Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:31
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Arena Cyrkowa
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10538
Latający Cyrk Nieznajomego Metrotown
new_IIaL Tactiek 4def
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
17 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.3 gemiddelde waardering 51
outstanding Schieten adequate
formidable Passen very good
outstanding Verdedigen good


6e minuut.
Satılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Satılmaz passt de bal in één keer door. Kura heeft problemen om de bal te vangen. Kura geeft de bal voor. Parysow springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Inworp. Cuervo Simón met de inworp. Satılmaz rent richting de bal. Satılmaz geeft een hoge lob. Parysow krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kura geeft een hoge lob. Turkal rent richting de bal. Ciubotariu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ciubotariu krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Inworp. Benítez Pineda met een snelle inworp. Satılmaz speelt de bal door. Parysow is nu in balbezit. Parysow schiet op doel. Garotinho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Satılmaz met een sublieme pass. Cuervo Simón is nu in balbezit. Cuervo Simón geeft een hoge lob. Parysow heeft problemen om de bal te vangen. Parysow draait met de bal, schiet en ... Garotinho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Saponaro verovert de bal door een tackle van achteren. Saponaro passt de bal in één keer door. Kura probeert naar een medespeler te passen. Parysow bereikt de bal nog maar net als eerste. Parysow schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Camacho verovert de bal door een tackle van achteren. Tokdemir is nu in balbezit. Tokdemir speelt de bal door. Śleboda bereikt de bal nog maar net als eerste. Śleboda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latający Cyrk Nieznajomego 30%, Metrotown 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Latający Cyrk Nieznajomego - Metrotown 0:0

46e minuut.
Smoluchowski komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Satılmaz probeert naar een medespeler te passen. Kura rent richting de bal. Kura geeft een hoge lob. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Satılmaz is nu in balbezit. Satılmaz passt de bal zonder na te denken. Cuervo Simón geeft een hoge lob. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu schiet op doel. Smoluchowski bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Benítez Pineda geeft de bal voor. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap. Tokdemir probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Latający Cyrk Nieznajomego - Metrotown 1:0

69e minuut.
Daar is Kura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kura probeert naar een medespeler te passen. Parysow rent richting de bal. Parysow geeft de bal voor. Smoluchowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Latający Cyrk Nieznajomego - Metrotown 2:0

73e minuut.
Benítez Pineda verovert de bal door een tackle van achteren. Benítez Pineda met een sublieme pass. Klungelig pakt Satılmaz de bal. Satılmaz geeft een lange en hoge pass. Parysow rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ciubotariu geeft een hoge lob. Parysow rent richting de bal. Šebela legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Parysow is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ciubotariu neemt zijn aanloop. Smoluchowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Latający Cyrk Nieznajomego - Metrotown 3:0

86e minuut.
Satılmaz probeert naar een medespeler te passen. Kura rent richting de bal. Kura geeft een hoge lob. Ciubotariu springt en kopt de bal. Smoluchowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latający Cyrk Nieznajomego 25%, Metrotown 75%.
Latający Cyrk Nieznajomego - Metrotown 3:0