Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:22
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Juventus Stadium
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 4556
Juventus Torino Obositii
4-3-3 2016 Tactiek am
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 39.3
excellent Schieten adequate
average Passen adequate
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Figueiredo probeert naar een medespeler te passen. Araujo rent richting de bal. Araujo passt de bal in één keer door. Gramajo is nu in balbezit. Gramajo schiet op doel. Zasławski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Paredes is nu in balbezit. Paredes passt de bal met de wreef. Caszely heeft problemen om de bal te vangen. Caszely haalt uit met een fantastische trap. Zasławski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - Obositii 1:0

10e minuut.
Paredes rent richting de bal. Paredes geeft de bal voor. Figueiredo rent richting de bal. Caszely onderschept slim de pass. Caszely haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - Obositii 2:0

16e minuut.
Yaremenko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paredes is nu in balbezit. Paredes probeert naar een medespeler te passen. Araujo rent richting de bal. Araujo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Caszely is nu in balbezit. Caszely schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Bejan kopt de bal weg. Inworp. Andronic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Međedović is nu in balbezit. Međedović speelt de bal door. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Prusakiewicz probeert naar een medespeler te passen. Kotlarczyk rent richting de bal. Kotlarczyk probeert naar een medespeler te passen. Araujo is nu in balbezit. Araujo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Doeltrap. Zasławski met een harde bal richting middenveld. Paredes kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gramajo de bal onder controle te krijgen. Gramajo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Paredes geeft de bal voor. Uhler heeft problemen om de bal te vangen. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo draait met de bal, schiet en ... Zasławski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - Obositii 3:0

34e minuut.
Yaremenko passt de bal in één keer door. Međedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotlarczyk begaat een overtreding. Međedović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Prusakiewicz komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Paredes onderschept slim de pass. Paredes met een sublieme pass. Gramajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramajo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - Obositii 4:0

41e minuut.
Yaremenko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paredes rent richting de bal. Paredes met een sublieme pass. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Gramajo passt de bal zonder na te denken. Bejan is nu in balbezit. Bejan passt de bal met de wreef. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Torino 37%, Obositii 63%.
Juventus Torino - Obositii 4:0

46e minuut.
Pozas komt het veld opgelopen. Prnjak komt het veld opgelopen. Trosiński komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Figueiredo geeft de bal voor. Carilepi kan de bal niet met de borst controleren. Kotlarczyk probeert naar een medespeler te passen. Gramajo rent richting de bal. Gramajo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zasławski trapt de bal weg. Paredes kopt de bal weg. Caszely rent richting de bal. Caszely geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Zasławski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Ameno heeft problemen om de bal te vangen. Pozas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozas passt de bal in één keer door. Botezan is nu in balbezit. Botezan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Ameno geeft de bal voor. Prnjak rent richting de bal. Araujo onderschept slim de pass. Araujo schiet op doel. Zasławski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - Obositii 5:0

83e minuut.
Andronic is nu in balbezit. Andronic passt de bal zonder na te denken. Ameno onderschept slim de pass. Botezan bereikt de bal nog maar net als eerste. Botezan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - Obositii 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Torino 52%, Obositii 48%.
Juventus Torino - Obositii 5:1