Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-15 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Pepsi Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ NihillistTeam
4-1-1-2-2-OFF Tactiek John 433
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
34.4 gemiddelde waardering 45
average Schieten very good
good Passen good
weak Verdedigen good


3e minuut.
Schuurmans geeft een hoge lob. Badaczewski kopt de bal weg. Belen is nu in balbezit. Belen draait met de bal, schiet en ... Boldt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ - NihillistTeam 0:1

11e minuut.
Martinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinsson probeert naar een medespeler te passen. Lyon rent richting de bal. Belen verovert de bal door een tackle van achteren. Belen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ - NihillistTeam 0:2

14e minuut.
Twarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Twarowski met een sublieme pass. Badaczewski heeft problemen om de bal te vangen. Badaczewski draait met de bal, schiet en ... Boldt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ - NihillistTeam 0:3

17e minuut.
Twarowski met de inworp. Ciechacki rent richting de bal. Ciechacki passt de bal zonder na te denken. Liga rent richting de bal. Liga draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ - NihillistTeam 1:3

31e minuut.
Jaleel trapt de bal weg van het doel. Lamas kopt de bal weg. Casaleiro heeft problemen om de bal te vangen. Badaczewski rent richting de bal. Badaczewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ - NihillistTeam 1:4

32e minuut.
Klungelig pakt Belen de bal. Belen passt de bal zonder na te denken. Łopatka is nu in balbezit. Łopatka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Badaczewski springt en kopt de bal. Boldt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ - NihillistTeam 1:5

34e minuut.
Boldt probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jędrusik met een snelle inworp. Łopatka controleert de bal met de borst. Łopatka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Hapka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hapka passt de bal in één keer door. Badaczewski is nu in balbezit. Badaczewski draait met de bal, schiet en ... Boldt probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jędrusik met de inworp. Hapka is nu in balbezit. Łopatka is nu in balbezit. Łopatka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Belen rent richting de bal. Belen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ - NihillistTeam 1:6

42e minuut.
Martinsson met een sublieme pass. Badaczewski is nu in balbezit. Klungelig pakt Badaczewski de bal. Badaczewski haalt uit met een fantastische trap. Boldt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ - NihillistTeam 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 80%, NihillistTeam 20%.
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ - NihillistTeam 1:7

50e minuut.
Belen is nu in balbezit. Belen schiet op doel. Na een snelle pass probeert Jaleel de bal onder controle te krijgen. Hapka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hapka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Klungelig pakt Hapka de bal. Hapka passt de bal zonder na te denken. Belen bereikt de bal nog maar net als eerste. Belen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ - NihillistTeam 1:8

52e minuut.
Badaczewski geeft een hoge lob. Cépeda heeft problemen om de bal te vangen. Belen bereikt de bal nog maar net als eerste. Belen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ - NihillistTeam 1:9

55e minuut.
Mengüalpoğlu rent richting de bal. Mengüalpoğlu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lyon de bal. Badaczewski rent richting de bal. Badaczewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ - NihillistTeam 1:10

60e minuut.
Buitenspel voor Liga. Goede buitenspelval van de verdediging. Klepka komt het veld opgelopen. Bauts komt het veld opgelopen. Szramka komt het veld opgelopen. Ročen komt het veld opgelopen. Popowicz komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Alcalde onderschept slim de pass. Alcalde geeft een hoge lob. Hapka speelt de bal door. Belen rent richting de bal. Belen draait met de bal, schiet en ... Boldt bokst de bal weg. Belen bereikt de bal nog maar net als eerste. Belen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ - NihillistTeam 1:11

67e minuut.
Łopatka rent richting de bal. Łopatka speelt de bal door. Badaczewski rent richting de bal. Badaczewski draait met de bal, schiet en ... Boldt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ - NihillistTeam 1:12

69e minuut.
Klepka geeft een lange en hoge pass. Mengüalpoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengüalpoğlu geeft een lange en hoge pass. Belen is nu in balbezit. Belen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Belen is nu in balbezit. Belen passt de bal in één keer door. Łopatka heeft problemen om de bal te vangen. Jędrusik rent richting de bal. Jędrusik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Inworp. Twarowski met de inworp. Abd El Monsef is nu in balbezit. Badaczewski onderschept slim de pass. Badaczewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Badaczewski is nu in balbezit. Badaczewski geeft een lange en hoge pass. Belen rent richting de bal. Belen draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Łopatka de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Szramka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lyon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Badaczewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 71%, NihillistTeam 29%.
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ - NihillistTeam 1:12