Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Espenmoss
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 5250
FC Ruppen Schneemannshausen
FCSG-3Fach Sturm Tactiek New 3-3-2-2 CA
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
50.5 gemiddelde waardering 46.5
solid Schieten good
solid Passen solid
very good Verdedigen adequate


5e minuut.
Gnägi met een sublieme pass. Fracheboud is nu in balbezit. Bajda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bajda krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Viletta passt de bal in één keer door. Pulfer is nu in balbezit. Kaalma legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pulfer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pulfer neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Costa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ruppen - Schneemannshausen 1:0

10e minuut.
Ormaetxea passt de bal in één keer door. Baumgartner bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumgartner passt de bal in één keer door. Vrátný is nu in balbezit. Vrátný draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Bechstein passt de bal zonder na te denken. Viletta is nu in balbezit. Viletta passt de bal met de wreef. Pulfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulfer schiet op doel. Costa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Kaalma geeft een lange en hoge pass. Baumgartner bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumgartner passt de bal zonder na te denken. Aeschlimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Aeschlimann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Persyn onderschept slim de pass. Persyn passt de bal in één keer door. Aeschlimann rent richting de bal. Aeschlimann schiet op doel. Salm werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Bajda met een sublieme pass. Persyn heeft problemen om de bal te vangen. Persyn probeert naar een medespeler te passen. Aeschlimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Aeschlimann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Gnägi probeert naar een medespeler te passen. Opaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Opaliński passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Puce de bal. Puce schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Viletta kopt de bal weg. Pulfer is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kaalma. Kaalma krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ruppen 41%, Schneemannshausen 59%.
FC Ruppen - Schneemannshausen 1:0

46e minuut.
Studer komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Albrecht geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Opaliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puce bereikt de bal nog maar net als eerste. Puce schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Wernli neemt vlug de vrije trap. Persyn probeert naar een medespeler te passen. Daar is Studer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vrátný bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrátný draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Albrecht rent richting de bal. Albrecht geeft een lange en hoge pass. Bechstein heeft problemen om de bal te vangen. Studer rent richting de bal. Studer haalt uit met een fantastische trap. Salm kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Gnägi passt de bal met de wreef. Viletta bereikt de bal nog maar net als eerste. Viletta met een sublieme pass. Pulfer rent richting de bal. Pulfer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Naser onderschept slim de pass. Gnägi onderschept slim de pass. Gnägi speelt de bal door. Fracheboud is nu in balbezit. Fracheboud schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Pulfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulfer speelt de bal door. Viletta bereikt de bal nog maar net als eerste. Viletta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ruppen 65%, Schneemannshausen 35%.
FC Ruppen - Schneemannshausen 1:0