Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:39
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Lasowiak Studzieniec Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2659
Lasowiak Studzieniec Fortis Fortuna Adiuvat
zibi Tactiek ggre
62% Balbezit 38%
16% Spel op eigen helft 84%
54 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.3 gemiddelde waardering 24.6
outstanding Schieten poor
excellent Passen average
very good Verdedigen poor


7e minuut.
Bavestrello is nu in balbezit. Bavestrello passt de bal zonder na te denken. Sapio rent richting de bal. Sapio schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bazianas de bal onder controle te krijgen. Lipski bokst de bal weg. Sekuľa rent richting de bal. Sekuľa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Răducan heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasowiak Studzieniec - Fortis Fortuna Adiuvat 1:0

8e minuut.
Sekuľa passt de bal in één keer door. Cochrane bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochrane passt de bal in één keer door. Sapio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapio haalt uit met een fantastische trap. Lipski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasowiak Studzieniec - Fortis Fortuna Adiuvat 2:0

13e minuut.
Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu probeert naar een medespeler te passen. Majdański rent richting de bal. Bavestrello verovert de bal door een tackle van achteren. Bavestrello schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lipski trapt de bal weg van het doel. Uğur speelt de bal door. Bavestrello rent richting de bal. Bavestrello haalt uit met een fantastische trap. Lipski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Sekuľa de bal. Sekuľa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasowiak Studzieniec - Fortis Fortuna Adiuvat 3:0

20e minuut.
Kuzio geeft een lange en hoge pass. Cochrane probeert naar een medespeler te passen. Lasica probeert de bal aan de voet te houden. Sapio is nu in balbezit. Sapio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bavestrello kan de bal niet met de borst controleren. Bavestrello geeft een hoge lob. Klungelig pakt Răducan de bal. Cochrane rent richting de bal. Cochrane haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Klungelig pakt Uğur de bal. Uğur passt de bal met de wreef. Cochrane probeert naar een medespeler te passen. Sapio rent richting de bal. Sapio haalt uit met een fantastische trap. Lipski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Bavestrello speelt de bal door. Pescariu is nu in balbezit. Pescariu passt de bal in één keer door. Sapio rent richting de bal. Sapio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasowiak Studzieniec - Fortis Fortuna Adiuvat 4:0

27e minuut.
Sualay geeft een hoge lob. Cochrane is nu in balbezit. Cochrane passt de bal zonder na te denken. Bavestrello rent richting de bal. Bavestrello schiet op doel. Lipski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lipski probeert naar een medespeler te passen. Uğur kopt de bal weg. Daar is Sekuľa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sekuľa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Bavestrello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bavestrello passt de bal zonder na te denken. Daar is Sapio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sapio draait met de bal, schiet en ... Lipski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Cochrane rent richting de bal. Cochrane met een sublieme pass. Sapio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapio draait met de bal, schiet en ... Kuzio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lipski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Răducan de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasowiak Studzieniec - Fortis Fortuna Adiuvat 5:0

32e minuut.
Boyadziev is nu in balbezit. Bavestrello verovert de bal door een tackle van achteren. Bavestrello passt de bal zonder na te denken. Sapio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapio haalt uit met een fantastische trap. Lipski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sualay heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasowiak Studzieniec - Fortis Fortuna Adiuvat 6:0

36e minuut.
Sekuľa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekuľa passt de bal in één keer door. Cochrane speelt de bal door. Sapio rent richting de bal. Sapio schiet op doel. Lipski bokst de bal weg.

38e minuut.
Tribbe speelt de bal door. Sapio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochrane rent richting de bal. Cochrane schiet op doel. Bazianas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Uğur wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bavestrello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bavestrello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lasowiak Studzieniec - Fortis Fortuna Adiuvat 7:0

40e minuut.
Adamson is nu in balbezit. Sekuľa verovert de bal door een tackle van achteren. Sekuľa passt de bal zonder na te denken. Daar is Sapio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sapio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasowiak Studzieniec - Fortis Fortuna Adiuvat 8:0

42e minuut.
Cochrane passt de bal met de wreef. Uğur rent richting de bal. Uğur probeert naar een medespeler te passen. Sapio heeft problemen om de bal te vangen. Sapio schiet op doel. Lipski bokst de bal weg.

