Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:27
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: maranders Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 5956
maranders FC Kings Erotica
Henri Tactiek muchichi
47% Balbezit 53%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 54
matig Schieten uitstekend
goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


1e minuut.
Suys bereikt de bal nog maar net als eerste. Korthout onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chunlong neemt de hoekschop. Daar is Brocchetta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Chunlong met een sublieme pass. Kalte rent richting de bal. Kalte speelt de bal door. Korthout rent richting de bal. Korthout draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Sempels bereikt de bal nog maar net als eerste. Trío Zabala onderschept slim de pass. Trío Zabala probeert naar een medespeler te passen. Korthout is nu in balbezit. Korthout haalt uit met een fantastische trap. Colman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
maranders - FC Kings Erotica 0:1

27e minuut.
Agebäck geeft de bal voor. Deleu kopt de bal weg. Korthout is nu in balbezit. Korthout haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
maranders - FC Kings Erotica 0:2

33e minuut.
Colman met een harde bal richting middenveld. Chunlong kopt de bal weg. Mouha controleert de bal met de borst. Korthout rent richting de bal. Korthout draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Imschoot de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chunlong neemt de hoekschop. Korthout maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
maranders - FC Kings Erotica 0:3

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chunlong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kosiek met een sublieme pass. Dockx is nu in balbezit. Dockx haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Agebäck kopt de bal weg. Kalte bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalte geeft een hoge lob. Korthout is nu in balbezit. Korthout draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
maranders - FC Kings Erotica 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maranders 71%, FC Kings Erotica 29%.
maranders - FC Kings Erotica 0:4

48e minuut.
Trío Zabala geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sempels met de inworp. Gavazzo rent richting de bal. Gavazzo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Doeltrap. Damm trapt de bal weg. Kosiek met een sublieme pass. Korthout rent richting de bal. Korthout schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Trío Zabala geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Deleu de bal. Deleu passt de bal in één keer door. Dockx rent richting de bal. Dockx haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Dockx bereikt de bal nog maar net als eerste. Dockx met een sublieme pass. Deleu rent richting de bal. Deleu draait met de bal, schiet en ... Colman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Paeme passt de bal met de wreef. Kosiek heeft problemen om de bal te vangen. Korsoy geeft de bal voor. Kudrawiec rent richting de bal. Kudrawiec haalt uit met een fantastische trap. Damm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Suys bereikt de bal nog maar net als eerste. Deleu verovert de bal door een tackle van achteren. Deleu geeft de bal voor. Korthout is nu in balbezit. Korthout haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
maranders - FC Kings Erotica 0:5

69e minuut.
Imschoot probeert de bal aan de voet te houden. Colman probeert naar een medespeler te passen. Kalte kopt de bal weg. Korthout bereikt de bal nog maar net als eerste. Korthout draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
maranders - FC Kings Erotica 0:6

71e minuut.
Chunlong met een snelle inworp. Deleu is nu in balbezit. Deleu passt de bal zonder na te denken. Korthout rent richting de bal. Korthout schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
maranders - FC Kings Erotica 0:7

73e minuut.
Kalte geeft een lange en hoge pass. Dockx kopt de bal weg. Deleu bereikt de bal nog maar net als eerste. Korthout bereikt de bal nog maar net als eerste. Korthout haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Colman speelt de bal door. Chunlong kopt de bal weg. Korthout bereikt de bal nog maar net als eerste. Korthout schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
maranders - FC Kings Erotica 0:8

78e minuut.
Chunlong bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunlong passt de bal zonder na te denken. Korthout is nu in balbezit. Deleu rent richting de bal. Deleu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
maranders - FC Kings Erotica 0:9

79e minuut.
Suys bereikt de bal nog maar net als eerste. Suys speelt de bal door. Imschoot heeft problemen om de bal te vangen. Korthout is nu in balbezit. Korthout draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Kalte met de inworp. Kosiek geeft een lange en hoge pass. Deleu is nu in balbezit. Deleu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Imschoot de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Imschoot bereikt de bal nog maar net als eerste. Imschoot geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chunlong neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Brocchetta de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
maranders - FC Kings Erotica 0:10

89e minuut.
Korthout verovert de bal door een tackle van achteren. Deleu rent richting de bal. Suys legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Suys krijgt een gele kaart. Deleu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Deleu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Colman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
maranders - FC Kings Erotica 0:11

90e minuut.
Na een snelle pass probeert Kosiek de bal onder controle te krijgen. Kalte is nu in balbezit. Kalte speelt de bal door. Korthout rent richting de bal. Korthout draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maranders 75%, FC Kings Erotica 25%.
maranders - FC Kings Erotica 0:11