Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Bot Team no.1
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 6620
F.C. COTROCENI Steaua Vitan
juniori Tactiek NOU 5
59% Balbezit 41%
9% Spel op eigen helft 91%
45 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
55.2 gemiddelde waardering 32
formidable Schieten adequate
very good Passen weak
good Verdedigen average


2e minuut.
Apreotesei geeft de bal voor. Lijun speelt de bal door. Gheorghiţă is nu in balbezit. Gheorghiţă schiet op doel. Kawka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. COTROCENI - Steaua Vitan 1:0

3e minuut.
Paranghel geeft een lange en hoge pass. Powierża controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Apreotesei maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vurduk controleert de bal met de borst. Vurduk schiet op doel. Kawka bokst de bal weg.

5e minuut.
Ilionescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilionescu passt de bal zonder na te denken. Vurduk is nu in balbezit. Vurduk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. COTROCENI - Steaua Vitan 2:0

6e minuut.
Ilionescu onderschept slim de pass. Ilionescu speelt de bal door. Gheorghiţă is nu in balbezit. Gheorghiţă schiet op doel. Kawka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. COTROCENI - Steaua Vitan 3:0

7e minuut.
Ilionescu verovert de bal door een tackle van achteren. Gheorghiţă is nu in balbezit. Gheorghiţă passt de bal met de wreef. Ilionescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilionescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Gheorghiţă is nu in balbezit. Gheorghiţă met een sublieme pass. Ilionescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilionescu schiet op doel. Kawka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Gheorghiţă is nu in balbezit. Filipoiu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gheorghiţă raakt geblesseerd tijdens het duel. Gheorghiţă legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. COTROCENI - Steaua Vitan 4:0

17e minuut.
Brew heeft problemen om de bal te vangen. López Ramírez verovert de bal door een tackle van achteren. López Ramírez geeft een lange en hoge pass. Ilionescu rent richting de bal. Ilionescu schiet op doel. Kawka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vurduk is nu in balbezit. Vurduk draait met de bal, schiet en ... Kawka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. COTROCENI - Steaua Vitan 5:0

20e minuut.
López Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ramírez probeert naar een medespeler te passen. Gheorghiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheorghiţă draait met de bal, schiet en ... Kawka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. COTROCENI - Steaua Vitan 6:0

23e minuut.
Căpăţînă passt de bal in één keer door. Raineri geeft de bal voor. Ilionescu kopt de bal weg. Gheorghiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheorghiţă schiet op doel. Kawka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Klungelig pakt Brašanac de bal. Ilionescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Brew rent richting de bal. Ilionescu onderschept slim de pass. Ilionescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Gheorghiţă is nu in balbezit. Wodarz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wodarz krijgt een gele kaart. Gheorghiţă wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gheorghiţă kan niet meer verder spelen. Bandeira de Mello komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Vurduk neemt zijn aanloop. Kawka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vurduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vurduk haalt uit met een fantastische trap. Kawka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. COTROCENI - Steaua Vitan 7:0

27e minuut.
López Ramírez passt de bal in één keer door. Escobar rent richting de bal. Escobar passt de bal met de wreef. Vurduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vurduk schiet op doel. Kawka bokst de bal weg.

29e minuut.
Raineri is nu in balbezit. Raineri geeft een hoge lob. Brew bereikt de bal nog maar net als eerste. Vurduk onderschept slim de pass. Vurduk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Wodarz is nu in balbezit. Lijun speelt de bal door. Ilionescu rent richting de bal. Ilionescu schiet op doel. Kawka bokst de bal weg. Bandeira de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandeira de Mello draait met de bal, schiet en ... Kawka bokst de bal weg. Ilionescu is nu in balbezit. Ilionescu haalt uit met een fantastische trap. Kawka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Paranghel verovert de bal door een tackle van achteren. Paranghel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Raineri de bal. López Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ramírez geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Kawka bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Daar is Escobar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brew. Escobar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Escobar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wodarz kopt de bal weg. López Ramírez rent richting de bal. López Ramírez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Bandeira de Mello onderschept slim de pass. Paranghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vurduk onderschept slim de pass. Vurduk draait met de bal, schiet en ... Kawka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. COTROCENI - Steaua Vitan 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. COTROCENI 11%, Steaua Vitan 89%.
F.C. COTROCENI - Steaua Vitan 8:0

