Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:22
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Arena Leilor
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 10830
craiova forever Lotus Oradea
1w_last Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 12
50.5 gemiddelde waardering 54.1
uitstekend Schieten solide
solide Passen uitstekend
goed Verdedigen goed


7e minuut.
Vanheden bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanheden geeft een hoge lob. Włocki kopt de bal weg. Negruţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Negruţă schiet op doel. Sârbulescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Erit passt de bal in één keer door. Husin rent richting de bal. Husin met een sublieme pass. Zárate is nu in balbezit. Zárate geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Paterson met een sublieme pass. Biro-Biro met een sublieme pass. Xuân Trường is nu in balbezit. Xuân Trường geeft een hoge lob. Wypij springt en kopt de bal. Butică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Włocki is nu in balbezit. Bunić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Włocki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Włocki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gawryszewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Sârbulescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Biro-Biro speelt de bal door. Winkler is nu in balbezit. Jurasz rent richting de bal. Winkler verovert de bal door een tackle van achteren. Winkler schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Xuân Trường rent richting de bal. Xuân Trường geeft een hoge lob. Daar is Mureşan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wypij rent richting de bal. Wypij haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Butică trapt de bal weg van het doel. Biro-Biro probeert naar een medespeler te passen. Jurasz onderschept slim de pass. Winkler rent richting de bal. Winkler draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Silivaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate onderschept slim de pass. Zárate geeft de bal voor. Negruţă maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
craiova forever - Lotus Oradea 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: craiova forever 55%, Lotus Oradea 45%.
craiova forever - Lotus Oradea 0:1

47e minuut.
Klungelig pakt Xuân Trường de bal. Xuân Trường passt de bal met de wreef. Winkler rent richting de bal. Winkler draait met de bal, schiet en ... Butică maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
craiova forever - Lotus Oradea 1:1

52e minuut.
Gawryszewski rent richting de bal. Gawryszewski passt de bal zonder na te denken. Didov verovert de bal door een tackle van achteren. Zárate rent richting de bal. Zárate draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Biro-Biro passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bunić de bal. Bunić geeft een hoge lob. Winkler rent richting de bal. Winkler schiet op doel. Butică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Mureşan verovert de bal door een tackle van achteren. Paterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Zárate naar de kleedkamers voor een vroege douche.

67e minuut.
Xuân Trường geeft de bal voor. Paterson heeft problemen om de bal te vangen. Paterson geeft de bal voor. Wypij bereikt de bal nog maar net als eerste. Wypij haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Włocki met een snelle inworp. Bunić probeert naar een medespeler te passen. Winkler is nu in balbezit. Winkler haalt uit met een fantastische trap. Butică probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
craiova forever - Lotus Oradea 2:1

72e minuut.
Vanheden maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Aldea controleert de bal met de borst. Aldea geeft een lange en hoge pass. Winkler rent richting de bal. Winkler draait met de bal, schiet en ... Butică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Erit is nu in balbezit. Erit geeft een hoge lob. Negruţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Negruţă haalt uit met een fantastische trap. Sârbulescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Xuân Trường rent richting de bal. Xuân Trường speelt de bal door. Daar is Winkler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Winkler haalt uit met een fantastische trap. Butică probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: craiova forever 28%, Lotus Oradea 72%.
craiova forever - Lotus Oradea 2:1