Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Juventus Stadium
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4483
Juventus Torino AC Milan!!!
4-3-3 2016 Tactiek nc
49% Balbezit 51%
3% Spel op eigen helft 97%
84 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 31
outstanding Schieten poor
very good Passen average
average Verdedigen weak


1e minuut.
Kouloukidis passt de bal in één keer door. Daar is Paredes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paredes speelt de bal door. Zduński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zduński draait met de bal, schiet en ... Weah bokst de bal weg. D`hoker heeft problemen om de bal te vangen. D`hoker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - AC Milan!!! 1:0

2e minuut.
Daar is Weah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weah met een sublieme pass. Zduński heeft problemen om de bal te vangen. Zduński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - AC Milan!!! 2:0

4e minuut.
Kouloukidis met een snelle inworp. D`hoker rent richting de bal. D`hoker speelt de bal door. Dobrescu rent richting de bal. Dobrescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - AC Milan!!! 3:0

4e minuut.
Cabuşchin met een sublieme pass. Weah heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kouloukidis zal de hoekschop nemen. D`hoker speelt de bal door. Dobrescu is nu in balbezit. Dobrescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zduński is nu in balbezit. Zduński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - AC Milan!!! 4:0

5e minuut.
Godylewicz heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Paredes neemt de hoekschop. D`hoker controleert de bal met de borst. D`hoker haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dobrescu probeert de bal aan de voet te houden. Zduński rent richting de bal. Zduński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - AC Milan!!! 5:0

6e minuut.
Kouloukidis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. D`hoker probeert naar een medespeler te passen. Dobrescu rent richting de bal. Dobrescu haalt uit met een fantastische trap. Weah werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - AC Milan!!! 6:0

7e minuut.
Czop speelt de bal door. Inworp. Paredes met een snelle inworp. Klungelig pakt Šedianský de bal. Šedianský geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Šedianský probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dobrescu de bal. Zduński rent richting de bal. Zduński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - AC Milan!!! 7:0

10e minuut.
Kouloukidis speelt de bal door. D`hoker bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrescu schiet op doel. Weah werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - AC Milan!!! 8:0

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kouloukidis met een snelle inworp. Šedianský probeert naar een medespeler te passen. Dobrescu rent richting de bal. Dobrescu haalt uit met een fantastische trap. Weah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. D`hoker is nu in balbezit. D`hoker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - AC Milan!!! 9:0

13e minuut.
Mazunyn geeft de bal voor. Sivák met een sublieme pass. Kouloukidis speelt de bal door. Dobrescu rent richting de bal. Dobrescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Paredes is nu in balbezit. Paredes passt de bal zonder na te denken. Dobrescu is nu in balbezit. Dobrescu schiet op doel. Weah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - AC Milan!!! 10:0

17e minuut.
Šedianský is nu in balbezit. Šedianský passt de bal met de wreef. Dobrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrescu schiet op doel. Weah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - AC Milan!!! 11:0

17e minuut.
Šedianský probeert naar een medespeler te passen. Kouloukidis probeert naar een medespeler te passen. Dobrescu is nu in balbezit. Zduński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zduński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Dobrescu is nu in balbezit. Dobrescu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - AC Milan!!! 12:0

19e minuut.
Weah met een sublieme pass. Paredes probeert naar een medespeler te passen. Zduński rent richting de bal. Zduński schiet op doel. Weah maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. D`hoker rent richting de bal. D`hoker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - AC Milan!!! 13:0

20e minuut.
Klungelig pakt Zduński de bal. Zduński passt de bal zonder na te denken. D`hoker is nu in balbezit. Dobrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrescu haalt uit met een fantastische trap. Weah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Paredes kopt de bal weg. D`hoker rent richting de bal. D`hoker met een sublieme pass. Dobrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrescu draait met de bal, schiet en ... Weah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dobrescu is nu in balbezit. Dobrescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - AC Milan!!! 14:0

23e minuut.
Zduński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zduński speelt de bal door. D`hoker rent richting de bal. D`hoker draait met de bal, schiet en ... Weah maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Dobrescu heeft problemen om de bal te vangen. Dobrescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Doeltrap. Găleşanu trapt de bal weg. Cabuşchin kopt de bal weg. D`hoker probeert de bal met de borst te controleren. D`hoker schiet op doel. Weah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zduński rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - AC Milan!!! 15:0

26e minuut.
Weah geeft een lange en hoge pass. Dobrescu kopt de bal weg. Zduński rent richting de bal. Zduński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - AC Milan!!! 16:0

27e minuut.
Zduński kopt de bal weg. Dobrescu heeft problemen om de bal te vangen. D`hoker is nu in balbezit. D`hoker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - AC Milan!!! 17:0

