Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:31
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Gradol team Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4801
Gradol team RokitaKSG
maja Tactiek ksg
50% Balbezit 50%
30% Spel op eigen helft 70%
34 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
51.8 gemiddelde waardering 46.8
formidable Schieten good
solid Passen very good
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Potapov bereikt de bal nog maar net als eerste. Caporaloni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Potapov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Országh met een snel genomen vrije trap. Potapov krijgt zijn hoofd ertegen. Morán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Országh passt de bal zonder na te denken. Aramburú bereikt de bal nog maar net als eerste. Aramburú passt de bal in één keer door. Germann rent richting de bal. Germann geeft een hoge lob. Morán bokst de bal weg. Potapov krijgt zijn hoofd ertegen. Morán bokst de bal weg.

5e minuut.
Ochroński probeert naar een medespeler te passen. Aramburú is nu in balbezit. Siasia bereikt de bal nog maar net als eerste. Aramburú verovert de bal door een tackle van achteren. Aramburú draait met de bal, schiet en ... Morán bokst de bal weg. Potapov rent richting de bal. Palásthy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Potapov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ochroński neemt zijn aanloop. Morán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - RokitaKSG 1:0

8e minuut.
Kula verovert de bal door een tackle van achteren. Kula geeft een hoge lob. Soukkala kopt de bal weg. Rio Branco kan de bal niet met de borst controleren. Rio Branco schiet op doel. Ochoa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dłużewski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gradol team - RokitaKSG 1:1

14e minuut.
Potapov passt de bal in één keer door. Aramburú rent richting de bal. Palásthy is nu in balbezit. Aramburú verovert de bal door een tackle van achteren. Aramburú schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aramburú bereikt de bal nog maar net als eerste. Aramburú draait met de bal, schiet en ... Morán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - RokitaKSG 2:1

17e minuut.
Morán probeert naar een medespeler te passen. Rio Branco probeert de bal met de borst te controleren. Országh speelt de bal door. Aramburú rent richting de bal. Aramburú haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Potapov rent richting de bal. Potapov passt de bal zonder na te denken. Országh speelt de bal door. Klungelig pakt Aramburú de bal. Aramburú schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - RokitaKSG 3:1

24e minuut.
Caporaloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Caporaloni passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Serangeli de bal. Potapov verovert de bal door een tackle van achteren. Potapov schiet op doel. De bal raakt de paal. Morán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - RokitaKSG 4:1

30e minuut.
Potapov rent richting de bal. Potapov haalt uit met een fantastische trap. Daar is Palásthy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potapov is nu in balbezit. Potapov haalt uit met een fantastische trap. Morán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Sigurdsson rent richting de bal. Sigurdsson passt de bal zonder na te denken. Siasia rent richting de bal. Potapov onderschept slim de pass. Potapov schiet op doel. Morán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Palásthy geeft een hoge lob. Inworp. Sigurdsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Potapov bereikt de bal nog maar net als eerste. Potapov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Reuser geeft de bal voor. Germann speelt de bal door. Aramburú bereikt de bal nog maar net als eerste. Potapov rent richting de bal. Potapov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ingemarsson geeft een lange en hoge pass. Germann kopt de bal weg. Aramburú probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Potapov de bal. Potapov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - RokitaKSG 5:1

40e minuut.
Klungelig pakt Rio Branco de bal. Reuser bereikt de bal nog maar net als eerste. Reuser geeft de bal voor. Aramburú is nu in balbezit. Aramburú schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gradol team 30%, RokitaKSG 70%.
Gradol team - RokitaKSG 5:1

46e minuut.
Niemancewicz komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Buitenspel voor Dłużewski. Goede buitenspelval van de verdediging. Hrovatin neemt vlug de vrije trap. Potapov is nu in balbezit. Potapov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - RokitaKSG 6:1

49e minuut.
Sigurdsson passt de bal zonder na te denken. Potapov bereikt de bal nog maar net als eerste. Potapov passt de bal in één keer door. Aramburú is nu in balbezit. Aramburú haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - RokitaKSG 7:1

57e minuut.
Hrovatin met een sublieme pass. Potapov rent richting de bal. Potapov passt de bal zonder na te denken. Aramburú bereikt de bal nog maar net als eerste. Aramburú draait met de bal, schiet en ... Morán bokst de bal weg.

61e minuut.
Dłużewski is nu in balbezit. Soukkala onderschept slim de pass. Soukkala probeert naar een medespeler te passen. Aramburú bereikt de bal nog maar net als eerste. Aramburú haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Radziejowski komt het veld opgelopen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Morán niet meer kan verder spelen. Świętek komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Sigurdsson met een sublieme pass. Potapov rent richting de bal. Potapov met een sublieme pass. Aramburú rent richting de bal. Aramburú schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - RokitaKSG 8:1

68e minuut.
Radziejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Országh rent richting de bal. Országh speelt de bal door. Aramburú rent richting de bal. Aramburú draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Germann met een sublieme pass. Aramburú rent richting de bal. Aramburú passt de bal met de wreef. Potapov is nu in balbezit. Potapov draait met de bal, schiet en ... Świętek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aramburú is nu in balbezit. Aramburú draait met de bal, schiet en ... Świętek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - RokitaKSG 9:1

75e minuut.
Kula kopt de bal weg. Daar is Ochroński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dłużewski is nu in balbezit. Caporaloni is nu in balbezit. Caporaloni geeft een lange en hoge pass. Ochoa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Sigurdsson verovert de bal door een tackle van achteren. Sigurdsson speelt de bal door. Klungelig pakt Aramburú de bal. Aramburú draait met de bal, schiet en ... Świętek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Aramburú bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingemarsson rent richting de bal. Aramburú verovert de bal door een tackle van achteren. Aramburú schiet op doel. Świętek probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - RokitaKSG 10:1

80e minuut.
Palásthy geeft een hoge lob. Inworp. Sigurdsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Ochroński de bal. Ochroński geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gradol team 29%, RokitaKSG 71%.
Gradol team - RokitaKSG 10:1