0

47e minuut.
Fierbânţeanu heeft problemen om de bal te vangen. Fierbânţeanu passt de bal in één keer door. Tumilovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Reijne verovert de bal door een tackle van achteren. Reijne draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Perez Marin heeft problemen om de bal te vangen. Solel speelt de bal door. Reijne bereikt de bal nog maar net als eerste. Reijne heeft problemen om de bal te vangen. Reijne haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Nußdorfer kopt de bal weg. Daar is Ðogo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alui-Gheorghe legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ðogo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ðogo neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Czorny bokst de bal weg.

59e minuut.
Czorny met een harde bal richting middenveld. Solel speelt de bal door. Lascarez rent richting de bal. Lascarez geeft een lange en hoge pass. Ðogo maakt een snoekduik en kopt de bal. Czorny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Reijne onderschept slim de pass. Reijne schiet op doel. Daar is Tumilovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðogo haalt uit met een fantastische trap. Czorny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Betlejewski geeft een hoge lob. Dilberović kopt de bal weg. Kowalewski geeft de bal voor. Reijne rent richting de bal. Reijne haalt uit met een fantastische trap. Czorny bokst de bal weg.

69e minuut.
Tumilovich kopt de bal weg. Uzelli rent richting de bal. Uzelli speelt de bal door. Reijne rent richting de bal. Reijne draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Lascarez rent richting de bal. Lascarez passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ðogo de bal. Ðogo draait met de bal, schiet en ... Czorny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - Ratele vesele 5:0

74e minuut.
Lascarez rent richting de bal. Lascarez passt de bal zonder na te denken. Ðogo rent richting de bal. Ðogo draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Fierbânţeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Fierbânţeanu met een sublieme pass. Reijne is nu in balbezit. Reijne haalt uit met een fantastische trap. Czorny probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Reijne rent richting de bal. Reijne passt de bal zonder na te denken. Ðogo is nu in balbezit. Ðogo schiet op doel. Czorny werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Uzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzelli passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Reijne de bal. Reijne haalt uit met een fantastische trap. Czorny werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bergman Hindenburg 22%, Ratele vesele 78%.
Bergman Hindenburg - Ratele vesele 5:0