Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:39
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Plomyk Borowno Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2265
Górnik Boguszów - Gorce BKS Małpi Gaj
midle Tactiek taktyka 1
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.8 gemiddelde waardering 50.5
good Schieten very good
good Passen solid
very good Verdedigen good


6e minuut.
Inworp. Lukksepp met een snelle inworp. Rolczak is nu in balbezit. Rolczak haalt uit met een fantastische trap. Waczków maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Boguszów - Gorce - BKS Małpi Gaj 0:1

9e minuut.
Tamayo verovert de bal door een tackle van achteren. Macháň verovert de bal door een tackle van achteren. Macháň probeert naar een medespeler te passen. Cassis rent richting de bal. Cassis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Canatapan passt de bal zonder na te denken. Güemes geeft de bal voor. Cassis kopt de bal weg. Rolczak rent richting de bal. Rolczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Boguszów - Gorce - BKS Małpi Gaj 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Boguszów - Gorce 56%, BKS Małpi Gaj 44%.
Górnik Boguszów - Gorce - BKS Małpi Gaj 0:2

62e minuut.
Inworp. Lukksepp met een snelle inworp. Brocea is nu in balbezit. Rolczak onderschept slim de pass. Rolczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Morillo heeft problemen om de bal te vangen. Bortoń is nu in balbezit. Morillo onderschept slim de pass. Walker is nu in balbezit. Walker draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Macháň speelt de bal door. Klungelig pakt Cassis de bal. Franken bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cassis is nu in balbezit. Cassis schiet op doel. Waczków maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Boguszów - Gorce - BKS Małpi Gaj 0:3

80e minuut.
Lukksepp rent richting de bal. Lukksepp geeft een lange en hoge pass. Rolczak kopt de bal weg. Cassis rent richting de bal. Cassis haalt uit met een fantastische trap. Waczków bokst de bal weg.

88e minuut.
Macháň verovert de bal door een tackle van achteren. Górkiewicz onderschept slim de pass. Górkiewicz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bortoń de bal. Bortoń draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Minh Quân passt de bal zonder na te denken. Canatapan bereikt de bal nog maar net als eerste. Canatapan passt de bal in één keer door. Bortoń is nu in balbezit. Bortoń schiet op doel. Ciendones probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Boguszów - Gorce - BKS Małpi Gaj 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Boguszów - Gorce 52%, BKS Małpi Gaj 48%.
Górnik Boguszów - Gorce - BKS Małpi Gaj 1:3