Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: astrapi
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 2601
akadimia astrapi PARMA AC
xxx Tactiek Spalletti
55% Balbezit 45%
25% Spel op eigen helft 75%
20 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
50.8 gemiddelde waardering 34.5
zeer goed Schieten slecht
solide Passen matig
redelijk Verdedigen redelijk


3e minuut.
Iacomi geeft de bal voor. Lalatović is nu in balbezit. Lalatović geeft een hoge lob. Puk heeft problemen om de bal te vangen. Puk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Athanasiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucu bereikt de bal nog maar net als eerste. Athanasiou verovert de bal door een tackle van achteren. Athanasiou schiet op doel. Kałuska probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
akadimia astrapi - PARMA AC 1:0

12e minuut.
Dobor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisanelli verovert de bal door een tackle van achteren. Athanasiou verovert de bal door een tackle van achteren. Athanasiou draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Lalatović geeft een lange en hoge pass. Kałuska met een sublieme pass. Qafmolla kopt de bal weg. Rabelo rent richting de bal. Rabelo draait met de bal, schiet en ... Terzopoulos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Dobor onderschept slim de pass. Dobor geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Iacomi de bal onder controle te krijgen. Athanasiou rent richting de bal. Athanasiou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Thompson geeft de bal voor. Tzemtibis rent richting de bal. Landrieu verovert de bal door een tackle van achteren. Landrieu schiet op doel. Kuciński springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Terzopoulos trapt de bal weg. Dobor kopt de bal weg. Athanasiou rent richting de bal. Athanasiou probeert de bal met de borst te controleren. Athanasiou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kuciński kopt de bal weg. Qafmolla rent richting de bal. Pozapalidis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pozapalidis krijgt een gele kaart. Qafmolla wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

35e minuut.
Manthatis geeft de bal voor. Puk rent richting de bal. Puk passt de bal in één keer door. Athanasiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Athanasiou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Pisanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenc onderschept slim de pass. Lorenc probeert naar een medespeler te passen. Athanasiou is nu in balbezit. Athanasiou draait met de bal, schiet en ... Kałuska kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Cucu geeft de bal voor. Inworp. Lorenc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puk bereikt de bal nog maar net als eerste. Puk geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Qafmolla probeert naar een medespeler te passen. Landrieu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tzemtibis. Tzemtibis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: akadimia astrapi 29%, PARMA AC 71%.
akadimia astrapi - PARMA AC 1:0

46e minuut.
Drăgan komt het veld opgelopen. Pawlicki komt het veld opgelopen. Galitsios komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Qafmolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Galitsios onderschept slim de pass. Galitsios passt de bal zonder na te denken. Lorenc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenc schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kuciński stond buitenspel. Cabeção komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Doeltrap. Kałuska trapt de bal weg. Galitsios kopt de bal weg. Dobor rent richting de bal. Dobor draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Suzzani komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Rabelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeção met een sublieme pass. Galitsios probeert naar een medespeler te passen. Dobor rent richting de bal. Dobor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
akadimia astrapi - PARMA AC 2:0

70e minuut.
Cabeção geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Landrieu de bal onder controle te krijgen. Dobor is nu in balbezit. Dobor draait met de bal, schiet en ... Kałuska maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
akadimia astrapi - PARMA AC 3:0

74e minuut.
Galitsios is nu in balbezit. Pisanelli begaat een overtreding. Galitsios raakt geblesseerd tijdens het duel. Manthatis met een snel genomen vrije trap. Kałuska speelt de bal door. Galitsios geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Iacomi onderschept slim de pass. Lorenc rent richting de bal. Puk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenc is nu in balbezit. Lorenc geeft een hoge lob. Kałuska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Lahnichi de bal. Dobor verovert de bal door een tackle van achteren. Dobor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
akadimia astrapi - PARMA AC 4:0

78e minuut.
Klungelig pakt Cabeção de bal. Cabeção met een sublieme pass. Dobor bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobor draait met de bal, schiet en ... Kałuska maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
akadimia astrapi - PARMA AC 5:0

84e minuut.
Lorenc rent richting de bal. Lorenc passt de bal met de wreef. Puk is nu in balbezit. Puk haalt uit met een fantastische trap. Kałuska probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
akadimia astrapi - PARMA AC 6:0

87e minuut.
Lorenc geeft een hoge lob. Galitsios kopt de bal weg. Dobor kan de bal niet met de borst controleren. Athanasiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Athanasiou draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: akadimia astrapi 21%, PARMA AC 79%.
akadimia astrapi - PARMA AC 6:0