Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:26
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC Vedarai Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2893
FC Vedarai * Fc Superteam *
Grinning Mouths Tactiek new_5-5
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
41.8 gemiddelde waardering 44.5
goed Schieten goed
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen goed


23e minuut.
Muntrimas geeft de bal voor. Alvarado is nu in balbezit. Spurgis verovert de bal door een tackle van achteren. Jokimčius is nu in balbezit. Jokimčius draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Anzelis verovert de bal door een tackle van achteren. Anzelis speelt de bal door. Küffer speelt de bal door. Lukašonokas rent richting de bal. Lukašonokas draait met de bal, schiet en ... Mizeikis bokst de bal weg. Punkrys rent richting de bal. Poskrebyševas bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vedarai - * Fc Superteam * 0:1

33e minuut.
Lukašonokas rent richting de bal. Valskis is nu in balbezit. Poskrebyševas verovert de bal door een tackle van achteren. Punkrys onderschept slim de pass. Punkrys haalt uit met een fantastische trap. Mizeikis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Anzelis met een sublieme pass. Rosano rent richting de bal. Rosano passt de bal zonder na te denken. Punkrys bereikt de bal nog maar net als eerste. Punkrys haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vedarai 43%, * Fc Superteam * 57%.
FC Vedarai - * Fc Superteam * 0:1

52e minuut.
Spurgis speelt de bal door. Muntrimas is nu in balbezit. Muntrimas probeert naar een medespeler te passen. Spurgis rent richting de bal. Spurgis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Muntrimas geeft de bal voor. Ščevinskas rent richting de bal. Met opzet legt Alvarado zijn tegenspeler op de grond. Alvarado krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Muntrimas geeft de bal voor. Jokimčius is nu in balbezit. Šivickas verovert de bal door een tackle van achteren. Spurgis is nu in balbezit. Spurgis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Skrebauskas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ščevinskas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spurgis rent richting de bal. Spurgis haalt uit met een fantastische trap. Feier bokst de bal weg. Jokimčius probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Küffer is nu in balbezit. Küffer geeft een lange en hoge pass. Lukašonokas rent richting de bal. Lukašonokas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vedarai - * Fc Superteam * 0:2

75e minuut.
Küffer geeft een lange en hoge pass. Rosano probeert de bal met de borst te controleren. Rosano speelt de bal door. Lukašonokas rent richting de bal. Lukašonokas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Poskrebyševas onderschept slim de pass. Poskrebyševas speelt de bal door. Muntrimas rent richting de bal. Strukaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntrimas onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Poskrebyševas onderschept slim de pass. Poskrebyševas geeft een hoge lob. Muntrimas bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntrimas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vedarai 27%, * Fc Superteam * 73%.
FC Vedarai - * Fc Superteam * 0:2