Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:22
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: ciresarii Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 4224
ciresarii cornetu IF
rnr5 Tactiek 523
54% Balbezit 46%
7% Spel op eigen helft 93%
53 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
60.1 gemiddelde waardering 30.6
formidabel Schieten matig
uitstekend Passen slecht
zeer goed Verdedigen matig


2e minuut.
Kılınçtürk maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Guelfi probeert de bal met de borst te controleren. Ligęza is nu in balbezit. Guelfi verovert de bal door een tackle van achteren. Guelfi draait met de bal, schiet en ... Dunđerović bokst de bal weg.

5e minuut.
Meirsschaut is nu in balbezit. Varela onderschept slim de pass. Ligęza legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Varela is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guelfi neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
ciresarii - cornetu IF 1:0

6e minuut.
Kılınçtürk met een sublieme pass. Sumarja is nu in balbezit. Sumarja passt de bal met de wreef. Guelfi is nu in balbezit. Guelfi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Linares rent richting de bal. Linares probeert naar een medespeler te passen. Varela rent richting de bal. Varela draait met de bal, schiet en ... Dunđerović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ciresarii - cornetu IF 2:0

8e minuut.
Linares met de inworp. Klungelig pakt Sumarja de bal. Sumarja passt de bal in één keer door. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela schiet op doel. Dunđerović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Wężowiecki is nu in balbezit. Sumarja verovert de bal door een tackle van achteren. Sumarja probeert naar een medespeler te passen. Nilă rent richting de bal. Nilă haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Sumarja speelt de bal door. Varela heeft problemen om de bal te vangen. Meirsschaut rent richting de bal. Varela verovert de bal door een tackle van achteren. Varela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Meirsschaut geeft de bal voor. Gheorghiu kopt de bal weg. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gotelli de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Daar is Sumarja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sumarja geeft een hoge lob. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ciresarii - cornetu IF 3:0

15e minuut.
Klungelig pakt Herbasch de bal. Linares is nu in balbezit. Ojaniemi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ojaniemi krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Varela rent richting de bal. Meirsschaut tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Varela raakt geblesseerd tijdens het duel. Syahwin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Guelfi rent richting de bal. Guelfi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Sumarja geeft de bal voor. Nilă kopt de bal weg. Daar is Herbasch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guelfi is nu in balbezit. Guelfi draait met de bal, schiet en ... Dunđerović bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Guelfi rent richting de bal. Ligęza verovert de bal door een tackle van achteren. Ligęza met een sublieme pass. Varela is nu in balbezit. Varela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kılınçtürk geeft de bal voor. Meirsschaut met een sublieme pass. Ojaniemi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Varela rent richting de bal. Varela haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Guelfi de bal. Guelfi haalt uit met een fantastische trap. Gotelli probeert de bal aan de voet te houden. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ciresarii - cornetu IF 4:0

24e minuut.
Gotelli met een sublieme pass. Meirsschaut rent richting de bal. Guelfi verovert de bal door een tackle van achteren. Varela rent richting de bal. Varela schiet op doel. Dunđerović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Gotelli geeft een hoge lob. Inworp. Syahwin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sumarja geeft een lange en hoge pass. Nilă maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Sumarja geeft de bal voor. Guelfi kopt de bal weg. Nilă is nu in balbezit. Nilă draait met de bal, schiet en ... Dunđerović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ciresarii - cornetu IF 5:0

29e minuut.
Guelfi met een sublieme pass. Daar is Linares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Linares probeert naar een medespeler te passen. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Sumarja passt de bal zonder na te denken. Daar is Gheorghiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gheorghiu speelt de bal door. Nilă rent richting de bal. Nilă schiet op doel. Dunđerović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Adamiak rent richting de bal. Sumarja onderschept slim de pass. Sumarja speelt de bal door. Varela rent richting de bal. Varela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Płomyk rent richting de bal. Kılınçtürk verovert de bal door een tackle van achteren. Kılınçtürk geeft de bal voor. Guelfi is nu in balbezit. Guelfi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ciresarii - cornetu IF 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ciresarii 7%, cornetu IF 93%.
ciresarii - cornetu IF 6:0

47e minuut.
Inworp. Syahwin met de inworp. Sumarja is nu in balbezit. Sumarja geeft een hoge lob. Guelfi krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ciresarii - cornetu IF 7:0

48e minuut.
Piórko passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Linares zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Linares probeert naar een medespeler te passen. Sumarja is nu in balbezit. Sumarja passt de bal in één keer door. Guelfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guelfi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ciresarii - cornetu IF 8:0

50e minuut.
Syahwin verovert de bal door een tackle van achteren. Syahwin probeert naar een medespeler te passen. Sumarja rent richting de bal. Sumarja schiet op doel. Dunđerović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ciresarii - cornetu IF 9:0

53e minuut.
Meirsschaut geeft een lange en hoge pass. Corradi kopt de bal weg. Sumarja probeert naar een medespeler te passen. Daar is Guelfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guelfi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Sumarja geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Gotelli de bal onder controle te krijgen. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ciresarii - cornetu IF 10:0

59e minuut.
Herbasch is nu in balbezit. Herbasch met een sublieme pass. Gotelli is nu in balbezit. Nilă verovert de bal door een tackle van achteren. Nilă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Linares probeert naar een medespeler te passen. Syahwin speelt de bal door. Meirsschaut is nu in balbezit. Varela verovert de bal door een tackle van achteren. Varela haalt uit met een fantastische trap. Dunđerović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Linares rent richting de bal. Linares passt de bal zonder na te denken. Ligęza rent richting de bal. Guelfi verovert de bal door een tackle van achteren. Guelfi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ciresarii - cornetu IF 11:0

66e minuut.
Corradi geeft een lange en hoge pass. Syahwin kopt de bal weg. Daar is Ligęza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Syahwin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sumarja geeft een hoge lob. Nilă is nu in balbezit. Nilă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ciresarii - cornetu IF 12:0

75e minuut.
Daar is Kılınçtürk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sumarja is nu in balbezit. Sumarja passt de bal in één keer door. Nilă heeft problemen om de bal te vangen. Nilă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Ojaniemi kopt de bal weg. Daar is Linares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Linares probeert naar een medespeler te passen. Guelfi is nu in balbezit. Guelfi haalt uit met een fantastische trap. Dunđerović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Corradi met een sublieme pass. Meirsschaut is nu in balbezit. Varela onderschept slim de pass. Varela met een sublieme pass. Ligęza bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kılınçtürk geeft een lange en hoge pass. Syahwin rent richting de bal. Sumarja met een sublieme pass. Nilă is nu in balbezit. Nilă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Herbasch rent richting de bal. Sumarja verovert de bal door een tackle van achteren. Sumarja met een sublieme pass. Varela heeft problemen om de bal te vangen. Varela haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Syahwin met een snelle inworp. Sumarja is nu in balbezit. Sumarja geeft een lange en hoge pass. Guelfi springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Dunđerović met een harde bal richting middenveld. Sumarja kopt de bal weg. Daar is Gotelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nilă rent richting de bal. Nilă schiet op doel. Dunđerović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Sumarja heeft problemen om de bal te vangen. Sumarja passt de bal in één keer door. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela draait met de bal, schiet en ... Dunđerović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ciresarii - cornetu IF 13:0

90e minuut.
Linares kopt de bal weg. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă passt de bal met de wreef. Sumarja rent richting de bal. Sumarja draait met de bal, schiet en ... Dunđerović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ciresarii 7%, cornetu IF 93%.
ciresarii - cornetu IF 13:0