Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Nedim Haktanır Stadı
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 5398
LA ILAHE ILLALLAH ! FC Kandıra
1v1 Tactiek 1V1
64% Balbezit 36%
48% Spel op eigen helft 52%
19 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
67.8 gemiddelde waardering 36.5
good Schieten average
formidable Passen average
outstanding Verdedigen adequate


4e minuut.
Zagajewski kopt de bal weg. Özenek bereikt de bal nog maar net als eerste. Houbion bereikt de bal nog maar net als eerste. Houbion schiet op doel. Triggiani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LA ILAHE ILLALLAH ! - FC Kandıra 1:0

12e minuut.
Zagajewski rent richting de bal. Zagajewski passt de bal zonder na te denken. Houbion rent richting de bal. Houbion haalt uit met een fantastische trap. Triggiani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Zagajewski heeft problemen om de bal te vangen. Zagajewski passt de bal met de wreef. Houbion is nu in balbezit. Houbion haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Inworp. Houbion zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Birsöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Birsöz haalt uit met een fantastische trap. Smiorcăilă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LA ILAHE ILLALLAH ! - FC Kandıra 1:1

22e minuut.
Houbion kopt de bal weg. Birsöz probeert de bal met de borst te controleren. Houbion rent richting de bal. Houbion draait met de bal, schiet en ... Triggiani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LA ILAHE ILLALLAH ! - FC Kandıra 2:1

25e minuut.
Kasztel is nu in balbezit. Kasztel geeft een lange en hoge pass. Houbion bereikt de bal nog maar net als eerste. Houbion haalt uit met een fantastische trap. Triggiani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LA ILAHE ILLALLAH ! - FC Kandıra 3:1

27e minuut.
Kasztel geeft de bal voor. Çuhadar bereikt de bal nog maar net als eerste. Houbion verovert de bal door een tackle van achteren. Houbion schiet op doel. Triggiani probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Houbion is nu in balbezit. Houbion draait met de bal, schiet en ... Triggiani bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Triggiani speelt de bal door. Çuhadar kopt de bal weg. Çuhadar controleert de bal met de borst. Çuhadar passt de bal in één keer door. Triggiani heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
LA ILAHE ILLALLAH ! - FC Kandıra 4:1

31e minuut.
Negão geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aydınlıoğlu met een snelle inworp. Negão rent richting de bal. Negão haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Negão verovert de bal door een tackle van achteren. Negão met een sublieme pass. Klungelig pakt Houbion de bal. Houbion draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LA ILAHE ILLALLAH ! - FC Kandıra 5:1

45e minuut.
Houbion raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zagdan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LA ILAHE ILLALLAH ! 50%, FC Kandıra 50%.
LA ILAHE ILLALLAH ! - FC Kandıra 5:1

50e minuut.
Özenek rent richting de bal. Özenek geeft een lange en hoge pass. Marčeta kopt de bal weg. Thys is nu in balbezit. Thys haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zagdan rent richting de bal. Zagdan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LA ILAHE ILLALLAH ! - FC Kandıra 6:1

55e minuut.
Birsöz met een snelle inworp. Zagajewski rent richting de bal. Çuhadar verovert de bal door een tackle van achteren. Birsöz rent richting de bal. Birsöz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Zagdan speelt de bal door. Zagajewski rent richting de bal. Zagajewski met een sublieme pass. Zagdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagdan haalt uit met een fantastische trap. Triggiani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Penano bereikt de bal nog maar net als eerste. Penano geeft de bal voor. Ortiz is nu in balbezit. Zagdan is nu in balbezit. Zagdan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Birsöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagdan onderschept slim de pass. Zagdan draait met de bal, schiet en ... Triggiani bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
LA ILAHE ILLALLAH ! - FC Kandıra 7:1

89e minuut.
Peynircioğlu schiet op doel. Smiorcăilă probeert naar een medespeler te passen. Zagdan is nu in balbezit. Zagdan schiet op doel. Triggiani probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LA ILAHE ILLALLAH ! 46%, FC Kandıra 54%.
LA ILAHE ILLALLAH ! - FC Kandıra 7:1