Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC MCG Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2781
FC MCG soarici
442 Tactiek adrian
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 53.5
goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Bosnyák heeft problemen om de bal te vangen. Tanganga rent richting de bal. Jüriöö begaat een overtreding. Jüriöö krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Daar is Kalogiannis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acciai is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nowicki neemt de hoekschop. Jüriöö springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kolodžej geeft de bal voor. Pozzaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Toledo neemt de hoekschop. Tanganga springt en kopt de bal. Divozzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Talar kopt de bal weg. Acciai rent richting de bal. Zalomaev maakt een afschuwelijke overtreding. Zalomaev krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Kawa is nu in balbezit. Kawa geeft de bal voor. Tanganga met een sublieme pass. Daar is Tchuř, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tchuř schiet op doel. Divozzi bokst de bal weg.

38e minuut.
Kolodžej probeert naar een medespeler te passen. Tanganga heeft problemen om de bal te vangen. Tanganga passt de bal met de wreef. Tchuř bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchuř draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Şoimaru is nu in balbezit. Toledo is nu in balbezit. Toledo probeert naar een medespeler te passen. Tanganga rent richting de bal. Tanganga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MCG 49%, soarici 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC MCG - soarici 0:0

48e minuut.
Kolodžej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolodžej passt de bal zonder na te denken. Toledo speelt de bal door. Tchuř bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchuř draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Kawa rent richting de bal. Acciai onderschept slim de pass. Acciai passt de bal met de wreef. Bosnyák is nu in balbezit. Bosnyák draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Tchuř passt de bal in één keer door. Toledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tanganga de bal. Tanganga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Híres geeft een hoge lob. Talar kopt de bal weg. Nowicki geeft de bal voor. Acciai is nu in balbezit. Acciai schiet op doel. Gehrts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Divozzi probeert naar een medespeler te passen. Kolodžej kopt de bal weg. Tchuř rent richting de bal. Tanganga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanganga haalt uit met een fantastische trap. Divozzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Zalomaev is nu in balbezit. Jüriöö onderschept slim de pass. Jüriöö speelt de bal door. Bosnyák rent richting de bal. Bosnyák draait met de bal, schiet en ... Gehrts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MCG 51%, soarici 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC MCG - soarici 0:0