Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Titanes de Oriente F.C. internacional de puerto la cruz
433 Tactiek 442
56% Balbezit 44%
18% Spel op eigen helft 82%
33 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 23.4
uitstekend Schieten slecht
goed Passen slecht
goed Verdedigen zwak


5e minuut.
Vergara passt de bal met de wreef. das Graças bereikt de bal nog maar net als eerste. das Graças geeft een lange en hoge pass. Uslu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uslu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanes de Oriente F.C. - internacional de puerto la cruz 1:0

7e minuut.
Mustalahti geeft de bal voor. Palomón rent richting de bal. Palomón passt de bal met de wreef. Galvis is nu in balbezit. Galvis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Portelli passt de bal met de wreef. Palomón rent richting de bal. Palomón probeert naar een medespeler te passen. Uslu rent richting de bal. Uslu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Galvis springt en kopt de bal. Klungelig pakt Gamboa de bal. Téllez bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez haalt uit met een fantastische trap. Ortigoza probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Uslu verovert de bal door een tackle van achteren. Uslu passt de bal met de wreef. Daar is Galvis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galvis haalt uit met een fantastische trap. Ortigoza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanes de Oriente F.C. - internacional de puerto la cruz 2:0

14e minuut.
Uslu kopt de bal weg. Galvis bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvis passt de bal in één keer door. Uslu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uslu haalt uit met een fantastische trap. Ortigoza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Daar is das Graças, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. das Graças passt de bal zonder na te denken. Concepción probeert naar een medespeler te passen. Galvis bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Kobiak met een sublieme pass. Galvis heeft problemen om de bal te vangen. Otero is nu in balbezit. Galvis verovert de bal door een tackle van achteren. Galvis geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Uslu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uslu passt de bal in één keer door. Téllez rent richting de bal. Téllez draait met de bal, schiet en ... Ortigoza probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kobiak is nu in balbezit. Galvis rent richting de bal. Galvis passt de bal zonder na te denken. Kobiak is nu in balbezit. Kobiak draait met de bal, schiet en ... Ortigoza bokst de bal weg.

34e minuut.
Concepción verovert de bal door een tackle van achteren. Uslu heeft problemen om de bal te vangen. Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Uslu rent richting de bal. Uslu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kobiak rent richting de bal. Kobiak geeft een lange en hoge pass. Lipski probeert de bal aan de voet te houden. Uslu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uslu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Lipski de bal onder controle te krijgen. Abuşov rent richting de bal. Abuşov geeft een hoge lob. Uslu is nu in balbezit. Uslu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanes de Oriente F.C. - internacional de puerto la cruz 3:0

42e minuut.
Portelli rent richting de bal. Portelli passt de bal zonder na te denken. Concepción met een sublieme pass. Kobiak geeft de bal voor. Téllez maakt een snoekduik en kopt de bal. Ortigoza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Aristigueta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uslu onderschept slim de pass. Uslu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanes de Oriente F.C. - internacional de puerto la cruz 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Titanes de Oriente F.C. 18%, internacional de puerto la cruz 82%.
Titanes de Oriente F.C. - internacional de puerto la cruz 4:0

46e minuut.
Arouca komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Arouca rent richting de bal. Uslu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uslu passt de bal in één keer door. Galvis rent richting de bal. Galvis draait met de bal, schiet en ... Ortigoza bokst de bal weg.

47e minuut.
Uslu passt de bal in één keer door. Arouca heeft problemen om de bal te vangen. Aristigueta is nu in balbezit. Uslu onderschept slim de pass. Uslu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Doeltrap. Ortigoza met een harde bal richting middenveld. Kobiak kopt de bal weg. Arouca rent richting de bal. Arouca draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Kobiak is nu in balbezit. Kobiak passt de bal zonder na te denken. Galvis heeft problemen om de bal te vangen. Arouca is nu in balbezit. Arouca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanes de Oriente F.C. - internacional de puerto la cruz 5:0

60e minuut.
Stine komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Kobiak passt de bal met de wreef. Gamboa onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Concepción geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Uslu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanes de Oriente F.C. - internacional de puerto la cruz 6:0

66e minuut.
Galvis verovert de bal door een tackle van achteren. Galvis passt de bal met de wreef. Daar is Arouca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arouca draait met de bal, schiet en ... Ortigoza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Uslu rent richting de bal. Uslu schiet op doel. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Aristigueta verovert de bal door een tackle van achteren. Uslu onderschept slim de pass. Uslu speelt de bal door. Galvis rent richting de bal. Galvis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lucena komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Kobiak is nu in balbezit. Kobiak probeert naar een medespeler te passen. Arouca rent richting de bal. Galvis is nu in balbezit. Galvis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Mustalahti rent richting de bal. Mustalahti geeft de bal voor. Uslu geeft een hoge lob. Galvis is nu in balbezit. Galvis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Titanes de Oriente F.C. 18%, internacional de puerto la cruz 82%.
Titanes de Oriente F.C. - internacional de puerto la cruz 6:0