Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:31
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: San Mamés
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 7630
Athletic Zacisze Chelsea Szczecin
robert25 Tactiek 1
44% Balbezit 56%
75% Spel op eigen helft 25%
3 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
46.3 gemiddelde waardering 56.2
good Schieten very good
average Passen excellent
very good Verdedigen excellent


11e minuut.
Mreka geeft een hoge lob. Nowak heeft problemen om de bal te vangen. Labar rent richting de bal. Labar haalt uit met een fantastische trap. Czédli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Zacisze - Chelsea Szczecin 1:0

26e minuut.
Małyszek probeert naar een medespeler te passen. Falangola Cappai rent richting de bal. Falangola Cappai geeft een lange en hoge pass. Ferré geeft een lange en hoge pass. Rüya krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Nowak speelt de bal door. Ferré bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Simonin. Simonin krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Labar rent richting de bal. Romeo is nu in balbezit. Romeo geeft de bal voor. Daar is Bożej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labar bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bożej geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Labar springt en kopt de bal. Czédli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Zacisze 71%, Chelsea Szczecin 29%.
Athletic Zacisze - Chelsea Szczecin 1:0

46e minuut.
Neto komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Rüya kopt de bal weg. Falangola Cappai bereikt de bal nog maar net als eerste. Falangola Cappai passt de bal in één keer door. Rüya is nu in balbezit. Rüya schiet op doel. Kőtörő kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Mreka geeft een hoge lob. Ferré bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferré geeft een hoge lob. Rüya springt en kopt de bal. Daar is Góralczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kőtörő kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Dragu stond buitenspel. Cotea komt het veld opgelopen. komt het veld opgelopen.

64e minuut.
bin Halim onderschept slim de pass. bin Halim probeert naar een medespeler te passen. bereikt de bal nog maar net als eerste. draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Athletic Zacisze - Chelsea Szczecin 1:1

66e minuut.
Romeo kopt de bal weg. Simonin rent richting de bal. Gribusts onderschept slim de pass. bereikt de bal nog maar net als eerste. draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Zacisze - Chelsea Szczecin 1:2

72e minuut.
bin Halim passt de bal zonder na te denken. Falangola Cappai bereikt de bal nog maar net als eerste. Falangola Cappai speelt de bal door. Rüya rent richting de bal. Rüya draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. bereikt de bal nog maar net als eerste. draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Romeo geeft een hoge lob. Rüya kopt de bal weg. rent richting de bal. schiet op doel. Kőtörő werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Zacisze - Chelsea Szczecin 1:3

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Małyszek met een snelle inworp. Falangola Cappai rent richting de bal. Falangola Cappai passt de bal in één keer door. Rüya rent richting de bal. Kőtörő kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rüya probeert de bal met de borst te controleren.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Domovchiev onderschept slim de pass. Domovchiev speelt de bal door. bin Halim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Halim geeft de bal voor. krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Zacisze 80%, Chelsea Szczecin 20%.
Athletic Zacisze - Chelsea Szczecin 1:3