Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:40
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Ministerstwo głupich kroków
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 5483
Lokomotiv Mińsk Maz. Sebaki
nowa Tactiek rossi
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
25 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
62.7 gemiddelde waardering 48.3
uitmuntend Schieten zeer goed
uitstekend Passen redelijk
uitstekend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Lampard passt de bal zonder na te denken. Serebrianikov is nu in balbezit. Trzaskowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trzaskowski krijgt een gele kaart. Serebrianikov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mesa met een snel genomen vrije trap. Lampard heeft problemen om de bal te vangen. Lampard geeft een lange en hoge pass. Espada springt en kopt de bal. Os kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes passt de bal met de wreef. Espada rent richting de bal. Espada draait met de bal, schiet en ... Os maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Mińsk Maz. - Sebaki 1:0

8e minuut.
Selymes is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leduchowski. Selymes raakt geblesseerd tijdens het duel. Mesa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Riisenberg kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Espada onderschept slim de pass. Espada passt de bal zonder na te denken. Daar is Selymes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serebrianikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Serebrianikov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Mesa geeft de bal voor. Trzaskowski heeft problemen om de bal te vangen. Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Espada haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Topolewski kan de bal niet met de borst controleren. Espada onderschept slim de pass. Espada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Mesa met een snelle inworp. Smolarow probeert naar een medespeler te passen. Lampard is nu in balbezit. Lampard geeft de bal voor. Espada springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Trzaskowski is nu in balbezit. Espada onderschept slim de pass. Espada passt de bal in één keer door. Selymes rent richting de bal. Selymes haalt uit met een fantastische trap. Os probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Topolewski geeft de bal voor. Grzybek met een sublieme pass. Lampard is nu in balbezit. Lampard geeft de bal voor. Serebrianikov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Mińsk Maz. - Sebaki 2:0

32e minuut.
Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes passt de bal in één keer door. Serebrianikov rent richting de bal. Serebrianikov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiv Mińsk Maz. 28%, Sebaki 72%.
Lokomotiv Mińsk Maz. - Sebaki 2:0

50e minuut.
Mesa is nu in balbezit. Mesa passt de bal in één keer door. Eerdekens onderschept slim de pass. Riisenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Riisenberg geeft een hoge lob. Os bokst de bal weg. Espada springt en kopt de bal. Os kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Riisenberg onderschept slim de pass. Riisenberg geeft de bal voor. Klungelig pakt Trzaskowski de bal. Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Mińsk Maz. - Sebaki 3:0

53e minuut.
Smolarow maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Puhakainen is nu in balbezit. Tiuryn onderschept slim de pass. Tiuryn draait met de bal, schiet en ... Maddix maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Espada rent richting de bal. Trzaskowski rent richting de bal. Selymes verovert de bal door een tackle van achteren. Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Espada haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Riisenberg rent richting de bal. Riisenberg passt de bal zonder na te denken. Mesa heeft problemen om de bal te vangen. Mesa geeft een hoge lob. Selymes rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Mesa kopt de bal weg. Riisenberg controleert de bal met de borst. Eerdekens schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Eerdekens krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Selymes probeert naar een medespeler te passen. Riisenberg met een sublieme pass. Serebrianikov is nu in balbezit. Serebrianikov draait met de bal, schiet en ... Torzewski probeert de bal aan de voet te houden. Os verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Inworp. Mesa met de inworp. Riisenberg geeft een lange en hoge pass. Espada krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Mińsk Maz. - Sebaki 4:0

76e minuut.
Smolarow passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Serebrianikov de bal. Selymes rent richting de bal. Selymes haalt uit met een fantastische trap. Os werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Mińsk Maz. - Sebaki 5:0

78e minuut.
Espada rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Torzewski. Espada is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mesa met een snel genomen vrije trap. Daar is Lampard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lampard geeft een lange en hoge pass. Espada springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Eerdekens geeft een lange en hoge pass. Grzybek kopt de bal weg. Daar is Topolewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Selymes is nu in balbezit. Selymes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Lampard probeert naar een medespeler te passen. Mesa rent richting de bal. Mesa passt de bal in één keer door. Riisenberg geeft een lange en hoge pass. Espada springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiv Mińsk Maz. 35%, Sebaki 65%.
Lokomotiv Mińsk Maz. - Sebaki 5:0