Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:24
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: DBus Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 10570
DBus Charly F.C.
Def4 Tactiek MEDIOS 2 DEL
50% Balbezit 50%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
52.9 gemiddelde waardering 55.5
solide Schieten uitstekend
solide Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


5e minuut.
de Dios met een sublieme pass. Pagés bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagés speelt de bal door. Naaris is nu in balbezit. Naaris schiet op doel. MacOwen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Salmón speelt de bal door. Ruttu rent richting de bal. Ruttu geeft een lange en hoge pass. Cárdenas geeft een lange en hoge pass. Vico krijgt zijn hoofd ertegen. MacOwen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Ljubičić is nu in balbezit. Ljubičić geeft een lange en hoge pass. Vico kopt de bal weg. Naaris heeft problemen om de bal te vangen. Naaris draait met de bal, schiet en ... MacOwen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pagés geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Naaris springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Pagés passt de bal zonder na te denken. Vico is nu in balbezit. Vico passt de bal zonder na te denken. Naaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Naaris haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Salmón geeft een lange en hoge pass. Hadjitoffis kopt de bal weg. Klungelig pakt Carstensen de bal. Dorani rent richting de bal. Dorani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dorani rent richting de bal. Dorani haalt uit met een fantastische trap. de Dios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DBus 60%, Charly F.C. 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DBus - Charly F.C. 0:0

51e minuut.
Graupera heeft problemen om de bal te vangen. Pagés met een sublieme pass. Naaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Naaris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DBus - Charly F.C. 0:1

53e minuut.
Jerković passt de bal zonder na te denken. Pagés probeert naar een medespeler te passen. Naaris is nu in balbezit. Naaris schiet op doel. MacOwen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DBus - Charly F.C. 0:2

58e minuut.
Pagés met een snelle inworp. Muñoz Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Molina geeft een lange en hoge pass. Vico bereikt de bal nog maar net als eerste. Vico haalt uit met een fantastische trap. MacOwen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Naaris is nu in balbezit. Naaris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DBus - Charly F.C. 0:3

60e minuut.
Urenda rent richting de bal. Urenda passt de bal zonder na te denken. Loncomán geeft een hoge lob. Vico bereikt de bal nog maar net als eerste. Vico schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Murillo García onderschept slim de pass. Muñoz Molina rent richting de bal. Murillo García begaat een overtreding. Murillo García krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas geeft de bal voor. Daar is Salmón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vico verovert de bal door een tackle van achteren. Vico schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DBus - Charly F.C. 0:4

66e minuut.
Cárdenas met een sublieme pass. Klungelig pakt Jerković de bal. Jerković geeft een hoge lob. Vico rent richting de bal. Vico draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Ruttu neemt vlug de vrije trap. Dorani rent richting de bal. Met opzet legt Morganti zijn tegenspeler op de grond. Morganti krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Hadjitoffis rent richting de bal. Hadjitoffis passt de bal in één keer door. Dorani is nu in balbezit. Dorani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DBus - Charly F.C. 1:4

83e minuut.
Naaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Vico is nu in balbezit. Vico passt de bal met de wreef. Naaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Naaris haalt uit met een fantastische trap. MacOwen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DBus 71%, Charly F.C. 29%.
DBus - Charly F.C. 1:4