Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:39
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Plaut Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6873
FC Plaut RokitaKSG
Podstawowa atak Tactiek ksg
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 46.5
excellent Schieten good
good Passen very good
good Verdedigen adequate


4e minuut.
Caporaloni probeert naar een medespeler te passen. Berisso met een sublieme pass. Niemancewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemancewicz geeft een hoge lob. Dłużewski springt en kopt de bal. Styczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Daar is Kula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kula met een sublieme pass. Rio Branco is nu in balbezit. Dłużewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dłużewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Niemancewicz heeft problemen om de bal te vangen. Składak verovert de bal door een tackle van achteren. Składak probeert naar een medespeler te passen. Waryński rent richting de bal. Waryński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Olechwierowicz speelt de bal door. Waryński is nu in balbezit. Palásthy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Waryński raakt geblesseerd tijdens het duel. Coriacenco zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plaut - RokitaKSG 1:0

22e minuut.
Daar is Dłużewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bojanowski rent richting de bal. Dłużewski maakt een afschuwelijke overtreding. Dłużewski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

26e minuut.
Waryński kopt de bal weg. Skibicki met een sublieme pass. Coriacenco is nu in balbezit. Coriacenco draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Olechwierowicz geeft een hoge lob. Figliuolo rent richting de bal. Coriacenco verovert de bal door een tackle van achteren. Coriacenco draait met de bal, schiet en ... Morán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plaut - RokitaKSG 2:0

43e minuut.
Mijakowski passt de bal in één keer door. Nadolny geeft een lange en hoge pass. Ingemarsson controleert de bal met de borst. Waryński rent richting de bal. Waryński haalt uit met een fantastische trap. Morán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Coriacenco is nu in balbezit. Coriacenco schiet op doel. Morán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plaut - RokitaKSG 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Plaut 53%, RokitaKSG 47%.
FC Plaut - RokitaKSG 3:0

46e minuut.
Kołecki komt het veld opgelopen. Wacławik komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Daar is Figliuolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niemancewicz is nu in balbezit. Niemancewicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Rio Branco de bal. Rio Branco haalt uit met een fantastische trap. Wacławik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Łakomski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Nadolny verovert de bal door een tackle van achteren. Nadolny geeft een lange en hoge pass. Coriacenco kopt de bal weg. Waryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Waryński schiet op doel. Morán bokst de bal weg.

58e minuut.
Kula passt de bal in één keer door. Caporaloni speelt de bal door. Składak geeft de bal voor. Coriacenco is nu in balbezit. Coriacenco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Nadolny verovert de bal door een tackle van achteren. Nadolny geeft een lange en hoge pass. Waryński kopt de bal weg. Coriacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Coriacenco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Niemancewicz speelt de bal door. Rio Branco bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadolny begaat een overtreding. Nadolny krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Olechwierowicz geeft een lange en hoge pass. Serangeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Skibicki verovert de bal door een tackle van achteren. Skibicki geeft de bal voor. Coriacenco krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plaut - RokitaKSG 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Plaut 53%, RokitaKSG 47%.
FC Plaut - RokitaKSG 4:0