Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:26
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: AC Helsinki Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 4210
AC Helsinki Pallo-sepot
4 Tactiek 442
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
21 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 46.8
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


1e minuut.
Myllylahti passt de bal met de wreef. Peipponen rent richting de bal. Jiboia met een sublieme pass. Harinen probeert naar een medespeler te passen. Myllylahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäenrinta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Pirttioja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jiboia met een sublieme pass. Peipponen bereikt de bal nog maar net als eerste. Peipponen schiet op doel. Mäenrinta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Pirttioja geeft een hoge lob. Pehkola kopt de bal weg. Jiboia speelt de bal door. Peipponen is nu in balbezit. Peipponen schiet op doel. Mäenrinta bokst de bal weg.

8e minuut.
Loockx passt de bal in één keer door. Šiml bereikt de bal nog maar net als eerste. Uuskivi begaat een overtreding. Uuskivi krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Loockx bereikt de bal nog maar net als eerste. Riissanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Riissanen passt de bal zonder na te denken. Šiml heeft problemen om de bal te vangen. Šiml haalt uit met een fantastische trap. Saarenheimo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Sabzibov is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Helsinki - Pallo-sepot 1:0

14e minuut.
Šiml bereikt de bal nog maar net als eerste. Šiml met een sublieme pass. Sabzibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Loockx rent richting de bal. Loockx geeft een lange en hoge pass. Šiml rent richting de bal. Šiml draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Helsinki - Pallo-sepot 2:0

18e minuut.
Gray geeft de bal voor. Šiml is nu in balbezit. Šiml passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sabzibov de bal. Sabzibov schiet op doel. Saarenheimo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Myllylahti is nu in balbezit. Myllylahti haalt uit met een fantastische trap. Šiml probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Uuskivi rent richting de bal. Uuskivi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Hellevuo passt de bal in één keer door. Peipponen rent richting de bal. Peipponen met een sublieme pass. Myllylahti rent richting de bal. Myllylahti draait met de bal, schiet en ... Mäenrinta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Buhoiu geeft een hoge lob. Uuskivi kopt de bal weg. Myllylahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllylahti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Helsinki - Pallo-sepot 2:1

33e minuut.
Lokk geeft een lange en hoge pass. Hellevuo kan de bal niet met de borst controleren. Sabzibov is nu in balbezit. Sabzibov haalt uit met een fantastische trap. Leu probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Pehkola met een sublieme pass. Harinen heeft problemen om de bal te vangen. Uuskivi is nu in balbezit. Šiml verovert de bal door een tackle van achteren. Šiml haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Sabzibov met een sublieme pass. Šiml is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jiboia. Šiml is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lokk wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Helsinki - Pallo-sepot 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Helsinki 44%, Pallo-sepot 56%.
AC Helsinki - Pallo-sepot 3:1

47e minuut.
Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantaniemi verovert de bal door een tackle van achteren. Rantaniemi speelt de bal door. Myllylahti rent richting de bal. Myllylahti haalt uit met een fantastische trap. Mäenrinta bokst de bal weg.

49e minuut.
Rantaniemi kopt de bal weg. Jiboia probeert de bal aan de voet te houden. Lokk met een sublieme pass. Šiml is nu in balbezit. Šiml haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Šiml met een sublieme pass. Lokk is nu in balbezit. Sabzibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabzibov haalt uit met een fantastische trap. Saarenheimo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Helsinki - Pallo-sepot 4:1

56e minuut.
Hellevuo passt de bal in één keer door. Peipponen rent richting de bal. Met opzet legt Pirttioja zijn tegenspeler op de grond. Pirttioja krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Sulikowski heeft problemen om de bal te vangen. Sulikowski speelt de bal door. Lokk met een sublieme pass. Klungelig pakt Šiml de bal. Šiml draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Loockx speelt de bal door. Šiml rent richting de bal. Šiml haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Leu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Helsinki - Pallo-sepot 5:1

64e minuut.
Peipponen passt de bal zonder na te denken. Leu met een sublieme pass. Harinen heeft problemen om de bal te vangen. Šiml rent richting de bal. Šiml draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Sabzibov probeert naar een medespeler te passen. Leu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šiml. Šiml krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Mäenrinta met een harde bal richting middenveld. Lokk kopt de bal weg. Daar is Hellevuo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabzibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabzibov schiet op doel. Saarenheimo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Riissanen verovert de bal door een tackle van achteren. Riissanen passt de bal met de wreef. Šiml rent richting de bal. Šiml geeft een hoge lob. Sabzibov krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Sipi geeft een hoge lob. Šiml kopt de bal weg. Sabzibov is nu in balbezit. Sabzibov haalt uit met een fantastische trap. Saarenheimo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Helsinki - Pallo-sepot 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Helsinki 40%, Pallo-sepot 60%.
AC Helsinki - Pallo-sepot 6:1