Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cawthra North Diamantes Locos
alien patch Tactiek YUBA
42% Balbezit 58%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
65.6 gemiddelde waardering 68.5
very good Schieten outstanding
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


3e minuut.
Kořen kopt de bal weg. Paoloni geeft de bal voor. Rzeszutko bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeszutko haalt uit met een fantastische trap. Arrak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cawthra North - Diamantes Locos 0:1

17e minuut.
Paoloni probeert naar een medespeler te passen. Bascuñana rent richting de bal. Bascuñana met een sublieme pass. Fresán bereikt de bal nog maar net als eerste. Fresán haalt uit met een fantastische trap. Arrak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Yatmaz de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cawthra North - Diamantes Locos 0:2

30e minuut.
Lucidi verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Paoloni de bal. Paoloni met een sublieme pass. Bascuñana bereikt de bal nog maar net als eerste. Bascuñana geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Karatzoglou verovert de bal door een tackle van achteren. Karatzoglou met een sublieme pass. Bascuñana bereikt de bal nog maar net als eerste. Bascuñana geeft de bal voor. Rzeszutko springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Uusikangas kopt de bal weg. Andreasi geeft een lange en hoge pass. Kořen rent richting de bal. Kořen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cawthra North - Diamantes Locos 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cawthra North 62%, Diamantes Locos 38%.
Cawthra North - Diamantes Locos 1:2

46e minuut.
Kelly komt het veld opgelopen. Craia komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Uusikangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Iuresean onderschept slim de pass. Iuresean geeft een lange en hoge pass. Fresán is nu in balbezit. Fresán haalt uit met een fantastische trap. Arrak bokst de bal weg.

63e minuut.
Lucidi met een sublieme pass. Craia rent richting de bal. Craia passt de bal met de wreef. Fresán rent richting de bal. Fresán draait met de bal, schiet en ... Arrak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Daar is Karatzoglou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karatzoglou passt de bal in één keer door. Craia is nu in balbezit. Craia geeft een hoge lob. Fresán springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Demont met de inworp. Karatzoglou speelt de bal door. Craia bereikt de bal nog maar net als eerste. Craia draait met de bal, schiet en ... Arrak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Quondamangelomaria onderschept slim de pass. Quondamangelomaria geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Craia de bal. Craia geeft de bal voor. Fresán maakt een snoekduik en kopt de bal. Arrak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Karatzoglou onderschept slim de pass. Karatzoglou passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Craia de bal. Craia geeft een hoge lob. Rzeszutko krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cawthra North 65%, Diamantes Locos 35%.
Cawthra North - Diamantes Locos 1:2