Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC New Sibiu Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 10125
FC New Sibiu V
NC NEW Tactiek v-
52% Balbezit 48%
69% Spel op eigen helft 31%
5 Doelpogingen 52
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.1 gemiddelde waardering 59.8
good Schieten incredible
very good Passen solid
very good Verdedigen weak


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Corbea met een snelle inworp. Blejan is nu in balbezit. Blejan haalt uit met een fantastische trap. Beerten probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Sibiu - V 0:1

2e minuut.
Valerie speelt de bal door. Protivanský rent richting de bal. Şoneriu is nu in balbezit. Böőr verovert de bal door een tackle van achteren. Böőr schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Manu trapt de bal weg. Blejan kopt de bal weg. Dobrinoiu rent richting de bal. Daar is Dobrinoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrinoiu schiet op doel. Beerten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Blejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Blejan haalt uit met een fantastische trap. Beerten kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Blejan rent richting de bal. Beerten speelt de bal door. Ghinea kopt de bal weg. Blejan heeft problemen om de bal te vangen. Blejan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Sibiu - V 0:2

6e minuut.
Şoneriu probeert naar een medespeler te passen. Floricioiu met een sublieme pass. Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Sibiu - V 0:3

7e minuut.
Ionescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionescu probeert naar een medespeler te passen. Blejan rent richting de bal. Blejan haalt uit met een fantastische trap. Beerten werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Corbea speelt de bal door. Dobrinoiu is nu in balbezit. Blejan rent richting de bal. Blejan haalt uit met een fantastische trap. Beerten maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Sibiu - V 0:4

13e minuut.
Inworp. Şoneriu met de inworp. Ionescu speelt de bal door. Blejan rent richting de bal. Blejan draait met de bal, schiet en ... Beerten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dobrinoiu is nu in balbezit. Dobrinoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Sibiu - V 0:5

17e minuut.
Protivanský rent richting de bal. Böőr controleert de bal met de borst. Ghinea is nu in balbezit. Böőr verovert de bal door een tackle van achteren. Böőr draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Corbea is nu in balbezit. Corbea met een sublieme pass. Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinoiu schiet op doel. Beerten werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Sibiu - V 0:6

20e minuut.
Wenchuan passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Corbea met een snelle inworp. Blejan is nu in balbezit. Blejan speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Arsenie probeert naar een medespeler te passen. Blejan is nu in balbezit. Dobrinoiu is nu in balbezit. Dobrinoiu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dobrinoiu rent richting de bal. Dobrinoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Sibiu - V 0:7

25e minuut.
Corbea bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbea met een sublieme pass. Blejan is nu in balbezit. Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinoiu draait met de bal, schiet en ... Beerten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Blejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Blejan schiet op doel. Beerten probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Sibiu - V 0:8

26e minuut.
Corbea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ionescu is nu in balbezit. Ionescu met een sublieme pass. Blejan rent richting de bal. Blejan schiet op doel. Beerten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Sibiu - V 0:9

28e minuut.
Błażej passt de bal met de wreef. Inworp. Corbea met de inworp. Blejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Blejan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Blejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Blejan rent richting de bal. Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Sibiu - V 0:10

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Böőr stond buitenspel. Şoneriu neemt vlug de vrije trap. Blejan is nu in balbezit. Blejan haalt uit met een fantastische trap. Beerten maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Sibiu - V 0:11

37e minuut.
Inworp. Corbea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ionescu speelt de bal door. Blejan rent richting de bal. Blejan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Arsenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenie passt de bal zonder na te denken. Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinoiu schiet op doel. Beerten probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Sibiu - V 0:12

43e minuut.
Beerten trapt de bal weg. Şoneriu kopt de bal weg. Purcaru probeert naar een medespeler te passen. Blejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Blejan draait met de bal, schiet en ... Beerten verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Sibiu - V 0:13

45e minuut.
Inworp. Boca komt het veld opgelopen. Herghelegiu komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Ionescu speelt de bal door. Purcaru is nu in balbezit. Purcaru probeert naar een medespeler te passen. Herghelegiu heeft problemen om de bal te vangen. Herghelegiu haalt uit met een fantastische trap. Beerten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC New Sibiu 71%, V 29%.
FC New Sibiu - V 0:13

