Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:31
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Viking Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4676
Viking gevor team 11
Katalończyk Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.9 gemiddelde waardering 43.8
adequate Schieten solid
adequate Passen good
good Verdedigen good


4e minuut.
Tucki geeft een lange en hoge pass. Daar is Rodighiéro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cudny bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viking - gevor team 11 1:0

10e minuut.
Chałas verovert de bal door een tackle van achteren. Chałas met een sublieme pass. Rangel is nu in balbezit. Rangel geeft de bal voor. Juźwiak kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Ourgios kopt de bal weg. Tucki heeft problemen om de bal te vangen. Tucki speelt de bal door. Gruszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruszka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Klungelig pakt Cudny de bal. Pajor rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rodighiéro. Rodighiéro krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Pajor probeert naar een medespeler te passen. Rasori is nu in balbezit. Tucki speelt de bal door. Gruszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruszka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ourgios rent richting de bal. Ourgios geeft de bal voor. Daar is Lasek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peyer rent richting de bal. Peyer schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Viking - gevor team 11 1:1

32e minuut.
Wisiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasori onderschept slim de pass. Rasori geeft de bal voor. Peyer rent richting de bal. Peyer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viking 51%, gevor team 11 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Viking - gevor team 11 1:1

46e minuut.
Wtorek komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Strocki met een sublieme pass. Ziliani speelt de bal door. Wtorek probeert naar een medespeler te passen. Cudny is nu in balbezit. Cudny haalt uit met een fantastische trap. Rajski bokst de bal weg.

60e minuut.
Gawlak geeft een lange en hoge pass. Adamantidis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cudny. Cudny krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Daar is Juźwiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juźwiak geeft een hoge lob. Gawlak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peyer rent richting de bal. Peyer haalt uit met een fantastische trap. Galusko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Rangel passt de bal zonder na te denken. Juźwiak rent richting de bal. Juźwiak probeert naar een medespeler te passen. Ziliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziliani draait met de bal, schiet en ... Galusko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

76e minuut.
Rangel onderschept slim de pass. Rangel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chałas de bal. Ourgios is nu in balbezit. Ourgios haalt uit met een fantastische trap. Galusko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Ziliani heeft problemen om de bal te vangen. Ziliani met een sublieme pass. Rangel probeert naar een medespeler te passen. Peyer is nu in balbezit. Peyer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viking 53%, gevor team 11 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Viking - gevor team 11 1:1