Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:16
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Cobra Arena 2007
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7441
A.C. Cobra HURRICANRANA
523 Tactiek ORTO MUSO
54% Balbezit 46%
19% Spel op eigen helft 81%
40 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
65.1 gemiddelde waardering 34.9
formidable Schieten average
excellent Passen average
excellent Verdedigen average


2e minuut.
Kronenberg geeft een hoge lob. Inworp. Scarfo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tīklenieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Tīklenieks geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Museeuw geeft een lange en hoge pass. Canalis probeert de bal aan de voet te houden. Contu is nu in balbezit. Contu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Cobra - HURRICANRANA 1:0

4e minuut.
Albonico is nu in balbezit. Albonico geeft een hoge lob. Museeuw kopt de bal weg. Scarfo geeft een hoge lob. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Canalis met een sublieme pass. Voltolini kopt de bal weg. Contu kan de bal niet met de borst controleren. Contu schiet op doel. Canalis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Cobra - HURRICANRANA 2:0

10e minuut.
Voltolini kopt de bal weg. Fregosi heeft problemen om de bal te vangen. Câţanu rent richting de bal. Câţanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Cobra - HURRICANRANA 3:0

21e minuut.
Luski is nu in balbezit. Scarfo verovert de bal door een tackle van achteren. Scarfo passt de bal zonder na te denken. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Cobra - HURRICANRANA 4:0

22e minuut.
Kronenberg probeert naar een medespeler te passen. Scarfo heeft problemen om de bal te vangen. Scarfo geeft een hoge lob. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Canalis met een harde bal richting middenveld. Voltolini kopt de bal weg. Kronenberg is nu in balbezit. Pitran onderschept slim de pass. Pitran haalt uit met een fantastische trap. Canalis bokst de bal weg. Câţanu springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Cobra - HURRICANRANA 5:0

28e minuut.
Daar is Contu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voltolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Voltolini passt de bal in één keer door. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Beaufils geeft een lange en hoge pass. Câţanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Scarfo rent richting de bal. Câţanu rent richting de bal. Câţanu draait met de bal, schiet en ... Canalis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Contu rent richting de bal. Contu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Cobra - HURRICANRANA 6:0

33e minuut.
Beaufils neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Fox de bal. Contu is nu in balbezit. Contu draait met de bal, schiet en ... Canalis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Cobra - HURRICANRANA 7:0

36e minuut.
Radzimski geeft de bal voor. Câţanu kopt de bal weg. Contu is nu in balbezit. Contu haalt uit met een fantastische trap. Canalis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Voltolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Voltolini geeft de bal voor. Daar is Fregosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Câţanu rent richting de bal. Câţanu draait met de bal, schiet en ... Canalis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Tīklenieks passt de bal zonder na te denken. Scarfo is nu in balbezit. Scarfo passt de bal zonder na te denken. Pitran is nu in balbezit. Pitran draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Pitran bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitran passt de bal zonder na te denken. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Cobra 21%, HURRICANRANA 79%.
A.C. Cobra - HURRICANRANA 7:0

46e minuut.
Luski bereikt de bal nog maar net als eerste. Philiposyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu verovert de bal door een tackle van achteren. Contu rent richting de bal. Contu schiet op doel. Canalis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Pitran kopt de bal weg. Museeuw is nu in balbezit. Câţanu verovert de bal door een tackle van achteren. Voltolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Voltolini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Tīklenieks rent richting de bal. Tīklenieks geeft een lange en hoge pass. Contu is nu in balbezit. Contu schiet op doel. Canalis probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Canalis trapt de bal weg van het doel. Voltolini geeft een lange en hoge pass. Pitran bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitran haalt uit met een fantastische trap. Canalis probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Philiposyan de bal onder controle te krijgen. Albonico rent richting de bal. Albonico passt de bal met de wreef. Contu is nu in balbezit. Contu schiet op doel. Canalis bokst de bal weg. Pitran heeft problemen om de bal te vangen. Kronenberg is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Scarfo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Câţanu de bal. Fregosi is nu in balbezit. Câţanu onderschept slim de pass. Câţanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Cobra - HURRICANRANA 8:0

63e minuut.
Kronenberg geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tīklenieks met de inworp. Scarfo heeft problemen om de bal te vangen. Scarfo geeft een lange en hoge pass. Canalis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Contu is nu in balbezit. Contu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Cobra - HURRICANRANA 9:0

64e minuut.
Voltolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Voltolini geeft de bal voor. Contu bereikt de bal nog maar net als eerste. Contu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Cobra - HURRICANRANA 10:0

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Canalis trapt de bal weg van het doel. Scarfo kopt de bal weg. Daar is Câţanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Câţanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Cobra - HURRICANRANA 11:0

74e minuut.
Fox passt de bal met de wreef. Scarfo heeft problemen om de bal te vangen. Scarfo passt de bal met de wreef. Câţanu rent richting de bal. Câţanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Contu rent richting de bal. Contu haalt uit met een fantastische trap. Canalis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kronenberg is nu in balbezit. Kronenberg geeft de bal voor. Tīklenieks kopt de bal weg. Voltolini probeert de bal met de borst te controleren. Voltolini geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Canalis trapt de bal weg van het doel. Tīklenieks geeft de bal voor. Fregosi heeft problemen om de bal te vangen. Câţanu is nu in balbezit. Câţanu draait met de bal, schiet en ... Paal!

79e minuut.
Tīklenieks geeft een hoge lob. Kronenberg kopt de bal weg. Scarfo met een sublieme pass. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Canalis trapt de bal weg van het doel. Scarfo kopt de bal weg. Daar is Museeuw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Contu rent richting de bal. Contu haalt uit met een fantastische trap. Canalis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Tīklenieks geeft een hoge lob. Contu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fox legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Contu raakt geblesseerd tijdens het duel. Câţanu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Canalis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pitran is nu in balbezit. Pitran draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Scarfo met de inworp. Kronenberg is nu in balbezit. Pitran verovert de bal door een tackle van achteren. Pitran schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Doeltrap. Kronenberg trapt de bal weg van het doel. Tīklenieks geeft een lange en hoge pass. Contu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Cobra 17%, HURRICANRANA 83%.
A.C. Cobra - HURRICANRANA 11:0