Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:16
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC CSC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 7124
SquadroneAvvoltoi Ombre Rosse
2>2 Tactiek torneo
53% Balbezit 47%
63% Spel op eigen helft 37%
9 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 51
excellent Schieten average
adequate Passen good
adequate Verdedigen excellent


1e minuut.
Kasperczak rent richting de bal. Kasperczak passt de bal in één keer door. Atakişiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vittoriano onderschept slim de pass. Vittoriano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Borislavov rent richting de bal. Borislavov speelt de bal door. Vittoriano rent richting de bal. Vittoriano haalt uit met een fantastische trap. Herman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Borislavov rent richting de bal. Borislavov passt de bal zonder na te denken. Vittoriano rent richting de bal. Vittoriano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SquadroneAvvoltoi - Ombre Rosse 0:1

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vittoriano met een snelle inworp. Klungelig pakt Borislavov de bal. Vittoriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vittoriano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Herman met een harde bal richting middenveld. Moór kopt de bal weg. Klungelig pakt Kasperczak de bal. Vittoriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vittoriano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Daar is Vittoriano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasperczak rent richting de bal. Vittoriano verovert de bal door een tackle van achteren. Vittoriano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SquadroneAvvoltoi - Ombre Rosse 0:2

29e minuut.
Vittoriano probeert de bal met de borst te controleren. Kasperczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vittoriano onderschept slim de pass. Vittoriano draait met de bal, schiet en ... Herman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SquadroneAvvoltoi - Ombre Rosse 0:3

32e minuut.
Răduleţ probeert naar een medespeler te passen. Zampati speelt de bal door. Vittoriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Vittoriano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vittoriano draait met de bal, schiet en ... Herman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Guzik speelt de bal door. Daar is Rădescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rădescu geeft de bal voor. Moór is nu in balbezit. Moór draait met de bal, schiet en ... Reis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Zampati ... Strafschop! Moór raakt geblesseerd tijdens het duel. Moór neemt de penalty, wat een uithaal! Reis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SquadroneAvvoltoi - Ombre Rosse 1:3

38e minuut.
Sulowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zampati verovert de bal door een tackle van achteren. Zampati probeert naar een medespeler te passen. Vittoriano is nu in balbezit. Vittoriano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Cuccus geeft de bal voor. Daar is Borislavov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór haalt uit met een fantastische trap. Reis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SquadroneAvvoltoi - Ombre Rosse 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SquadroneAvvoltoi 65%, Ombre Rosse 35%.
SquadroneAvvoltoi - Ombre Rosse 2:3

46e minuut.
Marsiglioni komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Vittoriano is nu in balbezit. Vittoriano schiet op doel. Herman probeert naar een medespeler te passen. Moór is nu in balbezit. Moór haalt uit met een fantastische trap. Reis bokst de bal weg. Moór rent richting de bal. Moór haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SquadroneAvvoltoi - Ombre Rosse 3:3

53e minuut.
Moór met de inworp. Kasperczak probeert de bal met de borst te controleren. Vittoriano verovert de bal door een tackle van achteren. Vittoriano schiet op doel. Herman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SquadroneAvvoltoi - Ombre Rosse 3:4

56e minuut.
Vittoriano is nu in balbezit. Guzik verovert de bal door een tackle van achteren. Guzik probeert naar een medespeler te passen. Moór is nu in balbezit. Răduleţ speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kasperczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zampati is nu in balbezit. Zampati speelt de bal door. Daar is Vittoriano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vittoriano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Kasperczak passt de bal met de wreef. Buchalik is nu in balbezit. Buchalik speelt de bal door. Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór schiet op doel. Reis bokst de bal weg.

76e minuut.
Borislavov met de inworp. Vittoriano kan de bal niet met de borst controleren. Kasperczak rent richting de bal. Vittoriano verovert de bal door een tackle van achteren. Vittoriano draait met de bal, schiet en ... Herman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Borislavov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperczak onderschept slim de pass. Moór rent richting de bal. Moór schiet op doel. Reis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vittoriano met een snelle inworp. Borislavov bereikt de bal nog maar net als eerste. Borislavov draait met de bal, schiet en ... Herman probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Moór rent richting de bal. Borislavov is nu in balbezit. Moór onderschept slim de pass. Moór schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SquadroneAvvoltoi - Ombre Rosse 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SquadroneAvvoltoi 62%, Ombre Rosse 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SquadroneAvvoltoi - Ombre Rosse 4:4