Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paranoidalne planetoidy Masonjar FC
Beduinofska Tactiek Def3
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 48
4 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
37.1 gemiddelde waardering 63.9
weak Schieten incredible
average Passen outstanding
adequate Verdedigen excellent


1e minuut.
Chan-Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. İskay is nu in balbezit. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski geeft een lange en hoge pass. Wrzeszcz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Rebola speelt de bal door. Demiansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Demiansson probeert naar een medespeler te passen. Wrzeszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzeszcz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Dracula zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Demiansson is nu in balbezit. Demiansson geeft de bal voor. İskay rent richting de bal. İskay schiet op doel. Kotev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zmagaj heeft problemen om de bal te vangen. Kotev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wrzeszcz springt en kopt de bal. Kotev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Wrzeszcz kopt de bal weg. Gunawan met een sublieme pass. Zmagaj kan de bal niet met de borst controleren. Wrzeszcz rent richting de bal. Wrzeszcz draait met de bal, schiet en ... Kotev bokst de bal weg.

17e minuut.
Rebola met de inworp. Daar is Demiansson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gourounias. Gourounias krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Demiansson probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wrzeszcz de bal. Met opzet legt Opioła zijn tegenspeler op de grond. Opioła is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Wrzeszcz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Demiansson neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Gogoberidze onderschept slim de pass. Gogoberidze geeft de bal voor. Zmagaj heeft problemen om de bal te vangen. Wrzeszcz rent richting de bal. Wrzeszcz haalt uit met een fantastische trap. Kotev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Dracula geeft een hoge lob. İskay kopt de bal weg. Rebola met een sublieme pass. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Dracula bereikt de bal nog maar net als eerste. Dracula geeft een lange en hoge pass. İskay kopt de bal weg. Wrzeszcz rent richting de bal. Wrzeszcz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Rebola is nu in balbezit. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski geeft de bal voor. Wrzeszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzeszcz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Demiansson passt de bal in één keer door. Rebola is nu in balbezit. Rebola passt de bal zonder na te denken. Wrzeszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzeszcz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Dracula met een sublieme pass. Demiansson rent richting de bal. Demiansson passt de bal met de wreef. Wrzeszcz rent richting de bal. Wrzeszcz draait met de bal, schiet en ... Kotev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Dracula kopt de bal weg. Demiansson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guevara. Guevara krijgt een gele kaart.

42e minuut.
İskay draait met de bal, schiet en ... Zmagaj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Demiansson speelt de bal door. Wrzeszcz rent richting de bal. Wrzeszcz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. İskay rent richting de bal. İskay draait met de bal, schiet en ... Kotev bokst de bal weg. Wrzeszcz is nu in balbezit. Wrzeszcz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paranoidalne planetoidy - Masonjar FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paranoidalne planetoidy 74%, Masonjar FC 26%.
Paranoidalne planetoidy - Masonjar FC 0:1

47e minuut.
Wrzeszcz kopt de bal weg. Klungelig pakt Demiansson de bal. Demiansson passt de bal met de wreef. Wrzeszcz rent richting de bal. Wrzeszcz schiet op doel. De bal raakt de paal.

50e minuut.
Rebola passt de bal zonder na te denken. Demiansson is nu in balbezit. Demiansson passt de bal zonder na te denken. Wrzeszcz is nu in balbezit. Wrzeszcz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Gunawan rent richting de bal. Kulewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kulewski passt de bal zonder na te denken. İskay bereikt de bal nog maar net als eerste. İskay draait met de bal, schiet en ... Kotev bokst de bal weg.

55e minuut.
Kulewski geeft een hoge lob. Wrzeszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara begaat een overtreding. Guevara krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Wrzeszcz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

59e minuut.
Opioła rent richting de bal. Kulewski onderschept slim de pass. Kulewski met een sublieme pass. Daar is Wrzeszcz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wrzeszcz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kulewski kopt de bal weg. İskay speelt de bal door. Wrzeszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzeszcz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paranoidalne planetoidy - Masonjar FC 0:2

65e minuut.
İskay rent richting de bal. İskay passt de bal met de wreef. Demiansson speelt de bal door. Wrzeszcz is nu in balbezit. Wrzeszcz draait met de bal, schiet en ... Kotev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski passt de bal met de wreef. Demiansson rent richting de bal. Wrzeszcz rent richting de bal. Wrzeszcz haalt uit met een fantastische trap. Kotev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. İskay rent richting de bal. İskay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paranoidalne planetoidy - Masonjar FC 0:3

69e minuut.
Demiansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Demiansson speelt de bal door. Wrzeszcz is nu in balbezit. Wrzeszcz draait met de bal, schiet en ... Kotev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paranoidalne planetoidy - Masonjar FC 0:4

73e minuut.
Dracula probeert naar een medespeler te passen. Demiansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Demiansson speelt de bal door. Wrzeszcz rent richting de bal. Wrzeszcz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Paranoidalne planetoidy - Masonjar FC 0:5

75e minuut.
Demiansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Demiansson speelt de bal door. Wrzeszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzeszcz draait met de bal, schiet en ... Kotev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Demiansson is nu in balbezit. Demiansson met een sublieme pass. Wrzeszcz rent richting de bal. Wrzeszcz schiet op doel. Kotev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Klungelig pakt Demiansson de bal. Demiansson passt de bal in één keer door. İskay rent richting de bal. İskay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paranoidalne planetoidy - Masonjar FC 0:6

88e minuut.
Demiansson is nu in balbezit. Demiansson met een sublieme pass. Wrzeszcz rent richting de bal. Wrzeszcz haalt uit met een fantastische trap. Kotev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kotev trapt de bal weg. Rebola kopt de bal weg. Wrzeszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzeszcz draait met de bal, schiet en ... Kotev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Wrzeszcz is nu in balbezit. Zmagaj rent richting de bal. Zmagaj passt de bal met de wreef. Wrzeszcz rent richting de bal. Wrzeszcz haalt uit met een fantastische trap. Kotev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. İskay is nu in balbezit. İskay draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paranoidalne planetoidy 74%, Masonjar FC 26%.
Paranoidalne planetoidy - Masonjar FC 0:6