Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:39
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: VincentVan.org Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1724
VincentVan.org EXTRA TSK
nova5 Tactiek 442TAC
59% Balbezit 41%
18% Spel op eigen helft 82%
37 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 31.4
good Schieten weak
solid Passen weak
very good Verdedigen weak


7e minuut.
Rycha geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gwidon de bal. Torrisi is nu in balbezit. Durazzo onderschept slim de pass. Durazzo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Jaroszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. González Márquez is nu in balbezit. Sandıkçıoğlu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! González Márquez raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. González Márquez kan niet meer verder spelen. Caşevschi komt het veld opgelopen. Jaroszyński zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Trung Nhân kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fytousis probeert de bal met de borst te controleren. Ağabəyli is nu in balbezit. Fytousis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fytousis krijgt een gele kaart. Ağabəyli raakt geblesseerd tijdens het duel. Caşevschi kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!

15e minuut.
Yiğitsoy kopt de bal weg. Daar is Sandıkçıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caşevschi is nu in balbezit. Caşevschi haalt uit met een fantastische trap. Trung Nhân maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VincentVan.org - EXTRA TSK 1:0

17e minuut.
Yiğitsoy probeert naar een medespeler te passen. Ağabəyli is nu in balbezit. Ağabəyli passt de bal zonder na te denken. Jaroszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszyński draait met de bal, schiet en ... Trung Nhân kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Ağabəyli geeft de bal voor. Sandıkçıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yiğitsoy zal de hoekschop nemen. Jaroszyński krijgt zijn hoofd ertegen. Trung Nhân verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Oworuszko kopt de bal weg. Klungelig pakt Yiğitsoy de bal. Yiğitsoy speelt de bal door. Ağabəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağabəyli schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
VincentVan.org - EXTRA TSK 2:0

24e minuut.
Inworp. Yiğitsoy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koljević is nu in balbezit. Caşevschi onderschept slim de pass. Caşevschi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Coudeville met een sublieme pass. Ağabəyli probeert naar een medespeler te passen. Jaroszyński rent richting de bal. Caşevschi rent richting de bal. Caşevschi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Coudeville trapt de bal weg van het doel. Yiğitsoy kopt de bal weg. Gugu heeft problemen om de bal te vangen. Jaroszyński is nu in balbezit. Jaroszyński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Trung Nhân bokst de bal weg.

41e minuut.
Yiğitsoy met een snelle inworp. Pfenniger probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jaroszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaroszyński schiet op doel. Balvín probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VincentVan.org - EXTRA TSK 3:0

42e minuut.
Pfenniger passt de bal met de wreef. Ağabəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağabəyli met een sublieme pass. Jaroszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VincentVan.org 18%, EXTRA TSK 82%.
VincentVan.org - EXTRA TSK 3:0

55e minuut.
Rycha passt de bal zonder na te denken. Ağabəyli probeert de bal aan de voet te houden. Pfenniger speelt de bal door. Jaroszyński is nu in balbezit. Jaroszyński schiet op doel. Trung Nhân bokst de bal weg. Balvín heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ağabəyli kopt de bal weg. Fytousis heeft problemen om de bal te vangen. Jaroszyński rent richting de bal. Jaroszyński draait met de bal, schiet en ... Trung Nhân werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VincentVan.org - EXTRA TSK 4:0

60e minuut.
Caşevschi geeft een hoge lob. Fytousis rent richting de bal. Jaroszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Jaroszyński draait met de bal, schiet en ... Trung Nhân probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VincentVan.org - EXTRA TSK 5:0

62e minuut.
Yiğitsoy met een sublieme pass. Pfenniger rent richting de bal. Pfenniger met een sublieme pass. Jaroszyński is nu in balbezit. Jaroszyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Coudeville trapt de bal weg. Labiş kopt de bal weg. Kaktus geeft een lange en hoge pass. Caşevschi is nu in balbezit. Caşevschi draait met de bal, schiet en ... Trung Nhân bokst de bal weg.

70e minuut.
Pfenniger geeft een hoge lob. Caşevschi rent richting de bal. Caşevschi passt de bal met de wreef. Jaroszyński heeft problemen om de bal te vangen. Jaroszyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
VincentVan.org - EXTRA TSK 6:0

74e minuut.
Caşevschi draait met de bal, schiet en ... Coudeville heeft problemen om de bal te vangen. Ağabəyli is nu in balbezit. Ağabəyli geeft een lange en hoge pass. Daar is Fytousis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Pfenniger speelt de bal door. Ağabəyli rent richting de bal. Ağabəyli probeert naar een medespeler te passen. Jaroszyński is nu in balbezit. Jaroszyński haalt uit met een fantastische trap. Trung Nhân probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jaroszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszyński haalt uit met een fantastische trap. Trung Nhân kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Ağabəyli rent richting de bal. Ağabəyli passt de bal in één keer door. Jaroszyński rent richting de bal. Jaroszyński schiet op doel. Trung Nhân probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VincentVan.org - EXTRA TSK 7:0

87e minuut.
Kaktus geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ağabəyli de bal onder controle te krijgen. Ağabəyli probeert naar een medespeler te passen. Jaroszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VincentVan.org - EXTRA TSK 8:0

89e minuut.
Yiğitsoy speelt de bal door. Pfenniger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfenniger passt de bal met de wreef. Jaroszyński is nu in balbezit. Jaroszyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VincentVan.org - EXTRA TSK 9:0

90e minuut.
Klungelig pakt Durazzo de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jaroszyński. Durazzo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Coudeville zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Durazzo is nu in balbezit. Durazzo haalt uit met een fantastische trap. Fenkanin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VincentVan.org 19%, EXTRA TSK 81%.
VincentVan.org - EXTRA TSK 9:0