Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Zrnetina Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 7250
G. Psarjevo team Dany
4_2_4_novo Tactiek lkl
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
37.9 gemiddelde waardering 59.7
redelijk Schieten wonderbaarlijk
solide Passen uitstekend
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Balašković rent richting de bal. Balašković passt de bal in één keer door. Štambuk rent richting de bal. Vreme onderschept slim de pass. Vreme schiet op doel. Larma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ocypa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocypa schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Kotromanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Eynde onderschept slim de pass. Eynde met een sublieme pass. Vreme is nu in balbezit. Vreme haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Sterk verovert de bal door een tackle van achteren. Sterk met een sublieme pass. Vreme rent richting de bal. Vreme draait met de bal, schiet en ... Larma probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ocypa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocypa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
G. Psarjevo team - Dany 0:1

13e minuut.
Panzavecchia is nu in balbezit. Panzavecchia geeft de bal voor. Daar is Vreme, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vreme schiet op doel. Larma maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Ocypa rent richting de bal. Miličković rent richting de bal. Ocypa onderschept slim de pass. Ocypa draait met de bal, schiet en ... Larma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
G. Psarjevo team - Dany 0:2

17e minuut.
Balašković met een sublieme pass. Crvarić is nu in balbezit. Ocypa onderschept slim de pass. Ocypa haalt uit met een fantastische trap. Larma werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Chiţulescu speelt de bal door. Sasimas rent richting de bal. Sasimas met een sublieme pass. Vreme is nu in balbezit. Vreme draait met de bal, schiet en ... Larma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vreme rent richting de bal. Vreme draait met de bal, schiet en ... Larma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Štambuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crvarić is nu in balbezit. Ocypa onderschept slim de pass. Ocypa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
G. Psarjevo team - Dany 0:3

28e minuut.
Daar is Crljen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sasimas onderschept slim de pass. Sasimas passt de bal zonder na te denken. Vreme rent richting de bal. Vreme draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
G. Psarjevo team - Dany 0:4

30e minuut.
Daar is Ocypa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crvarić rent richting de bal. Ocypa verovert de bal door een tackle van achteren. Ocypa haalt uit met een fantastische trap. Larma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
G. Psarjevo team - Dany 0:5

32e minuut.
Sasimas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sasimas probeert naar een medespeler te passen. Vreme rent richting de bal. Vreme haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
G. Psarjevo team - Dany 0:6

33e minuut.
Bezelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezelj passt de bal zonder na te denken. Kotromanić rent richting de bal. Vreme onderschept slim de pass. Vreme schiet op doel. Larma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ocypa is nu in balbezit. Ocypa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
G. Psarjevo team - Dany 0:7

35e minuut.
Vreme is nu in balbezit. Miličković begaat een overtreding. Vreme raakt geblesseerd tijdens het duel. Vreme zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Ocypa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ocypa haalt uit met een fantastische trap. Larma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Larma met een sublieme pass. Sterk kopt de bal weg. Vreme bereikt de bal nog maar net als eerste. Vreme schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
G. Psarjevo team - Dany 0:8

37e minuut.
Walasek rent richting de bal. Klungelig pakt Walasek de bal. Walasek geeft een hoge lob. Vreme krijgt zijn hoofd ertegen. Larma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bezelj passt de bal in één keer door. Crljen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vreme verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Vreme de bal. Vreme haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Chiţulescu rent richting de bal. Chiţulescu geeft een hoge lob. Vreme rent richting de bal. Vreme draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

43e minuut.
Walasek is nu in balbezit. Walasek passt de bal zonder na te denken. Crvarić rent richting de bal. Ocypa onderschept slim de pass. Ocypa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G. Psarjevo team 72%, Dany 28%.
G. Psarjevo team - Dany 0:8

47e minuut.
Sterk is nu in balbezit. Sterk geeft een hoge lob. Vreme kopt de bal weg. Ocypa is nu in balbezit. Ocypa draait met de bal, schiet en ... Larma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
G. Psarjevo team - Dany 0:9

48e minuut.
Chiţulescu met een sublieme pass. Sasimas probeert naar een medespeler te passen. Vreme rent richting de bal. Vreme haalt uit met een fantastische trap. Larma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G. Psarjevo team - Dany 0:10

50e minuut.
Lean geeft een hoge lob. Sasimas rent richting de bal. Sasimas passt de bal in één keer door. Vreme bereikt de bal nog maar net als eerste. Vreme draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
G. Psarjevo team - Dany 0:11

51e minuut.
Bezelj speelt de bal door. Mićović rent richting de bal. Mićović probeert naar een medespeler te passen. Vreme rent richting de bal. Vreme draait met de bal, schiet en ... Larma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vreme rent richting de bal. Vreme schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Mićović kopt de bal weg. Sasimas speelt de bal door. Vreme is nu in balbezit. Vreme schiet op doel. Larma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G. Psarjevo team - Dany 0:12

56e minuut.
Balašković met een sublieme pass. Kotromanić rent richting de bal. Chiţulescu geeft een lange en hoge pass. Ocypa is nu in balbezit. Ocypa haalt uit met een fantastische trap. Larma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vreme heeft problemen om de bal te vangen. Vreme schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
G. Psarjevo team - Dany 0:13

58e minuut.
Bezelj rent richting de bal. Bezelj passt de bal met de wreef. Štambuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocypa onderschept slim de pass. Ocypa schiet op doel. Larma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vreme bereikt de bal nog maar net als eerste. Vreme haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Miličković probeert de bal aan de voet te houden. Walasek met een sublieme pass. Ocypa rent richting de bal. Ocypa haalt uit met een fantastische trap. Larma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G. Psarjevo team - Dany 0:14

64e minuut.
Walasek is nu in balbezit. Walasek geeft een lange en hoge pass. Vreme bereikt de bal nog maar net als eerste. Vreme haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
G. Psarjevo team - Dany 0:15

69e minuut.
Chiţulescu onderschept slim de pass. Chiţulescu passt de bal zonder na te denken. Lean probeert naar een medespeler te passen. Vreme bereikt de bal nog maar net als eerste. Vreme schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vreme rent richting de bal. Vreme haalt uit met een fantastische trap. Larma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
G. Psarjevo team - Dany 0:16

72e minuut.
Walasek verovert de bal door een tackle van achteren. Walasek probeert naar een medespeler te passen. Ocypa is nu in balbezit. Ocypa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
G. Psarjevo team - Dany 0:17

76e minuut.
Daar is Crljen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vreme bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Vreme, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vreme haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
G. Psarjevo team - Dany 0:18

81e minuut.
Vreme is nu in balbezit. Vreme speelt de bal door. Ocypa heeft problemen om de bal te vangen. Ocypa haalt uit met een fantastische trap. Larma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
G. Psarjevo team - Dany 0:19

84e minuut.
Klungelig pakt Sterk de bal. Sterk probeert naar een medespeler te passen. Vreme bereikt de bal nog maar net als eerste. Vreme haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
G. Psarjevo team - Dany 0:20

89e minuut.
Chiţulescu rent richting de bal. Chiţulescu geeft een lange en hoge pass. Vreme rent richting de bal. Vreme draait met de bal, schiet en ... Larma maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
G. Psarjevo team - Dany 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G. Psarjevo team 69%, Dany 31%.
G. Psarjevo team - Dany 0:21