Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:22
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Ghencea
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 4414
CSA Steaua 1947 Fotbal Club Sivela
guardiola we got Tactiek 253
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 35
4 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
23.7 gemiddelde waardering 55.4
matig Schieten formidabel
slecht Passen uitstekend
zwak Verdedigen redelijk


2e minuut.
Błaszczykowski speelt de bal door. Kochanský heeft problemen om de bal te vangen. Błaszczykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaszczykowski haalt uit met een fantastische trap. Meneguzzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - Fotbal Club Sivela 0:1

5e minuut.
Wostal rent richting de bal. Błaszczykowski verovert de bal door een tackle van achteren. Błaszczykowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Minciună de bal. Minciună haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Tchúr geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Purt met de inworp. Altınordu bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınordu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Meneguzzi met een harde bal richting middenveld. Inworp. Purt met de inworp. Altınordu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - Fotbal Club Sivela 0:2

13e minuut.
Słomianka controleert de bal met de borst. Purt geeft een hoge lob. Błaszczykowski is nu in balbezit. Błaszczykowski schiet op doel. Meneguzzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - Fotbal Club Sivela 0:3

16e minuut.
Cossaer bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Cossaer de bal. Altınordu is nu in balbezit. Altınordu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - Fotbal Club Sivela 0:4

16e minuut.
Rivera passt de bal met de wreef. Konarzewski rent richting de bal. Konarzewski met een sublieme pass. Minciună is nu in balbezit. Minciună haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Błaszczykowski heeft problemen om de bal te vangen. Błaszczykowski geeft de bal voor. Rivera kopt de bal weg. Minciună bereikt de bal nog maar net als eerste. Minciună schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kochanský passt de bal met de wreef. Błaszczykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wostal legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wostal krijgt een gele kaart. Błaszczykowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cossaer legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - Fotbal Club Sivela 0:5

29e minuut.
Kochanský is nu in balbezit. Kochanský speelt de bal door. Cossaer bereikt de bal nog maar net als eerste. Cossaer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - Fotbal Club Sivela 0:6

32e minuut.
Purt met een sublieme pass. Altınordu rent richting de bal. Konarzewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Konarzewski krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Konarzewski geeft een hoge lob. Raiss kopt de bal weg. Klungelig pakt Altınordu de bal. Altınordu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Purt is nu in balbezit. Purt passt de bal met de wreef. Konarzewski rent richting de bal. Altınordu verovert de bal door een tackle van achteren. Altınordu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Purt passt de bal zonder na te denken. Kochanský geeft de bal voor. Altınordu is nu in balbezit. Altınordu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - Fotbal Club Sivela 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSA Steaua 1947 83%, Fotbal Club Sivela 17%.
CSA Steaua 1947 - Fotbal Club Sivela 0:7

46e minuut.
Cortijo komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Błaszczykowski met een sublieme pass. Daar is Minciună, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Meixner zijn tegenspeler op de grond. Meixner is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

48e minuut.
Zolowski is nu in balbezit. Błaszczykowski rent richting de bal. Klungelig pakt Błaszczykowski de bal. Błaszczykowski draait met de bal, schiet en ... Meneguzzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - Fotbal Club Sivela 0:8

56e minuut.
Inworp. Wostal met de inworp. Minciună bereikt de bal nog maar net als eerste. Minciună schiet op doel. Meneguzzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - Fotbal Club Sivela 0:9

59e minuut.
Błaszczykowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Purt de bal. Rivera begaat een overtreding. Rivera krijgt een gele kaart. Inworp. Bębenek komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Sas rent richting de bal. Sas geeft de bal voor. Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Bębenek onderschept slim de pass. Bębenek draait met de bal, schiet en ... Meneguzzi bokst de bal weg.

64e minuut.
Monaco speelt de bal door. Klungelig pakt Błaszczykowski de bal. Błaszczykowski geeft de bal voor. Altınordu bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınordu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Inworp. Purt met een snelle inworp. Altınordu is nu in balbezit. Altınordu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Konarzewski de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Meneguzzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Cossaer bereikt de bal nog maar net als eerste. Cossaer haalt uit met een fantastische trap. Meneguzzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - Fotbal Club Sivela 0:10

67e minuut.
Altınordu is nu in balbezit. Konarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konarzewski passt de bal zonder na te denken. Altınordu rent richting de bal. Purt rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Purt geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bębenek rent richting de bal. Bębenek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Monaco probeert naar een medespeler te passen. Błaszczykowski met een sublieme pass. Bębenek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bębenek schiet op doel. Meneguzzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - Fotbal Club Sivela 0:11

72e minuut.
Błaszczykowski rent richting de bal. Błaszczykowski heeft problemen om de bal te vangen. Błaszczykowski speelt de bal door. Bębenek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bębenek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - Fotbal Club Sivela 0:12

74e minuut.
Błaszczykowski is nu in balbezit. Błaszczykowski met een sublieme pass. Bębenek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bębenek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - Fotbal Club Sivela 0:13

75e minuut.
Altınordu onderschept slim de pass. Konarzewski rent richting de bal. Altınordu onderschept slim de pass. Altınordu haalt uit met een fantastische trap. Meneguzzi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Altınordu is nu in balbezit. Kochanský met een sublieme pass. Daar is Błaszczykowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bębenek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bębenek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Błaszczykowski onderschept slim de pass. Błaszczykowski passt de bal zonder na te denken. Bębenek rent richting de bal. Bębenek draait met de bal, schiet en ... Meneguzzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - Fotbal Club Sivela 0:14

82e minuut.
Raiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Raiss passt de bal zonder na te denken. Tchúr probeert de bal aan de voet te houden. Altınordu rent richting de bal. Altınordu schiet op doel. Meneguzzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - Fotbal Club Sivela 0:15

84e minuut.
Błaszczykowski rent richting de bal. Bębenek bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaszczykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaszczykowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Meneguzzi trapt de bal weg van het doel. Konarzewski kopt de bal weg. Purt geeft de bal voor. Altınordu bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınordu schiet op doel. Meneguzzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Rivera geeft de bal voor. Monaco met een sublieme pass. Bębenek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bębenek draait met de bal, schiet en ... Meneguzzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - Fotbal Club Sivela 0:16

88e minuut.
Tchúr speelt de bal door. Bosnyák heeft problemen om de bal te vangen. Altınordu bereikt de bal nog maar net als eerste. Purt bereikt de bal nog maar net als eerste. Purt schiet op doel. Paal! Cossaer bereikt de bal nog maar net als eerste. Cossaer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - Fotbal Club Sivela 0:17

90e minuut.
Klungelig pakt Bębenek de bal. Bębenek passt de bal met de wreef. Błaszczykowski rent richting de bal. Błaszczykowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - Fotbal Club Sivela 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSA Steaua 1947 76%, Fotbal Club Sivela 24%.
CSA Steaua 1947 - Fotbal Club Sivela 0:18