Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:27
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Yenibosna SK Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2929
Yenibosna SK Vizespor
5-2-3 Tactiek dans
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
46.2 gemiddelde waardering 44.5
goed Schieten zeer goed
goed Passen redelijk
solide Verdedigen matig


8e minuut.
Kalaycı speelt de bal door. Nedeljkov speelt de bal door. Eliaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliaçık geeft een hoge lob. Sighinolfi springt en kopt de bal. Żero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Özcan rent richting de bal. Karinthy verovert de bal door een tackle van achteren. Koçyılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçyılmaz passt de bal in één keer door. Türkeli is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Kütük is nu in balbezit. Kütük passt de bal zonder na te denken. Koçyılmaz is nu in balbezit. Koçyılmaz haalt uit met een fantastische trap. Nedeljkov probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Cadenas met een harde bal richting middenveld. Kütük bereikt de bal nog maar net als eerste. Kütük geeft de bal voor. Koçyılmaz krijgt zijn hoofd ertegen. Pękacz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Klungelig pakt Kütük de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nedeljkov. Kütük is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Samur zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Koçyılmaz is nu in balbezit. Koçyılmaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Cadenas is nu in balbezit. Türkeli verovert de bal door een tackle van achteren. Türkeli met een sublieme pass. Koçyılmaz rent richting de bal. Koçyılmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yenibosna SK - Vizespor 0:1

27e minuut.
Fakılı is nu in balbezit. Fakılı geeft een lange en hoge pass. Kütük kopt de bal weg. Koçyılmaz rent richting de bal. Koçyılmaz draait met de bal, schiet en ... Pękacz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Nedeljkov probeert naar een medespeler te passen. Eliaçık is nu in balbezit. Eliaçık met een sublieme pass. Sighinolfi rent richting de bal. Sighinolfi haalt uit met een fantastische trap. Żero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Kütük speelt de bal door. Türkeli rent richting de bal. Karinthy begaat een overtreding. Karinthy krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Türkeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkeli speelt de bal door. Samur speelt de bal door. Koçyılmaz rent richting de bal. Koçyılmaz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Koçyılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçyılmaz schiet op doel. Pękacz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yenibosna SK 46%, Vizespor 54%.
Yenibosna SK - Vizespor 0:1

46e minuut.
Kütük speelt de bal door. Koçyılmaz rent richting de bal. Karinthy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karinthy krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Koçyılmaz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tebeşirci zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Koçyılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçyılmaz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Yenibosna SK - Vizespor 0:2

56e minuut.
Fakılı met een sublieme pass. Kütük probeert naar een medespeler te passen. Koçyılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçyılmaz draait met de bal, schiet en ... Pękacz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yenibosna SK - Vizespor 0:3

61e minuut.
Nedeljkov passt de bal met de wreef. Utkun bereikt de bal nog maar net als eerste. Utkun geeft de bal voor. Kızmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kızmaz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Özcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Özcan passt de bal zonder na te denken. Kızmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kızmaz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Fakılı de bal onder controle te krijgen. Żero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Albarrán komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Kütük onderschept slim de pass. Kütük passt de bal in één keer door. Koçyılmaz is nu in balbezit. Koçyılmaz draait met de bal, schiet en ... Pękacz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Yenibosna SK - Vizespor 0:4

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cowie komt het veld opgelopen. Bercu komt het veld opgelopen. Samur met de inworp. Kütük is nu in balbezit. Kalaycı rent richting de bal. Kütük verovert de bal door een tackle van achteren. Kütük geeft een hoge lob. Pękacz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Koçyılmaz is nu in balbezit. Koçyılmaz haalt uit met een fantastische trap. Pękacz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Perea komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Perea verovert de bal door een tackle van achteren. Cadenas rent richting de bal. Cadenas geeft een lange en hoge pass. Koçyılmaz is nu in balbezit. Koçyılmaz schiet op doel. Pękacz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Kütük is nu in balbezit. Koçyılmaz is nu in balbezit. Perea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Koçyılmaz raakt geblesseerd tijdens het duel. Koçyılmaz legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Yenibosna SK - Vizespor 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yenibosna SK 42%, Vizespor 58%.
Yenibosna SK - Vizespor 0:5