Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Oyster Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4442
FC Oyster FC Biel-Seeland
hüttengaudi Tactiek fdd
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
19 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.5 gemiddelde waardering 55.4
outstanding Schieten excellent
solid Passen good
solid Verdedigen outstanding


2e minuut.
Mustacedo bereikt de bal nog maar net als eerste. May verovert de bal door een tackle van achteren. May probeert naar een medespeler te passen. Balak rent richting de bal. Balak haalt uit met een fantastische trap. Pascalin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - FC Biel-Seeland 1:0

4e minuut.
Torossyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rampillon verovert de bal door een tackle van achteren. Rampillon passt de bal in één keer door. Mustacedo rent richting de bal. Mustacedo draait met de bal, schiet en ... Spârlea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
May geeft de bal voor. Truszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Valdo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Balak krijgt zijn hoofd ertegen. Pascalin bokst de bal weg. Suppan rent richting de bal. Suppan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Burkhard heeft problemen om de bal te vangen. Suppan bereikt de bal nog maar net als eerste. Suppan passt de bal met de wreef. Balak bereikt de bal nog maar net als eerste. Balak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
May kopt de bal weg. Suppan controleert de bal met de borst. Bosnić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Manichejski de bal. Manichejski schiet op doel. Spârlea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
May met een sublieme pass. Suppan is nu in balbezit. Suppan passt de bal zonder na te denken. Burkhard bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkhard haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pascalin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Inworp. Torossyan met een snelle inworp. Exler controleert de bal met de borst. Maksumić bereikt de bal nog maar net als eerste. Maksumić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Truszczyński passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rampillon de bal. Rampillon passt de bal met de wreef. Maksumić rent richting de bal. Maksumić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Suppan speelt de bal door. Torossyan rent richting de bal. Torossyan speelt de bal door. Klungelig pakt Burkhard de bal. Burkhard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Balak onderschept slim de pass. Torossyan rent richting de bal. Balak rent richting de bal. Balak geeft een hoge lob. Suppan krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - FC Biel-Seeland 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oyster 51%, FC Biel-Seeland 49%.
FC Oyster - FC Biel-Seeland 2:0

49e minuut.
May passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Suppan de bal. Suppan speelt de bal door. Burkhard bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkhard schiet op doel. Pascalin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Balak rent richting de bal. Balak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Suppan is nu in balbezit. Suppan draait met de bal, schiet en ... Pascalin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oyster - FC Biel-Seeland 3:0

51e minuut.
Tuama is nu in balbezit. Tuama geeft een hoge lob. Suppan kopt de bal weg. Balak rent richting de bal. Balak draait met de bal, schiet en ... Pascalin bokst de bal weg.

52e minuut.
Exler kopt de bal weg. Bosnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnić probeert naar een medespeler te passen. Maksumić rent richting de bal. Maksumić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Klungelig pakt Burkhard de bal. Burkhard passt de bal in één keer door. Tsiartas onderschept slim de pass. Balak rent richting de bal. Balak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Huiskala speelt de bal door. Manichejski is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Manichejski zal de hoekschop nemen. Mustacedo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Bosnić rent richting de bal. Dołęga onderschept slim de pass. Dołęga geeft de bal voor. Suppan is nu in balbezit. Suppan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Doeltrap. Pascalin trapt de bal weg. May kopt de bal weg. Suppan bereikt de bal nog maar net als eerste. Suppan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Exler bereikt de bal nog maar net als eerste. Exler passt de bal zonder na te denken. Suppan rent richting de bal. Suppan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oyster 52%, FC Biel-Seeland 48%.
FC Oyster - FC Biel-Seeland 3:0