44e minuut.
Daar is Sekuľa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sekuľa passt de bal in één keer door. Cochrane is nu in balbezit. Bavestrello is nu in balbezit. Bavestrello haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lasowiak Studzieniec 18%, Fortis Fortuna Adiuvat 82%.
Lasowiak Studzieniec - Fortis Fortuna Adiuvat 8:0

48e minuut.
Pescariu speelt de bal door. Bavestrello is nu in balbezit. Bavestrello passt de bal met de wreef. Sapio rent richting de bal. Sapio haalt uit met een fantastische trap. Lipski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Cochrane passt de bal zonder na te denken. Majdański bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapio onderschept slim de pass. Sapio draait met de bal, schiet en ... Lipski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lipski probeert naar een medespeler te passen. Adamson kopt de bal weg. Uğur met een sublieme pass. Sapio is nu in balbezit. Sapio schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Sekuľa onderschept slim de pass. Sekuľa met een sublieme pass. Sapio rent richting de bal. Sapio schiet op doel. Lipski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasowiak Studzieniec - Fortis Fortuna Adiuvat 9:0

57e minuut.
Pescariu passt de bal zonder na te denken. Cochrane is nu in balbezit. Cochrane passt de bal met de wreef. Bavestrello is nu in balbezit. Bavestrello schiet op doel. Lipski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Lasica onderschept slim de pass. Cochrane verovert de bal door een tackle van achteren. Cochrane probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sapio de bal. Sapio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Pescariu geeft een lange en hoge pass. Bavestrello kopt de bal weg. Sapio is nu in balbezit. Sapio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasowiak Studzieniec - Fortis Fortuna Adiuvat 10:0

61e minuut.
Bavestrello kopt de bal weg. Daar is Uğur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uğur met een sublieme pass. Sapio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Bavestrello bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapio bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapio verovert de bal door een tackle van achteren. Sapio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Sapio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochrane rent richting de bal. Cochrane passt de bal zonder na te denken. Bavestrello is nu in balbezit. Bavestrello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasowiak Studzieniec - Fortis Fortuna Adiuvat 11:0

66e minuut.
Sapio rent richting de bal. Sapio draait met de bal, schiet en ... Răducan heeft problemen om de bal te vangen. Sapio is nu in balbezit. Sapio draait met de bal, schiet en ... Lipski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sekuľa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekuľa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Sapio heeft problemen om de bal te vangen. Sapio passt de bal zonder na te denken. Bavestrello is nu in balbezit. Bavestrello haalt uit met een fantastische trap. Lipski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasowiak Studzieniec - Fortis Fortuna Adiuvat 12:0

70e minuut.
Sekuľa is nu in balbezit. Sualay is nu in balbezit. Sekuľa onderschept slim de pass. Sekuľa geeft de bal voor. Cochrane maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Bavestrello passt de bal met de wreef. Uğur is nu in balbezit. Uğur met een sublieme pass. Klungelig pakt Sapio de bal. Sapio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Cochrane rent richting de bal. Cochrane passt de bal met de wreef. Uğur met een sublieme pass. Daar is Sapio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sapio schiet op doel. Lipski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasowiak Studzieniec - Fortis Fortuna Adiuvat 13:0

76e minuut.
Sualay rent richting de bal. Sekuľa verovert de bal door een tackle van achteren. Sekuľa passt de bal met de wreef. Sapio is nu in balbezit. Sapio schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasowiak Studzieniec - Fortis Fortuna Adiuvat 14:0

77e minuut.
Pescariu probeert naar een medespeler te passen. Sapio bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bavestrello verovert de bal door een tackle van achteren. Bavestrello draait met de bal, schiet en ... Lipski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasowiak Studzieniec - Fortis Fortuna Adiuvat 15:0

78e minuut.
Văn Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Bavestrello onderschept slim de pass. Bavestrello met een sublieme pass. Sekuľa rent richting de bal. Sekuľa geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Sekuľa rent richting de bal. Sekuľa passt de bal in één keer door. Uğur geeft de bal voor. Bavestrello springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasowiak Studzieniec - Fortis Fortuna Adiuvat 16:0

83e minuut.
Sapio rent richting de bal. Sapio passt de bal met de wreef. Bavestrello rent richting de bal. Bavestrello geeft een hoge lob. Sekuľa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasowiak Studzieniec - Fortis Fortuna Adiuvat 17:0

84e minuut.
Gameiro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Văn Phương de bal. Bavestrello rent richting de bal. Bavestrello schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Uğur kopt de bal weg. Klungelig pakt Sekuľa de bal. Sapio is nu in balbezit. Sekuľa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekuľa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Cochrane passt de bal zonder na te denken. Pescariu speelt de bal door. Sualay heeft problemen om de bal te vangen. Sekuľa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekuľa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lasowiak Studzieniec 14%, Fortis Fortuna Adiuvat 86%.
Lasowiak Studzieniec - Fortis Fortuna Adiuvat 17:0