29e minuut.
Šedianský probeert naar een medespeler te passen. D`hoker met een sublieme pass. Dobrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrescu haalt uit met een fantastische trap. Weah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - AC Milan!!! 18:0

30e minuut.
Daar is Cabuşchin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šedianský rent richting de bal. Šedianský speelt de bal door. Dobrescu is nu in balbezit. Dobrescu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Czop trapt de bal weg. Šedianský kopt de bal weg. Klungelig pakt Dobrescu de bal. Dobrescu draait met de bal, schiet en ... Weah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - AC Milan!!! 19:0

33e minuut.
Klungelig pakt Kouloukidis de bal. Kouloukidis probeert naar een medespeler te passen. Dobrescu heeft problemen om de bal te vangen. Dobrescu haalt uit met een fantastische trap. Weah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - AC Milan!!! 20:0

34e minuut.
Găleşanu is nu in balbezit. Găleşanu passt de bal met de wreef. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kouloukidis neemt de hoekschop. D`hoker maakt een snoekduik en kopt de bal. Weah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dobrescu rent richting de bal. De bal raakt de paal. Dobrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - AC Milan!!! 21:0

35e minuut.
Klungelig pakt Weah de bal. Weah probeert naar een medespeler te passen. Zduński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zduński draait met de bal, schiet en ... Weah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - AC Milan!!! 22:0

37e minuut.
Inworp. Kouloukidis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. D`hoker is nu in balbezit. D`hoker draait met de bal, schiet en ... Weah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - AC Milan!!! 23:0

38e minuut.
Inworp. Paredes met een snelle inworp. Šedianský met een sublieme pass. Dobrescu rent richting de bal. Dobrescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - AC Milan!!! 24:0

40e minuut.
Weah speelt de bal door. D`hoker rent richting de bal. D`hoker passt de bal zonder na te denken. Dobrescu is nu in balbezit. Dobrescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dobrescu rent richting de bal. Dobrescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - AC Milan!!! 25:0

41e minuut.
Czop geeft een hoge lob. Zduński kopt de bal weg. Paredes met een sublieme pass. Klungelig pakt Dobrescu de bal. Dobrescu haalt uit met een fantastische trap. Weah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Paredes neemt de hoekschop. Weah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - AC Milan!!! 26:0

43e minuut.
Weah speelt de bal door. Paredes kopt de bal weg. Dobrescu controleert de bal met de borst. Dobrescu haalt uit met een fantastische trap. Weah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - AC Milan!!! 27:0

44e minuut.
Cabuşchin met een sublieme pass. Daar is Weah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czop probeert naar een medespeler te passen. Weah controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - AC Milan!!! 28:0

44e minuut.
Cabuşchin met een sublieme pass. Czop bereikt de bal nog maar net als eerste. Czop geeft de bal voor. D`hoker is nu in balbezit. D`hoker schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. D`hoker bereikt de bal nog maar net als eerste. D`hoker draait met de bal, schiet en ... Weah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - AC Milan!!! 29:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Torino 5%, AC Milan!!! 95%.
Juventus Torino - AC Milan!!! 29:0

46e minuut.
Cabuşchin speelt de bal door. Weah is nu in balbezit. Weah probeert naar een medespeler te passen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - AC Milan!!! 30:0

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paredes met de inworp. Šedianský met een sublieme pass. Dobrescu rent richting de bal. Dobrescu haalt uit met een fantastische trap. Weah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is D`hoker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrescu rent richting de bal. Dobrescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - AC Milan!!! 31:0

49e minuut.
Cabuşchin is nu in balbezit. Mazunyn onderschept slim de pass. Šedianský speelt de bal door. Dobrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - AC Milan!!! 32:0

51e minuut.
Klungelig pakt Çankırılılar de bal. Latoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Paredes geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. D`hoker maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Doeltrap. Găleşanu trapt de bal weg van het doel. Cabuşchin kopt de bal weg. Klungelig pakt D`hoker de bal. D`hoker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Paredes passt de bal met de wreef. D`hoker bereikt de bal nog maar net als eerste. D`hoker speelt de bal door. Zduński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zduński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Dobrescu de bal. Dobrescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - AC Milan!!! 33:0

53e minuut.
Gânsac speelt de bal door. Czop probeert de bal aan de voet te houden. Zduński rent richting de bal. Dobrescu rent richting de bal. Dobrescu schiet op doel. Weah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Weah speelt de bal door. Šedianský bereikt de bal nog maar net als eerste. Šedianský passt de bal met de wreef. Dobrescu rent richting de bal. Dobrescu haalt uit met een fantastische trap. Weah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. D`hoker bereikt de bal nog maar net als eerste. D`hoker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - AC Milan!!! 34:0

56e minuut.
Weah met een sublieme pass. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes met een sublieme pass. D`hoker bereikt de bal nog maar net als eerste. D`hoker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - AC Milan!!! 35:0

