Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Moderna Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3401
SMS Mielec FULL METAL JACKET
Attack Tactiek zibi
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
52.1 gemiddelde waardering 64.5
solid Schieten solid
good Passen formidable
solid Verdedigen very good


5e minuut.
Klungelig pakt Duy Khang de bal. Barski is nu in balbezit. Barski geeft een hoge lob. Waszkiewicz rent richting de bal. Waszkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Snoei passt de bal met de wreef. Yupeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoskot verovert de bal door een tackle van achteren. Łoskot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SMS Mielec - FULL METAL JACKET 0:1

10e minuut.
Dieleman passt de bal met de wreef. França is nu in balbezit. França speelt de bal door. Łoskot is nu in balbezit. Łoskot schiet op doel. Oszlánczi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Neyra passt de bal in één keer door. Łoskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Yupeng begaat een overtreding. Łoskot is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. McGarry wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
SMS Mielec - FULL METAL JACKET 0:2

18e minuut.
Dieleman rent richting de bal. Dieleman passt de bal met de wreef. Łoskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoskot schiet op doel. Oszlánczi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SMS Mielec - FULL METAL JACKET 0:3

21e minuut.
Inworp. Paraviso met de inworp. Dieleman geeft een lange en hoge pass. Snoei is nu in balbezit. Snoei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Snoei kan de bal niet met de borst controleren. Borenstein verovert de bal door een tackle van achteren. Łoskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoskot haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Duy Khang de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Ferreira is nu in balbezit. Pedreiro verovert de bal door een tackle van achteren. Pedreiro passt de bal in één keer door. Snoei rent richting de bal. Snoei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
França met een sublieme pass. Łoskot is nu in balbezit. Łoskot passt de bal in één keer door. Snoei is nu in balbezit. Snoei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SMS Mielec - FULL METAL JACKET 0:4

44e minuut.
Oszlánczi trapt de bal weg. Pedreiro kopt de bal weg. Dieleman speelt de bal door. Daar is Łoskot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łoskot haalt uit met een fantastische trap. Oszlánczi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMS Mielec 64%, FULL METAL JACKET 36%.
SMS Mielec - FULL METAL JACKET 0:4

46e minuut.
Paraviso speelt de bal door. França rent richting de bal. França speelt de bal door. Łoskot rent richting de bal. Łoskot haalt uit met een fantastische trap. Oszlánczi bokst de bal weg.

50e minuut.
Snoei kopt de bal weg. Łoskot heeft problemen om de bal te vangen. Duy Khang begaat een overtreding. Łoskot is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. McGarry komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Snoei rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barski. Snoei is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. McGarry zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Łoskot springt en kopt de bal. Oszlánczi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Oszlánczi trapt de bal weg. Hardin heeft problemen om de bal te vangen. Paraviso met een sublieme pass. Łoskot is nu in balbezit. Łoskot schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Oszlánczi trapt de bal weg van het doel. Paraviso kopt de bal weg. Dieleman speelt de bal door. Łoskot is nu in balbezit. Łoskot schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Snoei heeft problemen om de bal te vangen. Snoei schiet op doel. Oszlánczi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SMS Mielec - FULL METAL JACKET 0:5

64e minuut.
França passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Paraviso de bal. Paraviso speelt de bal door. Snoei bereikt de bal nog maar net als eerste. Snoei haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Paraviso met een snelle inworp. Dieleman probeert naar een medespeler te passen. França rent richting de bal. França passt de bal met de wreef. Dieleman geeft een lange en hoge pass. Oszlánczi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Snoei is nu in balbezit. Snoei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SMS Mielec - FULL METAL JACKET 0:6

74e minuut.
Inworp. Braeckman komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Quiriconi met een snelle inworp. Pedreiro speelt de bal door. Łoskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Snoei rent richting de bal. Snoei draait met de bal, schiet en ... Braeckman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Paraviso onderschept slim de pass. Paraviso geeft de bal voor. Łoskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoskot schiet op doel. Braeckman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SMS Mielec - FULL METAL JACKET 0:7

84e minuut.
Yupeng rent richting de bal. Yupeng met een sublieme pass. Borenstein speelt de bal door. Waszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Waszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMS Mielec 56%, FULL METAL JACKET 44%.
SMS Mielec - FULL METAL JACKET 0:7