Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 21:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: MAESTRO
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3599
Nottingham Forest F.C AFC Bramford Lane
4-2-2-2 Tactiek Revised Training
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 19
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
55.2 gemiddelde waardering 55.4
solid Schieten very good
very good Passen solid
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Bixby rent richting de bal. Jefferson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bixby is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bixby met een snel genomen vrije trap. Mudrinić kopt de bal weg. Nuytinck probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Borja is nu in balbezit. Borja schiet op doel. Hejno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Björnstjerna speelt de bal door. Winter is nu in balbezit. Winter probeert naar een medespeler te passen. Marante bereikt de bal nog maar net als eerste. Marante haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lunardino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamatrice onderschept slim de pass. Jefferson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jefferson haalt uit met een fantastische trap. Monin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest F.C - AFC Bramford Lane 1:0

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Trobok de bal onder controle te krijgen. Björnstjerna met een sublieme pass. Marante is nu in balbezit. Jefferson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jefferson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Baldon met een sublieme pass. Lamatrice rent richting de bal. Lamatrice probeert naar een medespeler te passen. Marante is nu in balbezit. Marante schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Fuchtner geeft een hoge lob. Lamatrice is nu in balbezit. Lamatrice met een sublieme pass. Marante is nu in balbezit. Marante draait met de bal, schiet en ... Monin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Trobok probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Như Khang de bal. Borja bereikt de bal nog maar net als eerste. Borja schiet op doel. Na een snelle pass probeert Nuytinck de bal onder controle te krijgen. Hejno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mudrinić springt en kopt de bal. Hejno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Trobok rent richting de bal. Winter rent richting de bal. Winter speelt de bal door. Marante is nu in balbezit. Marante draait met de bal, schiet en ... Monin bokst de bal weg. Lunardino geeft een lange en hoge pass. Ceneviz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Borja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borja draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nottingham Forest F.C 56%, AFC Bramford Lane 44%.
Nottingham Forest F.C - AFC Bramford Lane 1:0

57e minuut.
Mudrinić kopt de bal weg. Sławoj is nu in balbezit. Baldon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baldon krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Lamatrice bereikt de bal nog maar net als eerste. Lunardino verovert de bal door een tackle van achteren. Lunardino speelt de bal door. Mudrinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudrinić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Mattos geeft een lange en hoge pass. Borja rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Björnstjerna. Borja moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Borja kan niet meer verder spelen. Lutek komt het veld opgelopen. Calu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sławoj rent richting de bal. Sławoj haalt uit met een fantastische trap. Hejno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nottingham Forest F.C - AFC Bramford Lane 1:1

66e minuut.
Fuchtner is nu in balbezit. Fuchtner geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ceneviz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trobok geeft een lange en hoge pass. Hejno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mudrinić rent richting de bal. Mudrinić haalt uit met een fantastische trap. Hejno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest F.C - AFC Bramford Lane 1:2

68e minuut.
Trobok probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Như Khang rent richting de bal. Lutek onderschept slim de pass. Lutek haalt uit met een fantastische trap. Hejno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest F.C - AFC Bramford Lane 1:3

72e minuut.
Jefferson controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Senátor komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Calu kopt de bal weg. Ceneviz rent richting de bal. Ceneviz passt de bal zonder na te denken. Mudrinić rent richting de bal. Mudrinić draait met de bal, schiet en ... Hejno bokst de bal weg. Nuytinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutek verovert de bal door een tackle van achteren. Lutek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest F.C - AFC Bramford Lane 1:4

79e minuut.
Lunardino geeft een hoge lob. Trobok is nu in balbezit. Trobok passt de bal in één keer door. Sławoj is nu in balbezit. Sławoj schiet op doel. Hejno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Trobok speelt de bal door. Lutek heeft problemen om de bal te vangen. Lutek geeft een hoge lob. Sławoj is nu in balbezit. Sławoj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Björnstjerna is nu in balbezit. Björnstjerna geeft de bal voor. Lamatrice rent richting de bal. Lamatrice haalt uit met een fantastische trap. Monin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nottingham Forest F.C 62%, AFC Bramford Lane 38%.
Nottingham Forest F.C - AFC Bramford Lane 1:4