Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC SILWANA Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8074
FC SILWANA RACOVITA
352 Tactiek ionel+
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
49.3 gemiddelde waardering 40.3
excellent Schieten solid
good Passen good
good Verdedigen good


2e minuut.
Ménager verovert de bal door een tackle van achteren. Ménager probeert naar een medespeler te passen. Sudrawski rent richting de bal. Avrigeanu onderschept slim de pass. Avrigeanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Drzewosz met een sublieme pass. Klungelig pakt Maier de bal. Maier verovert de bal door een tackle van achteren. Torje rent richting de bal. Torje schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Ménager onderschept slim de pass. Ménager geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şuteu met de inworp. Altintop geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Koza geeft een lange en hoge pass. Theodor heeft problemen om de bal te vangen. Altintop speelt de bal door. Germain is nu in balbezit. Germain geeft een lange en hoge pass. Mürekkepçioğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Torje bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - RACOVITA 1:0

22e minuut.
Huybrechts heeft problemen om de bal te vangen. Avrigeanu rent richting de bal. Avrigeanu probeert naar een medespeler te passen. Bociański is nu in balbezit. Bociański draait met de bal, schiet en ... Shuanglong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Ménager geeft een hoge lob. Dermendzhiev kopt de bal weg. Altintop geeft een hoge lob. Germain rent richting de bal. Germain draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Drzewosz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mettomo komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Domnişoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bociański rent richting de bal. Bociański passt de bal zonder na te denken. Avrigeanu is nu in balbezit. Avrigeanu schiet op doel. Shuanglong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Ménager geeft een lange en hoge pass. Daar is Dermendzhiev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machetti met een sublieme pass. Germain is nu in balbezit. Germain schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Huybrechts onderschept slim de pass. Huybrechts passt de bal met de wreef. Maier is nu in balbezit. Germain onderschept slim de pass. Germain schiet op doel. Mürekkepçioğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SILWANA 39%, RACOVITA 61%.
FC SILWANA - RACOVITA 1:0

49e minuut.
Torje geeft een hoge lob. Inworp. Ménager zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Torje rent richting de bal. Torje haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Buitenspel voor Domnişoru. Goede buitenspelval van de verdediging. Kupczyński komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Torje is nu in balbezit. Quintanilla verovert de bal door een tackle van achteren. Quintanilla met een sublieme pass. Avrigeanu rent richting de bal. Avrigeanu schiet op doel. Shuanglong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Kupczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Machetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Kupczyński speelt de bal door. Avrigeanu is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Klungelig pakt Avrigeanu de bal. Machetti is nu in balbezit. Machetti passt de bal zonder na te denken. Germain rent richting de bal. Germain haalt uit met een fantastische trap. Mürekkepçioğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rubalewski neemt de hoekschop. Bociański controleert de bal met de borst. Torje is nu in balbezit. Torje schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Sudrawski verovert de bal door een tackle van achteren. Sudrawski geeft de bal voor. Huybrechts probeert de bal aan de voet te houden. Germain is nu in balbezit. Germain schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mürekkepçioğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Torje rent richting de bal. Torje haalt uit met een fantastische trap. Mürekkepçioğlu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Avrigeanu rent richting de bal. Klungelig pakt Avrigeanu de bal. Sudrawski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sudrawski krijgt een gele kaart. Avrigeanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mânzeanu komt het veld opgelopen. Naglić komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Mettomo passt de bal met de wreef. Kupczyński is nu in balbezit. Kupczyński speelt de bal door. Avrigeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Avrigeanu haalt uit met een fantastische trap. Shuanglong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Huybrechts verovert de bal door een tackle van achteren. Na een snelle pass probeert Avrigeanu de bal onder controle te krijgen. Mettomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mettomo haalt uit met een fantastische trap. Shuanglong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC SILWANA - RACOVITA 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SILWANA 53%, RACOVITA 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC SILWANA - RACOVITA 1:1