49e minuut.
Daar is Lijun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lijun passt de bal zonder na te denken. Escobar rent richting de bal. Escobar geeft de bal voor. Vurduk krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Trepto is nu in balbezit. Ilionescu onderschept slim de pass. Ilionescu geeft een lange en hoge pass. Bandeira de Mello rent richting de bal. Bandeira de Mello draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Căpăţînă geeft de bal voor. Lijun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lijun probeert naar een medespeler te passen. Bandeira de Mello rent richting de bal. Bandeira de Mello schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. COTROCENI - Steaua Vitan 9:0

57e minuut.
Brašanac geeft de bal voor. Basnák rent richting de bal. Condrò tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Condrò krijgt een gele kaart.

58e minuut.
López Ramírez geeft een hoge lob. Doeltrap. Brašanac trapt de bal weg. Lijun controleert de bal met de borst. Lijun draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ilionescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilionescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. COTROCENI - Steaua Vitan 10:0

61e minuut.
López Ramírez rent richting de bal. López Ramírez geeft de bal voor. Ilionescu rent richting de bal. Ilionescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. COTROCENI - Steaua Vitan 11:0

62e minuut.
Daar is Condrò, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Condrò passt de bal met de wreef. Paranghel is nu in balbezit. Paranghel geeft de bal voor. Bandeira de Mello kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Apreotesei is nu in balbezit. Apreotesei geeft de bal voor. Bandeira de Mello kopt de bal weg. Ilionescu is nu in balbezit. Ilionescu draait met de bal, schiet en ... Kawka bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Escobar speelt de bal door. López Ramírez is nu in balbezit. López Ramírez passt de bal in één keer door. Bandeira de Mello is nu in balbezit. Bandeira de Mello haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Escobar kopt de bal weg. Ilionescu rent richting de bal. Ilionescu geeft de bal voor. Vurduk rent richting de bal. Vurduk schiet op doel. Kawka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bandeira de Mello is nu in balbezit. Bandeira de Mello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. COTROCENI - Steaua Vitan 12:0

76e minuut.
Escobar geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Brew de bal onder controle te krijgen. Vurduk rent richting de bal. Vurduk schiet op doel. Kawka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. COTROCENI - Steaua Vitan 13:0

78e minuut.
Escobar probeert naar een medespeler te passen. López Ramírez rent richting de bal. López Ramírez passt de bal met de wreef. Vurduk is nu in balbezit. Vurduk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bandeira de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandeira de Mello geeft de bal voor. Klungelig pakt Ilionescu de bal. Ilionescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. COTROCENI - Steaua Vitan 14:0

82e minuut.
Raineri geeft een hoge lob. Bandeira de Mello is nu in balbezit. Bandeira de Mello geeft de bal voor. Ilionescu krijgt zijn hoofd ertegen. Kawka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. COTROCENI - Steaua Vitan 15:0

84e minuut.
Brew geeft een hoge lob. Raineri is nu in balbezit. Raineri passt de bal zonder na te denken. Vurduk is nu in balbezit. Vurduk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. COTROCENI - Steaua Vitan 16:0

86e minuut.
Wodarz met een harde bal richting middenveld. Lijun controleert de bal met de borst. Lijun geeft een hoge lob. Ilionescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilionescu schiet op doel. Kawka bokst de bal weg. Ilionescu rent richting de bal. Ilionescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Filipoiu geeft de bal voor. Escobar kan de bal niet met de borst controleren. Escobar met een sublieme pass. Ilionescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilionescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. COTROCENI - Steaua Vitan 17:0

90e minuut.
Inworp. Escobar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lijun speelt de bal door. López Ramírez speelt de bal door. Escobar geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. COTROCENI 8%, Steaua Vitan 92%.
F.C. COTROCENI - Steaua Vitan 17:0