Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Stadt de Wygrana FC
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1761
Wygrana FC RokitaKSG
Ny-Lon Tactiek ksg
46% Balbezit 54%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47 gemiddelde waardering 45.6
solid Schieten good
good Passen very good
average Verdedigen good


2e minuut.
Mkadmi speelt de bal door. Tanta is nu in balbezit. Caporaloni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caporaloni krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Àlvarez passt de bal in één keer door. Tanta is nu in balbezit. Tanta passt de bal zonder na te denken. Gudbrandsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudbrandsen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Àlvarez met een sublieme pass. Daar is Tanta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tanta speelt de bal door. Gudbrandsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudbrandsen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Figliuolo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niemancewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemancewicz geeft de bal voor. Dłużewski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Figliuolo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niemancewicz rent richting de bal. Niemancewicz geeft een lange en hoge pass. Dłużewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dłużewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wygrana FC - RokitaKSG 0:1

23e minuut.
Morán speelt de bal door. Amundaray kopt de bal weg. Àlvarez probeert naar een medespeler te passen. Gudbrandsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudbrandsen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tanta is nu in balbezit. Tanta haalt uit met een fantastische trap. Morán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wygrana FC - RokitaKSG 1:1

27e minuut.
Mkadmi is nu in balbezit. Mkadmi passt de bal met de wreef. Palásthy is nu in balbezit. Tanta onderschept slim de pass. Tanta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wygrana FC 48%, RokitaKSG 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wygrana FC - RokitaKSG 1:1

49e minuut.
Kula is nu in balbezit. Kula passt de bal in één keer door. Heinemark rent richting de bal. Berisso is nu in balbezit. Berisso draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Figliuolo verovert de bal door een tackle van achteren. Figliuolo geeft een lange en hoge pass. Mkadmi rent richting de bal. Mkadmi geeft de bal voor. Tanta springt en kopt de bal. Paal!

56e minuut.
Cieślak onderschept slim de pass. Cieślak geeft de bal voor. Pakarinen rent richting de bal. Dłużewski onderschept slim de pass. Dłużewski geeft een lange en hoge pass. Evgeniev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Doeltrap. Puhl komt het veld opgelopen. Radziejowski komt het veld opgelopen. Gruia komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Evgeniev trapt de bal weg. Àlvarez kopt de bal weg. Klungelig pakt Palásthy de bal. Tanta is nu in balbezit. Tanta draait met de bal, schiet en ... Morán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Ingemarsson de bal. Gudbrandsen rent richting de bal. Gudbrandsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wygrana FC - RokitaKSG 2:1

65e minuut.
Heinemark rent richting de bal. Puhl bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinemark verovert de bal door een tackle van achteren. Heinemark geeft de bal voor. Tanta kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Cieślak kopt de bal weg. Mkadmi is nu in balbezit. Mkadmi met een sublieme pass. Tanta is nu in balbezit. Tanta schiet op doel. Morán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Daar is Tanta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tanta met een sublieme pass. Nurci is nu in balbezit. Gudbrandsen rent richting de bal. Gudbrandsen draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wygrana FC - RokitaKSG 3:1

88e minuut.
Ingemarsson probeert naar een medespeler te passen. Gudbrandsen probeert naar een medespeler te passen. Tanta rent richting de bal. Tanta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wygrana FC - RokitaKSG 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wygrana FC 40%, RokitaKSG 60%.
Wygrana FC - RokitaKSG 4:1