Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: La Vita e Bella
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 12346
La Vita è Bella ALTAY
Haydi Gençler Tactiek antrenman
68% Balbezit 32%
40% Spel op eigen helft 60%
28 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
67.1 gemiddelde waardering 52.7
formidable Schieten good
outstanding Passen very good
brilliant Verdedigen good


1e minuut.
Masztalski speelt de bal door. Phương Đức heeft problemen om de bal te vangen. Flausino probeert naar een medespeler te passen. Daar is Paulou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paulou schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Inworp. Paulou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Đức verovert de bal door een tackle van achteren. Phương Đức schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Phương Đức is nu in balbezit. Phương Đức haalt uit met een fantastische trap. Sousa Mendes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Vita è Bella - ALTAY 1:0

13e minuut.
Klungelig pakt Arora de bal. Paciosi is nu in balbezit. Phương Đức verovert de bal door een tackle van achteren. Masztalski rent richting de bal. Masztalski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Arora is nu in balbezit. Arora passt de bal in één keer door. Flausino rent richting de bal. Flausino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Vita è Bella - ALTAY 2:0

23e minuut.
İlkateş met een sublieme pass. Paulou probeert naar een medespeler te passen. Arora is nu in balbezit. Daar is Arora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arora draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arora bereikt de bal nog maar net als eerste. Arora haalt uit met een fantastische trap. Sousa Mendes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Gierejkiewicz speelt de bal door. Bonifaz is nu in balbezit. Bonifaz speelt de bal door. Paulou rent richting de bal. Paulou draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Barreiro verovert de bal door een tackle van achteren. Flausino onderschept slim de pass. Flausino probeert naar een medespeler te passen. İlkateş met een sublieme pass. Arora is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Flausino passt de bal zonder na te denken. Bonifaz probeert naar een medespeler te passen. Arora bereikt de bal nog maar net als eerste. Arora haalt uit met een fantastische trap. Sousa Mendes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Vita è Bella - ALTAY 3:0

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kret komt het veld opgelopen. Bryk komt het veld opgelopen. Kilimcioğlu komt het veld opgelopen. Peuralahti komt het veld opgelopen. Baio komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Vita è Bella 39%, ALTAY 61%.
La Vita è Bella - ALTAY 3:0

46e minuut.
Lafken is nu in balbezit. Lafken met een sublieme pass. Burdurlu is nu in balbezit. Bryk verovert de bal door een tackle van achteren. Bryk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryk draait met de bal, schiet en ... Sousa Mendes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Burdurlu rent richting de bal. Phương Đức onderschept slim de pass. Phương Đức speelt de bal door. Klungelig pakt Bryk de bal. Bryk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bryk rent richting de bal. Bryk schiet op doel. Sousa Mendes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Vita è Bella - ALTAY 4:0

51e minuut.
İlkateş passt de bal met de wreef. Kilimcioğlu is nu in balbezit. Flausino probeert naar een medespeler te passen. Baio bereikt de bal nog maar net als eerste. Baio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
İlkateş passt de bal met de wreef. Kilimcioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilimcioğlu met een sublieme pass. Klungelig pakt Phương Đức de bal. Phương Đức draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Phương Đức rent richting de bal. Phương Đức draait met de bal, schiet en ... Sousa Mendes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
İlkateş is nu in balbezit. İlkateş passt de bal met de wreef. Kilimcioğlu probeert naar een medespeler te passen. Phương Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Đức haalt uit met een fantastische trap. Sousa Mendes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Masztalski speelt de bal door. Flausino bereikt de bal nog maar net als eerste. Flausino passt de bal in één keer door. Phương Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Đức draait met de bal, schiet en ... Sousa Mendes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Vita è Bella - ALTAY 5:0

79e minuut.
Lafken geeft een lange en hoge pass. Paulou probeert de bal met de borst te controleren. Paulou speelt de bal door. Phương Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Đức draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Phương Đức bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
La Vita è Bella - ALTAY 6:0

83e minuut.
Flausino verovert de bal door een tackle van achteren. Flausino probeert naar een medespeler te passen. Paulou met een sublieme pass. Kret is nu in balbezit. Kret haalt uit met een fantastische trap. Sousa Mendes bokst de bal weg. Kret is nu in balbezit. Kret draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Vita è Bella - ALTAY 7:0

87e minuut.
Kret is nu in balbezit. Kret met een sublieme pass. Couto probeert naar een medespeler te passen. Baio bereikt de bal nog maar net als eerste. Baio draait met de bal, schiet en ... Sousa Mendes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Baio bereikt de bal nog maar net als eerste. Baio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Vita è Bella - ALTAY 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Vita è Bella 40%, ALTAY 60%.
La Vita è Bella - ALTAY 8:0