Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Right now
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5997
Drifting Clouds Darkside Cowboys
2024-5212 Tactiek David
60% Balbezit 40%
30% Spel op eigen helft 70%
31 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
15 Buitenspel 2
72.8 gemiddelde waardering 45.5
incredible Schieten good
outstanding Passen good
excellent Verdedigen good


2e minuut.
MacDuff is nu in balbezit. Salsicha verovert de bal door een tackle van achteren. Grigor schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Grigor naar de kleedkamers voor een vroege douche.

3e minuut.
Ekelund geeft de bal voor. Klungelig pakt MacDuff de bal. Salsicha rent richting de bal. Salsicha draait met de bal, schiet en ... Charles probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Finamore zal de hoekschop nemen. Salsicha springt en kopt de bal. MacDiarmid werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drifting Clouds - Darkside Cowboys 1:0

4e minuut.
Sauber rent richting de bal. Sauber passt de bal in één keer door. Finamore is nu in balbezit. Finamore geeft een hoge lob. Salsicha springt en kopt de bal. MacDiarmid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ekelund bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekelund draait met de bal, schiet en ... MacDiarmid probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drifting Clouds - Darkside Cowboys 2:0

6e minuut.
Cioară kopt de bal weg. Cioară is nu in balbezit. Cioară schiet op doel. MacDiarmid maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Charles probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drifting Clouds - Darkside Cowboys 3:0

8e minuut.
Mettraux geeft een hoge lob. Ekelund rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van McGhee. McGhee krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Cioară rent richting de bal. Cioară passt de bal in één keer door. Ekelund probeert naar een medespeler te passen. Salsicha is nu in balbezit. Salsicha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drifting Clouds - Darkside Cowboys 4:0

9e minuut.
Stefano probeert naar een medespeler te passen. MacKillop rent richting de bal. Salsicha begaat een overtreding. Salsicha krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Finamore met een sublieme pass. Klungelig pakt Cioară de bal. Cioară probeert naar een medespeler te passen. Ekelund rent richting de bal. Ekelund schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ekelund bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekelund schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Ekelund rent richting de bal. Ekelund passt de bal met de wreef. Salsicha bereikt de bal nog maar net als eerste. Salsicha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drifting Clouds - Darkside Cowboys 5:0

19e minuut.
MacOwen probeert naar een medespeler te passen. Scobie bereikt de bal nog maar net als eerste. Honegger begaat een overtreding. Honegger krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Ekelund kopt de bal weg. Daar is Cioară, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cioară speelt de bal door. Ekelund is nu in balbezit. Ekelund draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
McGhee onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cioară met een snelle inworp. Ekelund bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekelund schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Cioară is nu in balbezit. Cioară probeert naar een medespeler te passen. Ekelund bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekelund schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Drifting Clouds - Darkside Cowboys 6:0

41e minuut.
Lüscher geeft een lange en hoge pass. Inworp. MacOwen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacKillop geeft de bal voor. Stefano maakt een snoekduik en kopt de bal. Leuenberger bokst de bal weg.

43e minuut.
Cioară heeft problemen om de bal te vangen. Cioară speelt de bal door. Ekelund bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekelund haalt uit met een fantastische trap. MacDiarmid maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drifting Clouds - Darkside Cowboys 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drifting Clouds 34%, Darkside Cowboys 66%.
Drifting Clouds - Darkside Cowboys 7:0

46e minuut.
Niciński komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Sauber passt de bal met de wreef. Cioară is nu in balbezit. Cioară speelt de bal door. Niciński rent richting de bal. Niciński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drifting Clouds - Darkside Cowboys 8:0

50e minuut.
Yépez passt de bal met de wreef. Cioară bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioară speelt de bal door. Niciński is nu in balbezit. Niciński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
McGhee onderschept slim de pass. Sauber is nu in balbezit. Sauber passt de bal met de wreef. Cioară is nu in balbezit. Cioară haalt uit met een fantastische trap. MacDiarmid kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Salsicha is nu in balbezit. Salsicha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drifting Clouds - Darkside Cowboys 9:0

60e minuut.
Honegger probeert naar een medespeler te passen. Cioară is nu in balbezit. Cioară probeert naar een medespeler te passen. Niciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Niciński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is McGhee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Niciński geeft een hoge lob. MacDiarmid bokst de bal weg. Salsicha maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drifting Clouds - Darkside Cowboys 10:0

63e minuut.
Inworp. MacOwen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mettraux speelt de bal door. Salsicha rent richting de bal. Salsicha schiet op doel. MacDiarmid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Cioară is nu in balbezit. Cioară probeert naar een medespeler te passen. Niciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Niciński schiet op doel. MacDiarmid probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Cioară heeft problemen om de bal te vangen. Cioară passt de bal met de wreef. Niciński is nu in balbezit. Niciński passt de bal in één keer door. Salsicha is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Cioară is nu in balbezit. Cioară met een sublieme pass. Niciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Niciński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drifting Clouds - Darkside Cowboys 11:0

78e minuut.
Arsenescu passt de bal in één keer door. Sauber is nu in balbezit. Sauber passt de bal zonder na te denken. Cioară rent richting de bal. Cioară schiet op doel. MacDiarmid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Sauber onderschept slim de pass. Sauber speelt de bal door. Salsicha is nu in balbezit. Daar is Salsicha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salsicha haalt uit met een fantastische trap. MacDiarmid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Niciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Niciński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drifting Clouds - Darkside Cowboys 12:0

89e minuut.
Cioară probeert naar een medespeler te passen. Sauber geeft een lange en hoge pass. Salsicha kopt de bal weg. Daar is Niciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niciński schiet op doel. MacDiarmid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Salsicha is nu in balbezit. Salsicha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drifting Clouds - Darkside Cowboys 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drifting Clouds 27%, Darkside Cowboys 73%.
Drifting Clouds - Darkside Cowboys 13:0