Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: ADOLF Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4904
Walka Zabrze Fc Azulgrana
junior 4-2-2-2 Tactiek abc
41% Balbezit 59%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 38
6 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
46.5 gemiddelde waardering 53.1
goed Schieten uitmuntend
goed Passen uitstekend
goed Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Kornilenko bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kornilenko met de inworp. Żabski is nu in balbezit. Żabski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Gyurta rent richting de bal. Gyurta geeft een lange en hoge pass. Żabski rent richting de bal. Żabski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Walka Zabrze - Fc Azulgrana 0:1

18e minuut.
Kolendarić rent richting de bal. Kornilenko onderschept slim de pass. Kornilenko probeert naar een medespeler te passen. Mihkelson is nu in balbezit. Mihkelson schiet op doel. Bolec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Klungelig pakt Žák de bal. Oltean met een sublieme pass. Mihkelson is nu in balbezit. Mihkelson schiet op doel. Bolec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Walka Zabrze - Fc Azulgrana 0:2

20e minuut.
Klungelig pakt Asumägi de bal. Kolendarić rent richting de bal. Żabski verovert de bal door een tackle van achteren. Mihkelson is nu in balbezit. Mihkelson draait met de bal, schiet en ... Bolec bokst de bal weg.

25e minuut.
Żabski passt de bal zonder na te denken. Mihkelson rent richting de bal. Asumägi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mihkelson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mihkelson zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Bolec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Camarena rent richting de bal. Fans verovert de bal door een tackle van achteren. Bułka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bułka krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Bolec trapt de bal weg. Gyurta kopt de bal weg. Oltean controleert de bal met de borst. Mihkelson is nu in balbezit. Mihkelson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kornilenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornilenko passt de bal zonder na te denken. Żabski is nu in balbezit. Żabski schiet op doel. Bolec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Walka Zabrze - Fc Azulgrana 0:3

34e minuut.
Porumbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Porumbel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gallinaro de bal. Godderie is nu in balbezit. Godderie draait met de bal, schiet en ... Hargitai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Asumägi probeert naar een medespeler te passen. Głąbiński is nu in balbezit. Żabski verovert de bal door een tackle van achteren. Żabski draait met de bal, schiet en ... Bolec maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Dirda onderschept slim de pass. Dirda geeft de bal voor. Żabski is nu in balbezit. Żabski schiet op doel. Bolec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Walka Zabrze - Fc Azulgrana 0:4

44e minuut.
Gyurta kopt de bal weg. Daar is Asumägi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żabski is nu in balbezit. Żabski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Walka Zabrze - Fc Azulgrana 0:5

45e minuut.
Głąbiński passt de bal in één keer door. Kolendarić is nu in balbezit. Żabski verovert de bal door een tackle van achteren. Mihkelson rent richting de bal. Mihkelson schiet op doel. Bolec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walka Zabrze 72%, Fc Azulgrana 28%.
Walka Zabrze - Fc Azulgrana 0:5

46e minuut.
Hauke komt het veld opgelopen. Singeorzan komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Kornilenko rent richting de bal. Kornilenko passt de bal zonder na te denken. Gallinaro geeft de bal voor. Żabski is nu in balbezit. Żabski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Kornilenko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żabski rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kornilenko zal de hoekschop nemen. Mihkelson maakt een snoekduik en kopt de bal. Bolec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Žák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gyurta speelt de bal door. Klungelig pakt Žák de bal. Žák geeft de bal voor. Mihkelson springt en kopt de bal. Bolec bokst de bal weg. Żabski is nu in balbezit. Żabski draait met de bal, schiet en ... Bolec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Oltean is nu in balbezit. Oltean geeft een hoge lob. Kornilenko geeft de bal voor. Żabski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Kornilenko verovert de bal door een tackle van achteren. Kornilenko geeft een hoge lob. Żabski kan de bal niet met de borst controleren. Żabski draait met de bal, schiet en ... Bolec probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Mihkelson rent richting de bal. Paal! Mihkelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihkelson schiet op doel. Paal!

57e minuut.
Gyurta probeert naar een medespeler te passen. Kornilenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornilenko passt de bal in één keer door. Żabski rent richting de bal. Żabski haalt uit met een fantastische trap. Paal! Mihkelson is nu in balbezit. Asumägi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mihkelson raakt geblesseerd tijdens het duel. Żabski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. Bolec probeert wanhopig de bal te grijpen. Mihkelson is nu in balbezit. Mihkelson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Asumägi onderschept slim de pass. Asumägi passt de bal met de wreef. Oltean bereikt de bal nog maar net als eerste. Žák onderschept slim de pass. Žák haalt uit met een fantastische trap. Bolec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Žák bereikt de bal nog maar net als eerste. Žák passt de bal in één keer door. Mihkelson is nu in balbezit. Mihkelson haalt uit met een fantastische trap. Bolec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Żabski rent richting de bal. Żabski draait met de bal, schiet en ... Bolec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Walka Zabrze - Fc Azulgrana 0:6

67e minuut.
Singeorzan passt de bal in één keer door. Kornilenko rent richting de bal. Kornilenko met een sublieme pass. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ingþórsson komt het veld opgelopen. Dalmaz komt het veld opgelopen. Jónasson komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Gyurta kopt de bal weg. Klungelig pakt Oltean de bal. Žák bereikt de bal nog maar net als eerste. Žák haalt uit met een fantastische trap. Bolec werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Żabski rent richting de bal. Żabski geeft een lange en hoge pass. Mihkelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihkelson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Žák geeft een hoge lob. Mihkelson kopt de bal weg. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski schiet op doel. Bolec maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Gyurta geeft een hoge lob. Asumägi rent richting de bal. Żabski onderschept slim de pass. Żabski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Singeorzan geeft de bal voor. Głąbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornilenko verovert de bal door een tackle van achteren. Kornilenko geeft een hoge lob. Mihkelson maakt een snoekduik en kopt de bal. Bolec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Dalmaz geeft de bal voor. Głąbiński is nu in balbezit. Żabski verovert de bal door een tackle van achteren. Żabski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Walka Zabrze - Fc Azulgrana 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walka Zabrze 73%, Fc Azulgrana 27%.
Walka Zabrze - Fc Azulgrana 0:7