Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diamantes Locos Cawthra North
YUBA Tactiek alien patch
59% Balbezit 41%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
69.6 gemiddelde waardering 66.4
outstanding Schieten excellent
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


4e minuut.
Rzeszutko is nu in balbezit. Rzeszutko passt de bal zonder na te denken. Bascuñana rent richting de bal. Bascuñana geeft de bal voor. Rzeszutko springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantes Locos - Cawthra North 1:0

5e minuut.
Quigley probeert naar een medespeler te passen. Andreasi speelt de bal door. Uusikangas is nu in balbezit. Uusikangas haalt uit met een fantastische trap. Nonato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Diamantes Locos - Cawthra North 1:1

12e minuut.
Bednarczyk speelt de bal door. Quondamangelomaria met een sublieme pass. Bascuñana bereikt de bal nog maar net als eerste. Bascuñana geeft de bal voor. Fresán krijgt zijn hoofd ertegen. Arrak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Fresán onderschept slim de pass. Fresán passt de bal in één keer door. Bascuñana bereikt de bal nog maar net als eerste. Bascuñana geeft de bal voor. Fresán springt en kopt de bal. Arrak bokst de bal weg. Kelly controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantes Locos - Cawthra North 2:1

30e minuut.
Kelly onderschept slim de pass. Fresán bereikt de bal nog maar net als eerste. Demont speelt de bal door. Karatzoglou geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamantes Locos 38%, Cawthra North 62%.
Diamantes Locos - Cawthra North 2:1

46e minuut.
Craia komt het veld opgelopen. Kořen komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Demont probeert de bal met de borst te controleren. Fresán met een sublieme pass. Craia is nu in balbezit. Craia geeft de bal voor. Fresán krijgt zijn hoofd ertegen. Arrak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Craia verovert de bal door een tackle van achteren. Craia passt de bal in één keer door. Fresán rent richting de bal. Fresán haalt uit met een fantastische trap. Arrak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Karatzoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatzoglou met een sublieme pass. Craia is nu in balbezit. Craia geeft een lange en hoge pass. Rzeszutko krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Quondamangelomaria onderschept slim de pass. Quondamangelomaria met een sublieme pass. Craia bereikt de bal nog maar net als eerste. Craia geeft de bal voor. Fresán springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Rendón kopt de bal weg. Kořen rent richting de bal. Quondamangelomaria maakt een afschuwelijke overtreding. Quondamangelomaria krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Craia is nu in balbezit. Craia passt de bal in één keer door. Fresán is nu in balbezit. Fresán haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Bednarczyk geeft de bal voor. Inworp. Karatzoglou met de inworp. Craia geeft een lange en hoge pass. Fresán springt en kopt de bal. Arrak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamantes Locos 36%, Cawthra North 64%.
Diamantes Locos - Cawthra North 2:1