46e minuut.
Herghelegiu probeert naar een medespeler te passen. Boca rent richting de bal. Herghelegiu is nu in balbezit. Boca is nu in balbezit. Boca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Herghelegiu rent richting de bal. Herghelegiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Sibiu - V 0:14

48e minuut.
Ionescu is nu in balbezit. Ionescu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Herghelegiu de bal. Herghelegiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Sibiu - V 0:15

51e minuut.
Ionescu probeert naar een medespeler te passen. Herghelegiu rent richting de bal. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Sibiu - V 0:16

55e minuut.
Boca is nu in balbezit. Boca probeert naar een medespeler te passen. Herghelegiu rent richting de bal. Herghelegiu draait met de bal, schiet en ... Beerten probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şoneriu met een snelle inworp. Corbea speelt de bal door. Herghelegiu rent richting de bal. Herghelegiu draait met de bal, schiet en ... Beerten bokst de bal weg. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Sibiu - V 0:17

60e minuut.
Şahbazlı passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Corbea met een snelle inworp. Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu draait met de bal, schiet en ... Beerten verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Boca rent richting de bal. Boca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca probeert naar een medespeler te passen. Herghelegiu heeft problemen om de bal te vangen. Herghelegiu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Arsenie met een sublieme pass. Corbea rent richting de bal. Corbea probeert naar een medespeler te passen. Herghelegiu rent richting de bal. Herghelegiu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Herghelegiu rent richting de bal. Herghelegiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Sibiu - V 0:18

66e minuut.
Valerie probeert naar een medespeler te passen. Kuśmierski heeft problemen om de bal te vangen. Kuśmierski passt de bal in één keer door. Böőr rent richting de bal. Böőr schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Protivanský probeert de bal aan de voet te houden. Ghinea probeert naar een medespeler te passen. Herghelegiu speelt de bal door. Boca is nu in balbezit. Boca schiet op doel. Beerten bokst de bal weg. Boca rent richting de bal. Boca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Sibiu - V 0:19

69e minuut.
Böőr krijgt zijn hoofd ertegen. Purcaru heeft problemen om de bal te vangen. Purcaru passt de bal zonder na te denken. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca haalt uit met een fantastische trap. Beerten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Herghelegiu verovert de bal door een tackle van achteren. Herghelegiu speelt de bal door. Klungelig pakt Boca de bal. Boca draait met de bal, schiet en ... Beerten maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Sibiu - V 0:20

73e minuut.
Şoneriu met een sublieme pass. Arsenie heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Böőr zijn tegenspeler op de grond. Arsenie raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Purcaru zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Herghelegiu rent richting de bal. Herghelegiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Sibiu - V 0:21

75e minuut.
Corbea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ionescu speelt de bal door. Klungelig pakt Boca de bal. Boca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Sibiu - V 0:22

77e minuut.
Purcaru geeft een hoge lob. Arsenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenie met een sublieme pass. Boca rent richting de bal. Boca schiet op doel. Beerten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Herghelegiu rent richting de bal. Herghelegiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Sibiu - V 0:23

79e minuut.
Şoneriu verovert de bal door een tackle van achteren. Şoneriu geeft een lange en hoge pass. Floricioiu probeert naar een medespeler te passen. Boca rent richting de bal. Boca haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Corbea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Ionescu de bal. Ionescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Herghelegiu de bal. Herghelegiu draait met de bal, schiet en ... Beerten kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Herghelegiu is nu in balbezit. Herghelegiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Sibiu - V 0:24

84e minuut.
Klungelig pakt Herghelegiu de bal. Ionescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionescu speelt de bal door. Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Kuśmierski met een sublieme pass. Protivanský is nu in balbezit. Protivanský passt de bal zonder na te denken. Böőr is nu in balbezit. Böőr draait met de bal, schiet en ... Manu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Şoneriu speelt de bal door. Boca speelt de bal door. Herghelegiu is nu in balbezit. Herghelegiu schiet op doel. Beerten maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Sibiu - V 0:25

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC New Sibiu 66%, V 34%.
FC New Sibiu - V 0:25