Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Generations Sittard Bruine Ster Belgrado
JOS Tactiek Trainng
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.4 gemiddelde waardering 31.2
goed Schieten redelijk
solide Passen matig
goed Verdedigen matig


7e minuut.
Inworp. Gabrian met een snelle inworp. Henny is nu in balbezit. Henny schiet op doel. Hanula probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Soebagdja probeert naar een medespeler te passen. Noica is nu in balbezit. Noica geeft een lange en hoge pass. Soebagdja bereikt de bal nog maar net als eerste. Soebagdja schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Filiberto geeft de bal voor. Henny rent richting de bal. Soebagdja onderschept slim de pass. Soebagdja haalt uit met een fantastische trap. Markus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - Bruine Ster Belgrado 0:1

39e minuut.
Henny is nu in balbezit. Ruffert onderschept slim de pass. Ruffert probeert naar een medespeler te passen. Soebagdja bereikt de bal nog maar net als eerste. Soebagdja haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Ross geeft een hoge lob. Schreurs kopt de bal weg. Terpstra is nu in balbezit. Terpstra haalt uit met een fantastische trap. Hanula maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
United Generations Sittard - Bruine Ster Belgrado 1:1

44e minuut.
Guziałek geeft de bal voor. Henny speelt de bal door. Terpstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Terpstra haalt uit met een fantastische trap. Hanula maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Generations Sittard 49%, Bruine Ster Belgrado 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
United Generations Sittard - Bruine Ster Belgrado 1:1

53e minuut.
Ruffert is nu in balbezit. Gabrian met een sublieme pass. Soebagdja bereikt de bal nog maar net als eerste. Soebagdja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - Bruine Ster Belgrado 1:2

55e minuut.
Schreurs met een snelle inworp. Henny rent richting de bal. Soebagdja verovert de bal door een tackle van achteren. Soebagdja haalt uit met een fantastische trap. Markus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - Bruine Ster Belgrado 1:3

57e minuut.
Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross geeft de bal voor. Peters is nu in balbezit. Peters draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Peters rent richting de bal. Henny rent richting de bal. Henny haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Henny is nu in balbezit. Henny haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Henny is nu in balbezit. Henny speelt de bal door. Daar is Gabrian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabrian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - Bruine Ster Belgrado 1:4

66e minuut.
Inworp. Karaivanov komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Gabrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Henny onderschept slim de pass. Zen onderschept slim de pass. Zen draait met de bal, schiet en ... Markus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - Bruine Ster Belgrado 1:5

70e minuut.
Henny draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Hanula met een harde bal richting middenveld. Soebagdja is nu in balbezit. Soebagdja schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Karaivanov kopt de bal weg. Gabrian rent richting de bal. Terpstra verovert de bal door een tackle van achteren. Terpstra haalt uit met een fantastische trap. Hanula werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - Bruine Ster Belgrado 2:5

75e minuut.
Henny met de inworp. Gabrian is nu in balbezit. Karaivanov verovert de bal door een tackle van achteren. Karaivanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - Bruine Ster Belgrado 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Generations Sittard 47%, Bruine Ster Belgrado 53%.
United Generations Sittard - Bruine Ster Belgrado 3:5