Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:24
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Abismo de Helm
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 6694
F.C.Rohan Naranjito F.C
2022-01 Tactiek tu433
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
52 gemiddelde waardering 45
uitstekend Schieten goed
solide Passen redelijk
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Berkiner passt de bal zonder na te denken. Kriss bereikt de bal nog maar net als eerste. Kriss passt de bal met de wreef. Miemiec rent richting de bal. Miemiec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Barbens speelt de bal door. Buzea is nu in balbezit. Kloc onderschept slim de pass. Peeters verovert de bal door een tackle van achteren. Peeters draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Peeters is nu in balbezit. Peeters passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kloc de bal. Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Buzea kopt de bal weg. Surrallés bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Berkiner zijn tegenspeler op de grond. Berkiner krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Barbens heeft problemen om de bal te vangen. Barbens passt de bal zonder na te denken. Peeters probeert naar een medespeler te passen. Buzea rent richting de bal. Buzea schiet op doel. Tafani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Peeters passt de bal met de wreef. Barbens bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbens speelt de bal door. Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Peeters rent richting de bal. Peeters passt de bal zonder na te denken. Buzea is nu in balbezit. Buzea draait met de bal, schiet en ... Tafani probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Peeters rent richting de bal. Peeters probeert naar een medespeler te passen. Buzea is nu in balbezit. Buzea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Rohan - Naranjito F.C 1:0

34e minuut.
Miemiec probeert naar een medespeler te passen. Surrallés bereikt de bal nog maar net als eerste. Surrallés haalt uit met een fantastische trap. Tafani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Rohan - Naranjito F.C 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Rohan 41%, Naranjito F.C 59%.
F.C.Rohan - Naranjito F.C 2:0

46e minuut.
Barbens geeft een lange en hoge pass. Peeters is nu in balbezit. Peeters geeft een hoge lob. Surrallés maakt een snoekduik en kopt de bal. Tafani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Rohan - Naranjito F.C 3:0

47e minuut.
Tchuco heeft problemen om de bal te vangen. Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchuco begaat een overtreding. Tchuco krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Sosnowski rent richting de bal. Serrano Ramos begaat een overtreding. Sosnowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Stirling komt het veld opgelopen. Al-Ghamdi komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Tatoń onderschept slim de pass. Tatoń geeft een lange en hoge pass. Daar is Kloc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buzea is nu in balbezit. Buzea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Peeters passt de bal zonder na te denken. Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Çalışkan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Buzea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barbens legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Rohan - Naranjito F.C 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Rohan 38%, Naranjito F.C 62%.
F.C.Rohan - Naranjito F.C 4:0