Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: konri team Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 7206
konri team Gazélec Ajaccio
konri3 Tactiek A+
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
19 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
60.9 gemiddelde waardering 42.3
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen goed
formidabel Verdedigen solide


2e minuut.
Pieprzyk passt de bal zonder na te denken. Tebak is nu in balbezit. Golić verovert de bal door een tackle van achteren. Herbst is nu in balbezit. Herbst haalt uit met een fantastische trap. Böjte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Kijek rent richting de bal. Kijek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt László de bal. Chanov rent richting de bal. Chanov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Casalecchi probeert naar een medespeler te passen. Chanov heeft problemen om de bal te vangen. Chanov passt de bal met de wreef. Golić is nu in balbezit. Golić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Casalecchi rent richting de bal. Galland verovert de bal door een tackle van achteren. Lang rent richting de bal. Giesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
konri team - Gazélec Ajaccio 0:1

17e minuut.
Galland rent richting de bal. Galland passt de bal met de wreef. Daar is Golić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golić draait met de bal, schiet en ... Böjte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
konri team - Gazélec Ajaccio 1:1

19e minuut.
Casalecchi onderschept slim de pass. Casalecchi passt de bal in één keer door. Chanov is nu in balbezit. Chanov schiet op doel. Böjte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
konri team - Gazélec Ajaccio 2:1

21e minuut.
Sapieha speelt de bal door. Golić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowton rent richting de bal. Lowton geeft een hoge lob. Golić krijgt zijn hoofd ertegen. Böjte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Lang is nu in balbezit. Kizior tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lang is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. László zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pirri Mayorga kan de bal niet met de borst controleren. Mignone bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso is nu in balbezit. Giesso draait met de bal, schiet en ... Souza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Pirri Mayorga geeft de bal voor. Klungelig pakt Herbst de bal. Mihtarski met een sublieme pass. Lowton rent richting de bal. Lowton geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Herbst met de inworp. Lowton rent richting de bal. Lowton geeft de bal voor. Golić springt en kopt de bal. Böjte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Kizior is nu in balbezit. Kizior passt de bal met de wreef. Chanov is nu in balbezit. Chanov geeft een lange en hoge pass. Golić krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: konri team 34%, Gazélec Ajaccio 66%.
konri team - Gazélec Ajaccio 2:1

47e minuut.
Kizior passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Casalecchi de bal. Casalecchi geeft de bal voor. Chanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanov schiet op doel. Böjte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Lowton geeft een hoge lob. Chanov kopt de bal weg. Tebak onderschept slim de pass. Herbst is nu in balbezit. Herbst haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Galland probeert de bal met de borst te controleren. Casalecchi rent richting de bal. Galland schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Galland naar de kleedkamers voor een vroege douche.

60e minuut.
Frey rent richting de bal. Lowton verovert de bal door een tackle van achteren. Lowton speelt de bal door. Golić is nu in balbezit. Golić draait met de bal, schiet en ... Böjte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Kijek kopt de bal weg. Chanov rent richting de bal. Chanov speelt de bal door. Herbst bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbst draait met de bal, schiet en ... Böjte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Chanov haalt uit met een fantastische trap. Böjte speelt de bal door. Kizior heeft problemen om de bal te vangen. Giesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Chanov rent richting de bal. Chanov passt de bal in één keer door. Golić bereikt de bal nog maar net als eerste. Golić schiet op doel. Böjte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
konri team - Gazélec Ajaccio 3:1

80e minuut.
Konkel kopt de bal weg. Klungelig pakt Sapieha de bal. Mignone is nu in balbezit. Mignone draait met de bal, schiet en ... Souza probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Sapieha geeft een lange en hoge pass. Casalecchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Casalecchi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Chanov de bal. Chanov geeft de bal voor. Böjte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Böjte speelt de bal door. Casalecchi kopt de bal weg. Chanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanov geeft een lange en hoge pass. Böjte bokst de bal weg.

85e minuut.
Konkel geeft een lange en hoge pass. Mignone rent richting de bal. Pieprzyk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pieprzyk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: konri team 32%, Gazélec Ajaccio 68%.
konri team - Gazélec Ajaccio 3:1