Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 13:29
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Hantu Bola Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6357
Hantu Bola Dinamo Lampadina
ronin Tactiek 424 ^^
63% Balbezit 37%
24% Spel op eigen helft 76%
45 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
48.3 gemiddelde waardering 22.6
very good Schieten weak
solid Passen average
average Verdedigen weak


1e minuut.
bin Ismail met een sublieme pass. Salaman probeert naar een medespeler te passen. Mohd Yatim rent richting de bal. Mohd Yatim draait met de bal, schiet en ... Gromowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Pepler is nu in balbezit. Pepler met een sublieme pass. bin Mani rent richting de bal. bin Mani haalt uit met een fantastische trap. Gromowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
bin Abd Hamid kopt de bal weg. Walaszkowski rent richting de bal. bin Mani verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mani schiet op doel. Gromowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hantu Bola - Dinamo Lampadina 1:0

7e minuut.
Mohd Yatim bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohd Yatim passt de bal zonder na te denken. bin Mani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mani draait met de bal, schiet en ... Gromowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hantu Bola - Dinamo Lampadina 2:0

9e minuut.
Walaszkowski geeft een hoge lob. Inworp. bin Ismail zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Mani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gromowski trapt de bal weg van het doel. bin Ismail kopt de bal weg. bin Mani heeft problemen om de bal te vangen. bin Mani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
bin Ismail rent richting de bal. bin Ismail geeft de bal voor. Mohd Yatim bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohd Yatim schiet op doel. Gromowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hantu Bola - Dinamo Lampadina 3:0

19e minuut.
bin Ismail probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Salaman de bal. Salaman met een sublieme pass. bin Mani is nu in balbezit. bin Mani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Pepler is nu in balbezit. Pepler passt de bal in één keer door. Walaszkowski onderschept slim de pass. bin Mahadzir heeft problemen om de bal te vangen. bin Mahadzir draait met de bal, schiet en ... Gromowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. bin Mani rent richting de bal. bin Mani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hantu Bola - Dinamo Lampadina 4:0

23e minuut.
Badowski geeft de bal voor. Mohd Yatim bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brandolisi. Mohd Yatim wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mohd Yatim kan niet meer verder spelen. Azizan komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Salaman speelt de bal door. Papuc is nu in balbezit. Badowski verovert de bal door een tackle van achteren. Badowski geeft een hoge lob. Azizan springt en kopt de bal. Gromowski bokst de bal weg.

28e minuut.
bin Ismail is nu in balbezit. bin Ismail passt de bal zonder na te denken. bin Mani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hantu Bola - Dinamo Lampadina 5:0

31e minuut.
Gobbetto met een sublieme pass. Pepler rent richting de bal. Pepler passt de bal met de wreef. bin Mani rent richting de bal. bin Mani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Salaman met een sublieme pass. Azizan rent richting de bal. bin Mahadzir is nu in balbezit. bin Mani is nu in balbezit. bin Mani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Szefliński geeft een hoge lob. Inworp. bin Ismail met een snelle inworp. bin Mani rent richting de bal. bin Mani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Klungelig pakt bin Ismail de bal. bin Ismail geeft de bal voor. Gobbetto heeft problemen om de bal te vangen. Azizan bereikt de bal nog maar net als eerste. Azizan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hantu Bola - Dinamo Lampadina 6:0

42e minuut.
Azizan verovert de bal door een tackle van achteren. Azizan geeft een lange en hoge pass. bin Mahadzir rent richting de bal. bin Mahadzir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hantu Bola - Dinamo Lampadina 7:0

44e minuut.
Azizan is nu in balbezit. bin Mahadzir rent richting de bal. bin Mahadzir passt de bal met de wreef. Azizan rent richting de bal. Azizan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gromowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Salaman kan de bal niet met de borst controleren. Salaman geeft een lange en hoge pass. Azizan is nu in balbezit. Azizan draait met de bal, schiet en ... Gromowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hantu Bola - Dinamo Lampadina 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hantu Bola 19%, Dinamo Lampadina 81%.
Hantu Bola - Dinamo Lampadina 8:0

48e minuut.
Pepler geeft de bal voor. Daar is Pośpiech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nebřenský is nu in balbezit. bin Mahadzir onderschept slim de pass. bin Mahadzir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hantu Bola - Dinamo Lampadina 9:0

48e minuut.
Gobbetto met een sublieme pass. Pośpiech heeft problemen om de bal te vangen. Azizan bereikt de bal nog maar net als eerste. Azizan schiet op doel. Gromowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hantu Bola - Dinamo Lampadina 10:0

49e minuut.
Salaman rent richting de bal. Salaman geeft een hoge lob. bin Mani kopt de bal weg. bin Mahadzir rent richting de bal. bin Mahadzir schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hantu Bola - Dinamo Lampadina 11:0

51e minuut.
Kraś passt de bal in één keer door. Gobbetto heeft problemen om de bal te vangen. Azizan rent richting de bal. Azizan haalt uit met een fantastische trap. Gromowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hantu Bola - Dinamo Lampadina 12:0

61e minuut.
Salaman kopt de bal weg. Klungelig pakt bin Mahadzir de bal. Azizan rent richting de bal. Azizan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hantu Bola - Dinamo Lampadina 13:0

62e minuut.
bin Mahadzir heeft problemen om de bal te vangen. Azizan is nu in balbezit. Daar is Azizan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azizan draait met de bal, schiet en ... Gromowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hantu Bola - Dinamo Lampadina 14:0

65e minuut.
bin Ismail onderschept slim de pass. bin Ismail probeert naar een medespeler te passen. bin Mani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hantu Bola - Dinamo Lampadina 15:0

72e minuut.
Salaman is nu in balbezit. Salaman probeert naar een medespeler te passen. bin Mahadzir is nu in balbezit. Azizan is nu in balbezit. Azizan draait met de bal, schiet en ... Gromowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Inworp. bin Ismail zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Mani is nu in balbezit. bin Mani draait met de bal, schiet en ... Gromowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hantu Bola - Dinamo Lampadina 16:0

73e minuut.
Kraś rent richting de bal. Kraś speelt de bal door. Szefliński bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mahadzir rent richting de bal. bin Mahadzir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Brandolisi probeert de bal met de borst te controleren. Salaman rent richting de bal. Azizan bereikt de bal nog maar net als eerste. Azizan haalt uit met een fantastische trap. Gromowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hantu Bola - Dinamo Lampadina 17:0

78e minuut.
Pepler geeft een lange en hoge pass. bin Mahadzir kopt de bal weg. bin Mani rent richting de bal. bin Mani draait met de bal, schiet en ... Gromowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hantu Bola - Dinamo Lampadina 18:0

83e minuut.
Pośpiech geeft de bal voor. Pepler rent richting de bal. Pepler passt de bal in één keer door. bin Ismail rent richting de bal. bin Ismail haalt uit met een fantastische trap. Gromowski bokst de bal weg. bin Mani is nu in balbezit. bin Mani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hantu Bola - Dinamo Lampadina 19:0

88e minuut.
Walaszkowski onderschept slim de pass. bin Raja Shoib met een sublieme pass. Pepler speelt de bal door. Azizan bereikt de bal nog maar net als eerste. Azizan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hantu Bola 29%, Dinamo Lampadina 71%.
Hantu Bola - Dinamo Lampadina 19:0