Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:19
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: old boys Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 4266
old boys G. Psarjevo team
p1 Tactiek 4_2_4_novo
60% Balbezit 40%
34% Spel op eigen helft 66%
21 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 5
51 gemiddelde waardering 32.9
goed Schieten matig
uitstekend Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


5e minuut.
Bucur onderschept slim de pass. Bucur passt de bal met de wreef. Miniccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Miniccio schiet op doel. Larma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
old boys - G. Psarjevo team 1:0

7e minuut.
Facetti is nu in balbezit. Facetti geeft een lange en hoge pass. Crljen is nu in balbezit. Łagódka verovert de bal door een tackle van achteren. Łagódka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Facetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Facetti passt de bal in één keer door. Bucur rent richting de bal. Bucur geeft een hoge lob. Miniccio krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ramšak kopt de bal weg. Komosiak speelt de bal door. Facetti is nu in balbezit. Facetti geeft een hoge lob. Becia springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Miniccio is nu in balbezit. Miličković onderschept slim de pass. Miličković speelt de bal door. Kotromanić rent richting de bal. Kotromanić geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Mićović speelt de bal door. Bezelj is nu in balbezit. Bezelj geeft een lange en hoge pass. Becia probeert de bal met de borst te controleren. Becia draait met de bal, schiet en ... Larma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Miniccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Miniccio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
old boys - G. Psarjevo team 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: old boys 34%, G. Psarjevo team 66%.
old boys - G. Psarjevo team 2:0

47e minuut.
Bucur passt de bal in één keer door. Crvarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Claverio onderschept slim de pass. Claverio geeft een hoge lob. Miniccio maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
old boys - G. Psarjevo team 3:0

52e minuut.
Inworp. Czusz komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Bucur speelt de bal door. Czusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Czusz geeft een lange en hoge pass. Miniccio is nu in balbezit. Miniccio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Komosiak met een snelle inworp. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka passt de bal met de wreef. Becia rent richting de bal. Becia geeft de bal voor. Larma bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Miniccio bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Miniccio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
old boys - G. Psarjevo team 4:0

76e minuut.
Crvarić speelt de bal door. Miličković met een sublieme pass. Crvarić rent richting de bal. Czusz verovert de bal door een tackle van achteren. Czusz draait met de bal, schiet en ... Larma bokst de bal weg. Miniccio rent richting de bal. Miniccio schiet op doel. Larma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
old boys - G. Psarjevo team 5:0

83e minuut.
Czusz speelt de bal door. Bucur rent richting de bal. Met opzet legt Miličković zijn tegenspeler op de grond. Miličković is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

85e minuut.
Łagódka met een sublieme pass. Becia bereikt de bal nog maar net als eerste. Becia passt de bal zonder na te denken. Miniccio is nu in balbezit. Miniccio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: old boys 33%, G. Psarjevo team 67%.
old boys - G. Psarjevo team 5:0