58e minuut.
Šedianský bereikt de bal nog maar net als eerste. Šedianský speelt de bal door. Dobrescu rent richting de bal. Dobrescu draait met de bal, schiet en ... Weah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - AC Milan!!! 36:0

59e minuut.
Inworp. Paredes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zduński kan de bal niet met de borst controleren. Zduński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - AC Milan!!! 37:0

60e minuut.
Inworp. Kouloukidis met de inworp. D`hoker bereikt de bal nog maar net als eerste. D`hoker draait met de bal, schiet en ... Weah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - AC Milan!!! 38:0

61e minuut.
Klungelig pakt Merckpoel de bal. Merckpoel passt de bal zonder na te denken. Dobrescu rent richting de bal. Dobrescu schiet op doel. Weah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - AC Milan!!! 39:0

63e minuut.
Paredes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šedianský controleert de bal met de borst. Šedianský geeft de bal voor. Dobrescu heeft problemen om de bal te vangen. Dobrescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - AC Milan!!! 40:0

64e minuut.
Paredes met een snelle inworp. Šedianský probeert naar een medespeler te passen. Dobrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrescu haalt uit met een fantastische trap. Weah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - AC Milan!!! 41:0

65e minuut.
Kouloukidis passt de bal in één keer door. Zduński rent richting de bal. Dobrescu rent richting de bal. Dobrescu haalt uit met een fantastische trap. Weah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - AC Milan!!! 42:0

66e minuut.
Paredes met een snelle inworp. Šedianský is nu in balbezit. Šedianský speelt de bal door. Dobrescu rent richting de bal. Dobrescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - AC Milan!!! 43:0

68e minuut.
Kouloukidis speelt de bal door. Dobrescu is nu in balbezit. D`hoker rent richting de bal. D`hoker schiet op doel. Weah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - AC Milan!!! 44:0

69e minuut.
Inworp. Kouloukidis met een snelle inworp. Šedianský probeert naar een medespeler te passen. Dobrescu is nu in balbezit. Dobrescu schiet op doel. Weah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. D`hoker bereikt de bal nog maar net als eerste. D`hoker schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Czop geeft een hoge lob. Kouloukidis met een sublieme pass. Sivák is nu in balbezit. Sivák probeert naar een medespeler te passen. Zduński geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Dobrescu rent richting de bal. Dobrescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - AC Milan!!! 45:0

72e minuut.
Daar is Weah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weah speelt de bal door. Šedianský met een sublieme pass. Dobrescu is nu in balbezit. Dobrescu draait met de bal, schiet en ... Weah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. D`hoker heeft problemen om de bal te vangen. D`hoker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - AC Milan!!! 46:0

73e minuut.
Burcă probeert naar een medespeler te passen. Latoszek heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Paredes neemt de hoekschop. Dobrescu springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Dobrescu is nu in balbezit. Dobrescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - AC Milan!!! 47:0

74e minuut.
Cabuşchin speelt de bal door. Weah bereikt de bal nog maar net als eerste. Weah geeft een hoge lob. Dobrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. D`hoker rent richting de bal. D`hoker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - AC Milan!!! 48:0

76e minuut.
Găleşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Găleşanu passt de bal met de wreef. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kouloukidis zal de hoekschop nemen. D`hoker kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Šedianský probeert de bal met de borst te controleren. Šedianský speelt de bal door. Dobrescu rent richting de bal. Dobrescu haalt uit met een fantastische trap. Weah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - AC Milan!!! 49:0

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Šedianský de bal onder controle te krijgen. Mazunyn met een sublieme pass. Klungelig pakt D`hoker de bal. Dobrescu is nu in balbezit. Dobrescu schiet op doel. Weah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paredes probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Šedianský kopt de bal weg. D`hoker bereikt de bal nog maar net als eerste. D`hoker met een sublieme pass. Dobrescu heeft problemen om de bal te vangen. Dobrescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Kouloukidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouloukidis speelt de bal door. Zduński rent richting de bal. Zduński haalt uit met een fantastische trap. Weah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - AC Milan!!! 50:0

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paredes met de inworp. Zduński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zduński draait met de bal, schiet en ... Weah maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - AC Milan!!! 51:0

84e minuut.
Paredes met de inworp. Šedianský rent richting de bal. Šedianský probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dobrescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - AC Milan!!! 52:0

87e minuut.
Šedianský probeert naar een medespeler te passen. Daar is Paredes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paredes passt de bal met de wreef. D`hoker heeft problemen om de bal te vangen. D`hoker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - AC Milan!!! 53:0

89e minuut.
Zduński kopt de bal weg. D`hoker speelt de bal door. Dobrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrescu schiet op doel. Weah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - AC Milan!!! 54:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Torino 1%, AC Milan!!! 99%.
Juventus Torino - AC Milan!!! 54:0